Přejít na obsah

Chilli


Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Já bych naopak koštnul.

I já bych z dovolením odkoupil.

Ja taky :)

 

Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054.

post-147-0-90485100-1504113773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054.

 

Ahoj, diky, urcite se stavim a pokud muzu tak bych bral tu tvoji palivejsi. Ozvu se zitra. Diky. M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je spálená pizza, obří karbanátek nebo brownies s eidamem? No jestli je to ta Kamilova "pálivější", tak to muselo bejt výživný v týhle vrstvě..

Já sem letos nějakej měkejš, dává mi zabrat i obyč. habaňero...

To je prosimpekne masova pizza, tedy obri karbanatek: mlety maso, cesnek, koreni. Do trouby a pak potrit protlakem a posypat eidamem. Moc dobry! :)

 

Edit: zabrat to celkem dalo, ale to preci mame radi :D

Upraveno uživatelem martigen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty třešně vypadají zvláště, co to sou zač?

To mám jako novinku Cheiro Roxa - má to bejt jedna z nekrásnějších kytek, silně plodící, pochopitelně trvalka. Údajně příjemně pálivá, vhodná do "kompotů". Tak jsem dnes jednu ještě né plně zralou ochutnal - první kousnutí do špičky příjemný /dokonce jen nabídl i manželce a ta mně nazvala vrahem/, druhý kousnutí jsem změnil názor - kurva pálivá je to! Ale je pěkná, plodí .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si přijedete do Řep nebo i někdo další, kdo by měl zájem (Honzo tobě to vezmu na sraz), není problém. Mám tady k dispozici 2 omáčky od Gandalfa, ty světlejší - jsou poměrně málo pálivé a do sladka. Pak asi 5 svých omáček, které už mají slušné grády. No a pro otrlejší jedince 1-2 malé skleničky hodně pálivé chill pasty. Ty ode mne jsou v podstatě na podobném základě jako jsem psal v příspěvku #2054.

 

Tak ta malá sklenička tý pasty je fakt super! :clap:  Díky moc Kamile. :notworthy:  Jestli máš ještě jednu stejnou nebo podobné chuti navíc, tak bych se jí s velikou chutí také ujal. Docela rychle ubývá.

 

Edit:

Hned jsem si musel dojít malinko líznout. :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Podle těch fotek, co tady vidím, jestli z tohohle uděláte pastu, tak by se to dalo nosit místo křesadla. Když tohle kápne na porcelánovej talíř, asi chytne plamenem. O víčko zavřený flašky se dají zapalovat cigára...? 

Jo z toho dělám pastu + další přísady. Je pochopitelně ostrá, ale jen málo jedinců ji pozře samotnou. Před týdnem jsem jí zase udělal asi kilo, to je tak pro střední krajské město :-) Snad mi Kamil od nějaké odpomůže. Ještě mám plánu žlutou ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se klidně taky přidal s pomocnou rukou. 

Jinak z mé skromné úrody mám radost. Nakládal jsem špekáčky a do každé sklenice jsem na dno lupnul jednu maličkou papričku. Potom cibule, plátky buřtú a tak dál až nahoru. Potom jsem zalil vařícím lákem a ještě cca půl hodiny sterilizoval v 90 - 95 stupních. No a dnes jsem ochutnal první sklenici a samozřejmě vyndal a spucnul tu papričku. Bylo to asi před hodinou a huba mi hoří ještě teď. Asi nějakej lepší oddíl. :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...