nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Jestli ti jeste neco zustalo, rad ti pomohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Jestli ti jeste neco zustalo, rad ti pomohu Dobře, dostaneš poslední co zůstaly, ale není to takovej čajíček jako ty baraní rohy tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Díky, mezitím popřemýšlej, jaký víno byste doma ocenili na revanš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Dnešní polosklizeň /vzal jsem si jen jednu tašku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ještě tam mám nějaký mladý, plodící Sibiře cca 60 cm vysoký /k přesazení a dopěstování doma/. Kdyby byl zájem a Kamilova ochota, tak se ozvěte - jinak půjdou na komopost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Nádhera gandalfe, snad se přes Kamila ke mě zas něco ostřejšího dostane. PS: máš ode mě už více jak měsíc nepřečtou SZ - mrkni prosím na to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Včera jsem byl v Želva beers & burgers v Praze na Žižkově a DOPORUČUJU burger Hellboy. Píšou že má 2mil SHU (jméno papričky co tam je rozmixovaná si nepomatuju), tak jsem si (dle doporučení servírky) dal "poloviční pálivost" a bylo tu uplně akorát a brzy se tam určitě vrátím Fakt dobrej a samotnej za asi 129Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Slabota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Slabota... včerejší menu vypadalo jinak a u Hellboye bylo 2mil SHU. Takže ho nějak museli vytunit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já spíš myslim, že zrovna Kamil neni úplně objektivní ohledně pálivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 To je klidne dost mozny jen pisu ze je vytunenej, me moc chutnal a to jsem mel "polovicni palivost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Až budu v Práglu musím zajít a ochutnat, koukal jsem na fotky a vypadá to moc dobře. Kdyby mě při prohlížení těch fotek sledoval Pavlov, měl by ze mě radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 To je klidne dost mozny jen pisu ze je vytunenej, me moc chutnal a to jsem mel "polovicni palivost". Já ho tam měl kdysi taky, je fakt, že se to dalo docela v pohodě, ale i tak mi jejich BBQ burger chutná víc.. Nějak mi k těm burgrům to chilli prostě nesedí.Maj tam i supr hranolky a slaninovej dip. Zas bych se tam měl stavit někdy, je fakt, že burgry maj vyladěný dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Dorazila zásilka Naga Viper od zdejšího člena, veliké díky. Jsem dostatečně zásoben na pořádnou chilli pastu, těšte se. Nejpálivější na světě není, ale má velmi slušné grády, paráda! Už jsem okoštoval, jsou vynikající. Jednu jsem si nakrájel na zítra do Pho Bó a zapomněl si před záchodem umýt ruce, docela to pálí. Asi si budu muset omývat přirození nikoliv vlažnou vodou, ale vlažným mlékem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Jedna paprička padla do polévky a bylo to dost hustý, i na mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Takhle nekulturně to nasekat?? To se nedivim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Vypada to uzasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Do teplej polievky to je najlepšie si myslíš že stále má 100 stupňov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Pro letošek konečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Pro letošek konečná Taky tak. Viz tady. Pár skleniček bych mohl obětovat, kdybyste někdo neodolal. Ale rozumně, sám mám málo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se