Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

Včera jsem byl v Želva beers & burgers v Praze na Žižkově a DOPORUČUJU burger Hellboy. Píšou že má 2mil SHU (jméno papričky co tam je rozmixovaná si nepomatuju), tak jsem si (dle doporučení servírky) dal "poloviční pálivost" a bylo tu uplně akorát a brzy se tam určitě vrátím :) Fakt dobrej a samotnej za asi 129Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je klidne dost mozny :D jen pisu ze je vytunenej, me moc chutnal a to jsem mel "polovicni palivost".

Já ho tam měl kdysi taky, je fakt, že se to dalo docela v pohodě, ale i tak mi jejich BBQ burger chutná víc.. Nějak mi k těm burgrům to chilli prostě nesedí.

Maj tam i supr hranolky a slaninovej dip. Zas bych se tam měl stavit někdy, je fakt, že burgry maj vyladěný dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Dorazila zásilka Naga Viper od zdejšího člena, veliké díky. Jsem dostatečně zásoben na pořádnou chilli pastu, těšte se. Nejpálivější na světě není, ale má velmi slušné grády, paráda! Už jsem okoštoval, jsou vynikající. Jednu jsem si nakrájel na zítra do Pho Bó a zapomněl si před záchodem umýt ruce, docela to pálí. Asi si budu muset omývat přirození nikoliv vlažnou vodou, ale vlažným mlékem. :)

post-147-0-61449300-1509384194_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...