volfda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Tak jsem si nemohl pomoct a musel jsem mít ještě jedny hodinky. Sháněl jsem buhví co, vyprudil půl chronomagu, ale to pravé nebylo daleko. Chtěl jsem zpátky Milgaussy. Milgaussy byly moje první RLX v roce 2010. Po nich jsem prošel hodně jiných modelů s korunkou, dokonce jsem si v létě na 5 dní vyměnil s ferryCZ DJ II za Milgaussy, ale zas jsme si je záhy vrátili zpátky Posledních pár týdnů jsem do ferryho začal znova hučet, ale nepovolil Holt jsem se musel přizpůsobit a vzal jsem tyhle GVčka, beztak jsem je chtěl zkusit. Hodinky nemusim a nebudu představovat (kdybyste někdo nevěděl, je to Rolex Milgauss GV ). V roce 2010 jsem měl černé, nechtěl jsem oranžové indexy. Trochu cirkus, říkal jsem si, ale realita je taková, že Rolex umí i naprosto ujeté, pouťové kombinace udělat vkusně (zelené sklíčko, vteřinovka ve tvaru blesku a tři oranžové indexy, které mají modré lumi, opravdu není běžná skladba, kterou vídáme na ciferníku hodinek za 160k), však se podívejte, jak tu žereme LVčka (alias žabáky) a bicolory. Kdybych si koupil zlatý Bčka, napíšete mi tu, že sem se pomátnul, ale před roládama si sedneme na zadek. Není to proto, že je to Rolex, ale je to proto, že Rolex to prostě umí Milgaussy jsou masivní, příjemné kukačky na každou příležitost. Ta zelená je velice zajímavá, z každého úhlu, za různého světla vypadají jinak. Při běžném pohledu na ciferník ale ani nevnímám, že tam je. Jsem z nich nadšen, asi si je pár dní nechám Upraveno 24. února 2012 uživatelem volfda
Jakubisko Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Když musíš, tak musíš. Gratulace! Já to mám ve vlnách, ze začátku se mi ´gaussy líbily, pak přestaly, pak jsem je zase chtěl, no a teď zase ne
lastam Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 no vidiš Davide, ty si uděláš další okružní jízdu Rolexkama, zase si koupíš DJII, to je jen otázkou času
Martin J. Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Pro mě osobně nejhezčí Rolexky, to zelený sklíčko je prostě super. Velká gratulace, ať ti šlapou jak mají.
volfda Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 no vidiš Davide, ty si uděláš další okružní jízdu Rolexkama, zase si koupíš DJII, to je jen otázkou času Mám jisté nutkání, když je vidim v tom prodeji, no...
parre Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 sou fakt pěkný, zelený sklo, hmmm Gratuluju!
Chosef76 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Z toho zelenýho skla jsem fakt odvařenej...parádní ! Gratuluji.
_Boss_ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 každy týden jedny nové Milgaussy na fóru. Enjoy!
ivan_989 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Super, úplne ti rozumiem krasne dni s gv na zapasti prajem . Kde si nakúpil?
volfda Odesláno 25. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Dekuji za gratulace, jsou to moc prijemne hodinky. Koupil jsem je od clena fora, hodinky jsou do cervence v zaruce, teprve nedavno byly odfoliovane, takze jsou jako nove:-)
Traveller Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Asi nejhezčí Rolexy - jedjiné, které si dovedu představit na své ruce. Gratuluji.
volfda Odesláno 25. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Uprimne, kdybych mel mit jen jedny, byly by to suby:-) Upraveno 25. února 2012 uživatelem volfda
lastam Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Uprimne, kdybych mel mit jen jedny, byly by to suby:-) datum je fajn, a vedet ze je snadno neutopis je taky dobra vec, snadno si natahnout sponu taky neni k zahozeni a ze neposkrabes lunetu vo kazdou kravovinu taky jde ze, to jsou ty veci, co milgauss proste a jednoduse nema... no a jeste bych dodal krytou korunku... Upraveno 25. února 2012 uživatelem lastam
Street Glide Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 ....tady se to těma novejma Roládama jenom hemží,......mám z toho vyvalený bulvy,.....:-))
milli Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 To zelený sklo je parádní. Gratuluju! :-)
Chorche Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Milgaussy jsou naprosto úžasný hodinky, na jednom srazu jsem je zkoušel a byl jsem z nich úplně v pr....Tyhle mají obzvlášť koule, gratuluju!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se