M.K. Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 -> Novas: Na Plechovku se těším, snad mi do toho nic nevleze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Gandalfa, moje těšení se na bolest letos asi ne dopadne. Tohle jsem zatím sklidil a taky to nechám dozrát. Nemáš nějaký figl, jak to skladovat? Slyšel jsem, že je dobrý to dát do misky, přidat jabko a přikryt novinami. Ale možná to dělám úplně blbě. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nemas to prikryty tema novinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Mělo by to být v temnu /krabice/. Neboj, pálit budou. I když tyhle buskupský koruny jsou takový dětský :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Nemas to prikryty tema novinama.Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Já jsem slyšel a vyzkoušel skladovat v temnu v krabici při pokojové teplotě a vydržely do mé spotřeby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Jo a zároveň v té krabici dozrají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Dozralo mi vsechno.Nikdo to uz ani nechce,tak jsem zahon zrusil a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 No mne neco dozralo ale dost jich je teda jeste zelnejch.. Sice pristi tejden ma bejt jeste pekne, ale to uz asi ty papriky nevytrhne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Plzeňácí, pojďte na Chilli fest, když je tak pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Já bych šel rád, ale jsem na výlovu Rožmberka. Letošní úrodu už mám sklizenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Pánové nenašla by se někde na západě Čech trocha papriček pro mě? Prosím ne zabijáky:)Cenu si navrhnete, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 -> vwtyp11: Je mi líto, ze slabých odrůd máme jen jalapeňo a výnos vypadá letos mizerně, jako ostatně u všech druhů :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Já právě zavařuju poslední Jalapeňa a rohy. Večer plánuju sušení - dnes jen 6 plat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Celkem to dalo 8 sklenic jala+rohy a dvě sklenice Cheiro Roxa /toho je tam na keřích ještě spousta/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ještě to nechávám na kytkách venku, až se začne ochlazovat, tak to jde dolů. Letos je toho méně, než loni, ale nevadí svou potřebu mám bohatě pokrytou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Nic se neděje, dekuji, ja k tomu ted příčichl v latinské americe, ale nechci se hned cpát 2.000.000;)Stejne se tam vratim tak holt dovezu semena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Nic se neděje, dekuji, ja k tomu ted příčichl v latinské americe, ale nechci se hned cpát 2.000.000;)Stejne se tam vratim tak holt dovezu semenaJá bych ti eventuelně něco mohl podlat po synovi do Plzně, ale nevim, jak je na tom časově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 To bys byl hodný Gandalfe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Pánové nenašla by se někde na západě Čech trocha papriček pro mě? Prosím ne zabijáky:)Cenu si navrhnete, dekujiNěco už jsem udal, ale ještě mám pár čokoládových habanero jestli chceš tak ti pošlu. edit přidáno foto Upraveno 17. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se