gandalf Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Parááda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Já bych naopak koštnul.I já bych z dovolením odkoupil.Ja taky Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054. Ahoj, diky, urcite se stavim a pokud muzu tak bych bral tu tvoji palivejsi. Ozvu se zitra. Diky. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Čokoláda . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Děkuji dnes Kamilovi za omáčku, je excelentní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 To je spálená pizza, obří karbanátek nebo brownies s eidamem? No jestli je to ta Kamilova "pálivější", tak to muselo bejt výživný v týhle vrstvě..Já sem letos nějakej měkejš, dává mi zabrat i obyč. habaňero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) To je spálená pizza, obří karbanátek nebo brownies s eidamem? No jestli je to ta Kamilova "pálivější", tak to muselo bejt výživný v týhle vrstvě..Já sem letos nějakej měkejš, dává mi zabrat i obyč. habaňero...To je prosimpekne masova pizza, tedy obri karbanatek: mlety maso, cesnek, koreni. Do trouby a pak potrit protlakem a posypat eidamem. Moc dobry! Edit: zabrat to celkem dalo, ale to preci mame radi Upraveno 2. září 2017 uživatelem martigen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Dnešní focení. Zraje to pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Já jsem kromě poblano furt zelenej. Pár Jamaica red hot červená, ale jinak prd. Venkovní záhon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ty třešně vypadají zvláště, co to sou zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ty třešně vypadají zvláště, co to sou zač?To mám jako novinku Cheiro Roxa - má to bejt jedna z nekrásnějších kytek, silně plodící, pochopitelně trvalka. Údajně příjemně pálivá, vhodná do "kompotů". Tak jsem dnes jednu ještě né plně zralou ochutnal - první kousnutí do špičky příjemný /dokonce jen nabídl i manželce a ta mně nazvala vrahem/, druhý kousnutí jsem změnil názor - kurva pálivá je to! Ale je pěkná, plodí ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Jo, to je, vypadá krásně a rozhodně nebezpečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Nebezpečná by byla asi ta velká tmavá Moruga Brown. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Prej asi tvá žena měla asi pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Prej asi tvá žena měla asi pravduNa někom to zkoušet musim, to dá rozum Kamil v nedohlednu, manželka narozená v Praze, tak co??edit.: někdo mi vyměnil písmenko Upraveno 5. září 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054. Tak ta malá sklenička tý pasty je fakt super! Díky moc Kamile. Jestli máš ještě jednu stejnou nebo podobné chuti navíc, tak bych se jí s velikou chutí také ujal. Docela rychle ubývá. Edit:Hned jsem si musel dojít malinko líznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tikalmáš to moc pěkný, tu ourodu, *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Podle těch fotek, co tady vidím, jestli z tohohle uděláte pastu, tak by se to dalo nosit místo křesadla. Když tohle kápne na porcelánovej talíř, asi chytne plamenem. O víčko zavřený flašky se dají zapalovat cigára...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Podle těch fotek, co tady vidím, jestli z tohohle uděláte pastu, tak by se to dalo nosit místo křesadla. Když tohle kápne na porcelánovej talíř, asi chytne plamenem. O víčko zavřený flašky se dají zapalovat cigára...? Jo z toho dělám pastu + další přísady. Je pochopitelně ostrá, ale jen málo jedinců ji pozře samotnou. Před týdnem jsem jí zase udělal asi kilo, to je tak pro střední krajské město :-) Snad mi Kamil od nějaké odpomůže. Ještě mám plánu žlutou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Já bych se klidně taky přidal s pomocnou rukou. Jinak z mé skromné úrody mám radost. Nakládal jsem špekáčky a do každé sklenice jsem na dno lupnul jednu maličkou papričku. Potom cibule, plátky buřtú a tak dál až nahoru. Potom jsem zalil vařícím lákem a ještě cca půl hodiny sterilizoval v 90 - 95 stupních. No a dnes jsem ochutnal první sklenici a samozřejmě vyndal a spucnul tu papričku. Bylo to asi před hodinou a huba mi hoří ještě teď. Asi nějakej lepší oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se