Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek,

měl bych dotaz.

Jsem vlastníkem hodinek Adriatica 1065 http://www.hodinky-damske-panske.cz/adriatica-1065/a-9114&s=1-u&all=1-m/ a po cca 3 letech se mi zasekli a uvnitř strojku něco drhne..

Navštívil jsem hodináře a oprava by vyšla na cca 1500-2000Kč.

A vás se ptám, zdali byste si nechali v mém případě takto levné hodinky opravit nebo koupili nové.

Budu rád za jakýkoliv dotaz

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek,

měl bych dotaz.

Jsem vlastníkem hodinek Adriatica 1065 http://www.hodinky-d...&s=1-u&all=1-m/ a po cca 3 letech se mi zasekli a uvnitř strojku něco drhne..

Navštívil jsem hodináře a oprava by vyšla na cca 1500-2000Kč.

A vás se ptám, zdali byste si nechali v mém případě takto levné hodinky opravit nebo koupili nové.

Budu rád za jakýkoliv dotaz

Ahoj, pokud k těm hodinkám nemáš nějakej vztah či vzpomínku, tak už je neopravuj ( protože cena opravy , vzhledem k pořizovací ceně je vysoká ) a kup si hodinky lepší, které víc vydrží.

Odesláno

Ahoj, pokud k těm hodinkám nemáš nějakej vztah či vzpomínku, tak už je neopravuj ( protože cena opravy , vzhledem k pořizovací ceně je vysoká ) a kup si hodinky lepší, které víc vydrží.

Už jsem se začal poohlížet po nových, ale moc se neorientuji ve značkách, a tak to moje hledání bude chvilku trvat, jelikož si o značce či modelu přečtu vždy pár recenzí. Třeba by mě celkem zajímal názor na hodinky Police, některé jsou celkem hezké, ale působí na mě dojmem moc modní značky...zatím jsem ochoten investovat do hodinek tak 3500Kč vzhled podobný mým starým.

Odesláno

Police nejsou hodinky, ale módní doplněk, který ztratí svou aktuálnost i cenu s novým modelem a příští sezonou. Stejně tak Esprit a jiné primárně nehodinkové značky. Obloukem se taky vyhni ingersollu, je to jen navoňená čína. Módní značky jsou také většinou čína osazená akorát známým módním logem, které cenu asi tak zestonásobí. Reálnou hodntu ani kvality takové "hodinky" nemají.

Už jsem se začal poohlížet po nových, ale moc se neorientuji ve značkách, a tak to moje hledání bude chvilku trvat, jelikož si o značce či modelu přečtu vždy pár recenzí. Třeba by mě celkem zajímal názor na hodinky Police, některé jsou celkem hezké, ale působí na mě dojmem moc modní značky...zatím jsem ochoten investovat do hodinek tak 3500Kč vzhled podobný mým starým.

Odesláno

Police nejsou hodinky, ale módní doplněk, který ztratí svou aktuálnost i cenu s novým modelem a příští sezonou. Stejně tak Esprit a jiné primárně nehodinkové značky. Obloukem se taky vyhni ingersollu, je to jen navoňená čína. Módní značky jsou také většinou čína osazená akorát známým módním logem, které cenu asi tak zestonásobí. Reálnou hodntu ani kvality takové "hodinky" nemají.

přesně tak na mě hodinky POLICE působí také.Modní hodinky pro masu...takové hodinky bez ducha..Já si myslím, že človek, který si koupí hodinky POLICE, tak s příchodem nové sezony půjde a koupí si hodinky nové, vyhovující nové sezoně.

Dají se sehnat do 4000 tisíc slušnější hodinky, které pocházejí ze slušnější hodinářské dílny a ne z číny a jde na nich vidět preciznější provedení? Mé Adriatica na mě právě takovým dojmem působily..

Nějakej tip na jaké firmy se zaměřit?

Odesláno

... preciznější provedení? Mé Adriatica na mě právě takovým dojmem působily...

hm,adriatica se ti zda "preciznejsi provedeni",ale po trech letech se ti zasekli a uvnitř strojku něco drhne... to o preciznosti moc nevypovida.

Vsim od Japoncu - Seiko, Citizen, Orient - nic nepokazis.

Odesláno

hm,adriatica se ti zda "preciznejsi provedeni",ale po trech letech se ti zasekli a uvnitř strojku něco drhne... to o preciznosti moc nevypovida.

Vsim od Japoncu - Seiko, Citizen, Orient - nic nepokazis.

tak je možné, že jsem s němy někde ťuknul a moc se jim to nelíblo..

a co značky jako Pulsar, Timex či Boccia? Brát či nikoliv?

Odesláno

O hodinkách SEIKO jsem také přemýšlel, ale nenašel jsem zatím žádné, které by se mi líbily..

už jsem našel, sice stojí kolem 4 nebo 5 tisíc, ale opravdu se mi moc líbí :-) SEIKO zatím vítězí :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...