kubson Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 boli tam nejake nove incursore? l jsou to tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) No, víte, že ty bicolor airmany mi nepřijdou nijak opovrženíhodné ? Jestli je to žluté tedy zlato. Má to logiku a jasnost originálu a holt i poručík air force, nehledě na marine si potřebuje vyrazit na bály, ne? K svátečná uniformě parádní, podle mne. Každopádně hezčí, než srovnatelný Breitling. Ty bimetal combat už jsou asi jako ty breile, to už je řekněme některá armáda jihoevropská, možná ještě větší cirkus Takže já bych nad novým vedením po první vlašťovce hůl nelámal - zdá se, že chtějí značku upgradovat a zvolili obchodnické metody, světe div se. Ještě jeden postřeh z diskusí o primu - zlaté komponenty zvýší cenu obyčejného železa za kubsonových 35k někam řekněme lehce nad sto tisíc při relativně menších vícenákladech - pak už by to smysl dávalo, pokud se nepletu. Propána, ty lungomáre jsou otřesný pračky, to datum lze brát pouze jako postmoderní vtip - pak OK. Upraveno 14. března 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) sorry, tak je to inkoršůre, nebo jak, ta pračka... Ale nešť - ty nové SST 12 nemají náhodou i jiné pouzdro ?? Není kapinku menší, ale hlavně kratší přes nožky ? To by bylo vylepšení. A ta šípová hodinovka k purist 24h modelu k nim sice nepasuje, ale je za to ikonická. Docela bych se na ně rád mrknul až budou v chronošopu. Upraveno 14. března 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Menší dotaz na návštěvníky Baselworldu. Rodania představila nový model XSEBA nebo i CAZIUS? Cazius byl už představen v roce 2010,nebo se pletu? Info jsem nabral z netu,ale zástupce pro ČR mě informoval jinak. Jak to tedy je? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Upřímně - při pohledu na novinky mě mrzí, že jsem prodal ty svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Videl nekdo Glycine Combat Stealth na vlastni oci? Jaky z nich ma clovek pocit? Na netu koluji jen dve fotky z realu a jeste nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Jsi z prahy, tak treba uz je ma Kubson na krame... mu napis. EDIT: Jo tak asi nema - ma u nich napsano na objednavku. Upraveno 31. května 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 zatím pořád nejsou, na živých fotkách jsou zatím prototypy. jinak příští týden budou první Golden Eye a Stealth snad do 2 týdnů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 zatím pořád nejsou, na živých fotkách jsou zatím prototypy. jinak příští týden budou první Golden Eye a Stealth snad do 2 týdnů? A za ty dva tydny (cca) budou k videni i u vas na prodejne? To by bylo asi nejidealnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 A za ty dva tydny (cca) budou k videni i u vas na prodejne? To by bylo asi nejidealnejsi. jasně, máme je objednány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Snad prvni fotovlastovka, kterou jsem nasel na netu. Doufam, ze toto jsou fotky realnych Stealth a ne prototypy. Tak snad uz se brzy ukazou na prodejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 zatím jediná naše použitelná fotka http://www.chronoshop.cz/combat-sub-automatic-specials/glycine-combat-sub-golden-eye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se