Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratulace k parádnickým béčkům :notworthy: A jako první příspěvek, opravdu dost dobrý, můj první příspěvek na tomto krásném foru, co si vzpomínám byl: Koupím TH v super stavu do 5000,-Kč :D Začal jsi o něco lépe, tak ať hezky slouží"

Odesláno

Díky Posted Image Doufám, že u mě aspoň nějaký ten pátek vydrží. Ale bude to těžké. Nějak mě lákají Moonwatche Posted Image V nejbližší době budu navíc potřebovat něco na práci (přece jenom tahat Béčka na těžbu dřeva není nejlepší nápad). Tak pošilhávám po něčem od Traseru nebo od Eddieho z Time Factors...

Odesláno

Díky Posted Image Doufám, že u mě aspoň nějaký ten pátek vydrží. Ale bude to těžké. Nějak mě lákají Moonwatche Posted Image V nejbližší době budu navíc potřebovat něco na práci (přece jenom tahat Béčka na těžbu dřeva není nejlepší nápad). Tak pošilhávám po něčem od Traseru nebo od Eddieho z Time Factors...

Jseš jasnej :cheers:

jinak gratulace k Bčkům, SO jsou super!

Odesláno (upraveno)

Díky za komentáře Posted Image Ještě udělám pár fotek navíc až se dostanu k pořádnému foťáku. S nožem Victorinox mi to přišlo jako ideální spojení, přece jenom ke swiss made patří swiss made Posted Image

Upraveno uživatelem ic3d3m0n

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...