Spider První Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Zdravím všechny! Získal jsem Primky viz fotky. Kromě toho, že kompas na řemínku není funkční jak by měl (je řemínek vůbec originál k Primkám?), tak je u těchto hodinek další pro mě záhada. A to: chovají se (zatim) jako automaty. Nejdou dotáhnout - mohl bych je natahovat týden a nedotáhnu. A v noci se po předchozím asi pětihodinovém natažení a nošení zastvily. Je možné, že je tam nějaký nový strojek, který se takto chová? Přikládám fotku, zda by někdo neposoudil pravost - originalitu strojku. Je to primácký stroj? Dle mě asi ano, ale možná po renovaci. Na pohled moc pěkné Prim II, ale pochybuji o tom zda to není nějaká "splácanina" Jaký máte názor vy?Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2012 uživatelem Spider První
PepaSFI Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 protáčí se pero v perovníku, nejspíš vadný závěs. To by měli v jen trochu slušném hodinářství zvládnout :-) Nech je vyčistit a opravit, za pár korun to stojí. Pouzdro už je trošku načaté ale žádná tragédie, pokud by náhodou měli v opravně ještě novou korunku a těsnění, případně odzkoušení těsnosti tak by to bylo úplně super. Řemen původní není, ono těch originálů asi moc nepřežilo, ty hodinky většinou dost dostávaly zabrat. Stroj je Prim cal.68 jedna z těch pozdějších, méně pohledných variant. Ty nelesklý, neupravený kola nátahu vypadají strašně. Někdo by možná odhadl i rok výroby, já je nastudovaný nemám.
Frantik Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 myslim, ze tyhle humus stroje se tam montovali v osmdesatych letech - ve verzich predtim se soudruzi jeste snazili a meli kde brát
Spider První Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Dík za cennou odpověď! Já si ho podám.. Vypadaj pěkně, ale.. Jakou mají v tomto stavu cenu? Aspoň ať vím zda jsem neprohloupil..
Kristian.nov Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Cena se dost pohybuje. Hlavně podle nálady kupujících na Aukru:-) Tam si uděláš nejlepší obrázek o ceně. Já bych za ně dal v tomhle stavu cca 800,- ale jsem škudlil:-) Upraveno 1. března 2012 uživatelem Kristian.nov
Spider První Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Cena se dost pohybuje. Hlavně podle nálady kupujících na Aukru:-) Tam si uděláš nejlepší obrázek o ceně. Já bych za ně dal v tomhle stavu cca 800,- ale jsem škudlil:-) Fuj! To jsem si oddychl.. koupil jsem je přesně za 821,- Kč
JR_2010 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Fuj! To jsem si oddychl.. koupil jsem je přesně za 821,- Kč Já bych za ně dal tak do 400,., bum, a co teď... Ty jsi pytel viď? Neřeš pořád tu cenu ve všech vláknech, dej je do kupy a užívej je, nekoupil jsi ani dobře a ani úplně blbě, hlavně v té cenové relaci je to úplně fuk, v tomto segmentu nezbohatneš ani nezchudneš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se