Přejít na obsah

basel 2012

jankoxxx

Doporučené příspěvky

No, víte, že ty bicolor airmany mi nepřijdou nijak opovrženíhodné ? Jestli je to žluté tedy zlato. Má to logiku a jasnost originálu a holt i poručík air force, nehledě na marine si potřebuje vyrazit na bály, ne?

K svátečná uniformě parádní, podle mne.

Každopádně hezčí, než srovnatelný Breitling.

Ty bimetal combat už jsou asi jako ty breile, to už je řekněme některá armáda jihoevropská, možná ještě větší cirkus :)

Takže já bych nad novým vedením po první vlašťovce hůl nelámal - zdá se, že chtějí značku upgradovat a zvolili obchodnické metody, světe div se. Ještě jeden postřeh z diskusí o primu - zlaté komponenty zvýší cenu obyčejného železa za kubsonových 35k někam řekněme lehce nad sto tisíc při relativně menších vícenákladech - pak už by to smysl dávalo, pokud se nepletu.

Propána, ty lungomáre jsou otřesný pračky, to datum lze brát pouze jako postmoderní vtip - pak OK.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sorry, tak je to inkoršůre, nebo jak, ta pračka...

Ale nešť - ty nové SST 12 nemají náhodou i jiné pouzdro ?? Není kapinku menší, ale hlavně kratší přes nožky ? To by bylo vylepšení. A ta šípová hodinovka k purist 24h modelu k nim sice nepasuje, ale je za to ikonická. Docela bych se na ně rád mrknul až budou v chronošopu.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

zatím pořád nejsou, na živých fotkách jsou zatím prototypy. jinak příští týden budou první Golden Eye a Stealth snad do 2 týdnů?

A za ty dva tydny (cca) budou k videni i u vas na prodejne? To by bylo asi nejidealnejsi.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...