obchodnik-o3 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/jean-marcel-neue-modellserie/
Dantechno Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 (upraveno) Pekné hodinky ale mne pripomínajú IWC Portofino Chtel bych se te tu verejne zeptat, jestli ti neni blby mezi nas lezt kdyz nas na jinem foru pomlouvas. Me to malinko sejri ale ty si ocividne slizkeho povrchu ........ EDIT: Timto se omlouvam obchodnikovi za mirne znehodnoceni vlakna. Upraveno 28. února 2012 uživatelem Dantechno
Pavel K. Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Docela hezký, ale působí na mě trochu schizofrenně. Půlka indexů římsky, půlka arabsky .
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Za me super. Jeste tak kdyby mely moonphase misto toho nestastnyho data (a datum misto day).
Viktor Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 California dial je divnej i na Panerai, tady na chronografech, pootočenej o 45 stupňů, to už je úlet na diagnózu. K tomu ještě to blbý jméno jak z kadeřnickýho salonu ...
Dantechno Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Neco podobneho jsem cekal .... vzhledem k tvemu projevu.. Nikdo nema nic proti tomu abys byl na jinem foru - ale projevil ses jako bezpaterni cune. A jeste si mezi nas vesele chodis. Ty musis mit naturu....
instant Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Co chces od typka co sa ohana citatmi emerickeho repeera a pablo escobar bol podla neho "sikovny"... U mna hned zabodoval, talent sa pozna na prvy pohlad ;-)
StanoBare Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 ...možno tam mu pôjde lepšie pravopis...tie tvrdky, ach. Ale k veci - nerozumiem prečo je tam tá šípka u okna dní. Ja by som ho bez nej snáď ani nenašiel . Máme aj foto zo zadu?
ivan_989 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 chalani, ved si zriadte samostatne vlakno kde sa budete do seba navzajom navazat, alebo si to rieste cez SZ. Fakt si myslite, ze je niekto zvedavy na tieto osobne utoky ? Tato moja otazka je cisto recnicka a jej odpoveda je asi kazdemu jasna, prosim neodpovedajte mi.
Návštěvník admira Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 http://www.jeanmarcel24.com/watch/560-250-35/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se