Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gandalfa, moje těšení se na bolest letos asi ne dopadne. Tohle jsem zatím sklidil a taky to nechám dozrát. Nemáš nějaký figl, jak to skladovat? Slyšel jsem, že je dobrý to dát do misky, přidat jabko a přikryt novinami. Ale možná to dělám úplně blbě.

6b55a3ab33eb56f10a7322f3801153a5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Pánové nenašla by se někde na západě Čech trocha papriček pro mě? Prosím ne zabijáky:)

Cenu si navrhnete, dekuji

Odesláno

-> vwtyp11: Je mi líto, ze slabých odrůd máme jen jalapeňo a výnos vypadá letos mizerně, jako ostatně u všech druhů :-(

Odesláno

Ještě to nechávám na kytkách venku, až se začne ochlazovat, tak to jde dolů. Letos je toho méně, než loni, ale nevadí svou potřebu mám bohatě pokrytou

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Nic se neděje, dekuji, ja k tomu ted příčichl v latinské americe, ale nechci se hned cpát 2.000.000;)

Stejne se tam vratim tak holt dovezu semena

Odesláno

Nic se neděje, dekuji, ja k tomu ted příčichl v latinské americe, ale nechci se hned cpát 2.000.000;)

Stejne se tam vratim tak holt dovezu semena

Já bych ti eventuelně něco mohl podlat po synovi do Plzně, ale nevim, jak je na tom časově.

Odesláno (upraveno)

Pánové nenašla by se někde na západě Čech trocha papriček pro mě? Prosím ne zabijáky:)

Cenu si navrhnete, dekuji

Něco už jsem udal, ale ještě mám pár čokoládových habanero jestli chceš tak ti pošlu.

edit přidáno foto

Upraveno uživatelem tommas4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...