Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na fotce jsou bozi, bozi, bozi..., ale kdykoliv si je vyzkousim, odradi me jejich brutalni hmotnost. Vynadivat se na ne ale stejne nemuzu :). At Ti ta radost dlouho vydrzi a asi si je zase pujdu vyzkouset...

Odesláno
  V 8. 3. 2012 v 22:31, 'Petr77' napsal:

Na fotce jsou bozi, bozi, bozi..., ale kdykoliv si je vyzkousim, odradi me jejich brutalni hmotnost. Vynadivat se na ne ale stejne nemuzu :). At Ti ta radost dlouho vydrzi a asi si je zase pujdu vyzkouset...

Ta váha není nijak děsivá,z tahu sundány 3 články a tak maj hodinky 180g. Měk jsem těžší hodinky a daly se nosit. A to nejsem žádnej dvoumetrovej kolohnát.Jsem spíš takovej střízlík :smile_anim:

Odesláno

Že jseš střízlík můžu potvrdit.... Posted Image

Nicméně gratulace a teším se až je uvidím v reálu

• po měsících...
Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 6:34, 'quest987' napsal:

Ta váha není nijak děsivá,z tahu sundány 3 články a tak maj hodinky 180g. Měk jsem těžší hodinky a daly se nosit. A to nejsem žádnej dvoumetrovej kolohnát.Jsem spíš takovej střízlík :smile_anim:

... že se vracím k té váze...

Neblbněte, vždyť je nosí moje žena (na tahu!) a jsou její nejoblíbenější, má je raději než TH Monaca, které jen leží v sejfu!

post-8128-076943900 1340875189.jpg

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

No nechtěl jsem ale musím.

Chválím !!! Jsou to jedny z mála od této značky, které jsou jiné a odlišné než ty ostatní modely. Hodně lidem včetně mne se navíc líbí ten RETRO STYL díky kterému nezapadnou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...