Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Galapagy bych nebral ani omylem. Ta guma z toho leze hned. Neni to zadne PVD, jak tady padlo! A pokud to ma byt na tvrdsi provoz, tak tim tuplem ne. Projdi si wus, tam manika s Galapagama malem trefil slak, kdyz se mu to zacalo soupat. Vintazky vypadaji na zivo naprosto skvele! Chrona jsou vseobecne k hownu. Kdy sis naposled potreboval zmerit nejaky casovy usek, kde by nestacila luneta? Navic na potapkach je to chrono vylozene nemistne. Ja bych se rozhodoval mezi prvnima a poslednima. Prvni jsou univerzalnejsi, decentnejsi. Posledni jsou veselejsi, sportovnejsi, se skvelym patentem na remenu, identifikovatelne z dalky, ale ne s inhauzem.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

V uzsim vyberu jsou vintage a galapagos :)

No vidíš. Už stačí vyřadit jen jednoho kandidáta a můžeš směle vyrazit pro vintage. :smile_anim:

Odesláno

vintage mam rezervovane ( pro jistotu :) ) do utery v oriose, pokud nenajdu lepsi alternativu, tak si tam pro ne ve stredu zajdu, uz me tam maji velmi radi :D

ty cerno zlute 2000 jsou hezke, plni zadani, vse ok, ale ... je tam eta a vzhledem k tomu, ze u obou mam a i u pilotek budu mit vlastni stroj, tak se obavam, ze me to bude casem s.rat, dalsi vec je cena, ty 2000 bych bral na kovu a cena bude snad jen o 20t levnejsi nez vintazky, ktere mne navic designem prijdou vice nadcasove

pro Hasnu: chrono je mne samo u p.rdele :) resim hlavne design, ten potah na galapagos me teda dostal, jdu to jeste nastudovat, dik

Odesláno

Tie 2000 su Super fotogenicke hodinky na obrazkoch som ich zral...ale ako som uz pisal za 7-dni ma prestali bavit...neviem...mozno si iny ako ja... :D :D

no mam z toho obavu :) cim mene barev tim lip, jsem nak zmoudrel :D

Odesláno

Tak potom tie Vintage...na obrazkoch som z nich nemohol este ten zafir na dinku...ale ked som ich dal na ruku vsetko nadsenie odislo tak ako prislo...ale maju ten in-house no....

Odesláno

he he to mně baví, když šampon píše šamponovi šampone :lol2:

osobně bych bral vintage, ale pozor, bez lunety působí větší kór na tvém zápěstíčku, ale to určitě víš...

Odesláno (upraveno)

Gasiku ty vintazni si nekupuj. Jednak nejsi vubec vintazni typ, ale mladej floutek, :) jednak ty vintazni jsou typove all-round hodinky. A ty uz mas. Vintazni inzenyry. Budes nosit ty a na ty aquatimery nedojde. Rada stareho cloveka - vyber ty, ktery jsou nejdal od tech, co mas doma, nebudou se ti triskat na zapesti. A to jsou jedny z novejch at chrona nebo 2000.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Gasiku ty vintazni si nekupuj. Jednak nejsi vubec vintazni typ, ale mladej floutek, jednak ty vintazni jsou typove all-round hodinky. A ty uz mas. Vintazni inzenyry. Budes nosit ty a na ty aquatimery nedojde. Rada stareho cloveka - vyber ty, ktery jsou nejdal od tech, co mas doma, nebudou se ti triskat na zapesti. A to jsou jedny z novejch at chrona nebo 2000.

hele tati, Ty nemas jen blbe napady ;) neco tom fakt je, tezka volba

Odesláno

osobně bych bral vintage, ale pozor, bez lunety působí větší kór na tvém zápěstíčku, ale to určitě víš...

jsem je mel v oriose na pazoure pul hodiny, pohodicka, bo uz mam 88 kg :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...