ic3d3m0n Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Moje první pořádné hodinky, pokud nepočítám Primky, co jsem nosil během školních let Ještě zvažuju, jestli by nevypadaly líp na gumě...
T1000 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Gratulace! Jak stvořené pro ledového démona
emba Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 První příspěvek a hned taková paráda Gratuluji.
bandicoot Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Vyborny.Guma urcite, staci Diver Pro a bude to gut. Vzdyt jso to divery..Ale becka jsou super i na remenu i na tahu.
African Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Gratulace k parádnickým béčkům A jako první příspěvek, opravdu dost dobrý, můj první příspěvek na tomto krásném foru, co si vzpomínám byl: Koupím TH v super stavu do 5000,-Kč Začal jsi o něco lépe, tak ať hezky slouží"
ic3d3m0n Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Díky Doufám, že u mě aspoň nějaký ten pátek vydrží. Ale bude to těžké. Nějak mě lákají Moonwatche V nejbližší době budu navíc potřebovat něco na práci (přece jenom tahat Béčka na těžbu dřeva není nejlepší nápad). Tak pošilhávám po něčem od Traseru nebo od Eddieho z Time Factors...
sect Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Krásné a tahu by byly dokonalé ......z Traseru na práci doporučuju extremsporty
gougy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Díky Doufám, že u mě aspoň nějaký ten pátek vydrží. Ale bude to těžké. Nějak mě lákají Moonwatche V nejbližší době budu navíc potřebovat něco na práci (přece jenom tahat Béčka na těžbu dřeva není nejlepší nápad). Tak pošilhávám po něčem od Traseru nebo od Eddieho z Time Factors... Jseš jasnej jinak gratulace k Bčkům, SO jsou super!
gcom Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Guma ne! Kůže je kůže .Kdysi jsem je nosíval, nakonec jsem je docela dobře směnil za PO. GRATULACE!
bedja Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Edit: double post.. Upraveno 4. března 2012 uživatelem bedja
ZdenekS Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Fakt pěkné hodinky. (Dobrá je i ta kudla v pozadí).
martin.L Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Super. Už ich len hoď do predajneho vlakna...
ic3d3m0n Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Díky za komentáře Ještě udělám pár fotek navíc až se dostanu k pořádnému foťáku. S nožem Victorinox mi to přišlo jako ideální spojení, přece jenom ke swiss made patří swiss made Upraveno 5. března 2012 uživatelem ic3d3m0n
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se