Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co mi nehra je rok vyroby 1999, typ 11610 a vnutorna luneta ciferniku s gravirovanym napisom. Takuto lunetu som videl len pri novom modely 116610. Ten však ma aj vacsie indexy. Toto je akokeby mix starych 11610 a novych s keramickou lunetou 116610. Nejak mi to nejde dokopi,aj ked majitel sa zda byt seriozny..

Odesláno (upraveno)

Kde vidis 1999? Ja vidim 2009 a tam je RRR v poradku. A i ten hlavni indikator - zvetsujici kyklop tady funguje.

Edit:a typ je 16610 a to ma prodejce tak oznaceny v poradku

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Sorry,pomylil som ten rok,myslel som 2009.

A co tie indexy,nie su male?Ked pozriem fotky na webe, zdaju sa mi vacsie

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Mě přijdou OK. A jestli pravý jsou, tak za tuto cenu neváhej...

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno (upraveno)
  V 27. 2. 2012 v 19:04, 'donescobar' napsal:

Myslíš si, že z fotiek ti tu niekto odpovie na tvoju otázku so 100% spoľahlivosťou? Asi nie! V číne sa vyrábajú už Rolex klony nie len repliky! Inak pravosť nedokážeš zistiť len keď ti to hodinár potvrdí. Daj si overiť pravosť u hodinára a vybavené. Lepšie ako kúpiť fake za 3500eur :)

jistě, že to z fotek nikdo nedá... /-ani cyber/.... intuice... (má vysokou úspěšnost, ve všelikých věcech, ať se to komu líbí, nebo ne...) Upraveno uživatelem montemar
Návštěvník dlubix
Odesláno

pravost ověřit chce, to je jasný. Jen říkám, že vypadaj dobře a šance, že to není fejk tu je docela velká. A když budou pravý, jdi do nich.

Odesláno

Necakam 100% istotu. Pytam sa na nazor. Kazdopadne dik pani. I ked velkost indexov mi je stale podozriva,na tychto by mali byt vacsie

Odesláno

Pletiem tu trochu oznacenia,snad teraz uz spravne. Starsi typ 16610 ma mensie indexy ale nema popis na vnutornej lunete. Novsi typ 116610 ma vacsie indexy a aj popis na lunete. Mám uz jednu zlu skusenost ked som dosiel na stretnutie a boli mi ukazAne presne takto skombinovane rolexy ako su tu.Nastastie tam boli este dalsie viditelne nezrovnalosti tak som to uabalil. Patral som potom na nete a nikde som nenasiel info o moznej komboinacii. Ak mate ine info vopred dik

Odesláno

....ty velké indexy co Tě tolik iritují a nedají Ti spát byly u starých modelů Submariner pouze u "zelených" SUBMARINER 16610 LV od roku 2003 a výše,obyčejné černé SUB byly vždy s malými indexy viz Sibirnaya

....u keramických modelů Submariner,tedy 2009 a výše jsou velké indexy u všech provedení již standardně.

Odesláno

V tomto období jsem znal tři základní typy. Do roku 2008 (jak píše sibirnaya) kde je původní pouzdro 90-tých let, nicméně se změnil popis lunety (hezky je to viděl na 40tce a 50tce). Nápis 1OOOft=3OOm zůstal rovněž původní. Pak ale přišel nový model po roce 2008, který měl vnitřní kroužek s popisem ROLEX, ale změnil se i nápis 1000 ft= 300m. Ovšem pak přišel rok 2010 a změnil se tvar pouzdra ale i nápis zpět na 1OOOft=3OOm. Ovšem výše uvedené hodinky jsou jakýsi hybrid nového pouzdra a staršího ciferníku. Moje nedůvěra tedy vycházela z podivných fotek (3x ta samá, nikde fotky ostatních věcí) a z tohoto podivného složení. Neříkám, že nejsou pravé, ale tuhle kombinaci jsem nikde neviděl a může se samozřejmě i stát, že někdo zničí pouzdro a nechá si je takto opravit apod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...