rumi Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 ahoj, diky za tip na prodejce, nema tam ale moc novinek
bandicoot Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Tou cenou z druhé ruky jsem právě naopak myslel to, že prvotní citelnou ztrátu nese první majitel.Nedrží to hodnotu jako RLX a tak je možné koupit peckovní hopdinky za dobrou cenu.Viz. zde: http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/le-chronographe--id1944361.htm?dosearch=true&query=maurice+lacroix+le+chronographe&resultview=list&searchexplain=true&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmJinak jsou tam stejný hodinky i o kilo dráž... cena nových byla přes 10k?, krásný velký kalibr - inhouse. Zenith dobrý, ale u mě se ta značka shodila outletovými cenami řady Defy. edit: Le Chronographe jsem měl pár dnů doma (nebyly moje) a dnes bych je z fleku měnil za IWC a byl bych happy jak blecha. Upraveno 6. března 2012 uživatelem bandicoot
lastam Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Tou cenou z druhé ruky jsem právě naopak myslel to, že prvotní citelnou ztrátu nese první majitel. Nedrží to hodnotu jako RLX a tak je možné koupit peckovní hopdinky za dobrou cenu. Viz. zde: http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/le-chronographe--id1944361.htm?dosearch=true&query=maurice+lacroix+le+chronographe&resultview=list&searchexplain=true&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Jinak jsou tam stejný hodinky i o kilo dráž... cena nových byla přes 10k?, krásný velký kalibr - inhouse. Zenith dobrý, ale u mě se ta značka shodila outletovými cenami řady Defy. edit: Le Chronographe jsem měl pár dnů doma (nebyly moje) a dnes bych je z fleku měnil za IWC a byl bych happy jak blecha. Le chronographe je skutečně nářez s inhaus strojkem, kdybys chěl něco designově čistšího tak třeba tyto pontosy, jsou designově opravdu pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. března 2012 uživatelem lastam
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Mně se hodně líbí tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rumi Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mně se hodně líbí tyhle: joojo,tyhle se me taky libi...no uvidim,neni to lehke si vybrat
Hoonza Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 (upraveno) V tomhle pripade bych neco prisoupl a sel bud do neceho od Omegy nebo zkusit najit neco od jiz zmineneho Zenithu. Uplne blby se mi nezdaji ani tyhle Orisy a to by ti jeste zbylo. Upraveno 8. března 2012 uživatelem Hoonza
Hoonza Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Tady jsou ty Orisy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rumi Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Tady jsou ty Orisy no ty orisiy- to me prijde takove nejake..snad jsem se nikoho nedotkl... ja vim - omegy,rolex - to je klasika - ale zas takovy uplny konzervativec nejsem - jako nemam nic proti ale asi jsem jeste uplne nedospel s takovych tech 'klasik' se me docela libi tag heuer steve mcqueen (ale to jen kdyby se univerz narousil a ja si u ml nic nevybral) je to dilema - tento vikend to snad rozlousknu
rumi Odesláno 17. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2012 zdravim, vsem dekuji za pomoc,vybral jsem tyhle: http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/calendrier-retrograde-automatik--id1962898.htm?id=1962898&picnum=1&tab=pics rumi
Bison Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Pěkný výběr a jsem zvědavej na první dojmy a fotky.
Makky Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Ja si neviem pomôcť, mne to príde ako rúhanie za tie peniaze fakt radšej niečo lešejšie napríklad http://www.uhrenmix.de/product_info.php/info/p560_Zenith-Defy-Classic-HMS-03-0516-680-01-C648.html
rumi Odesláno 17. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2012 v cem rouhani? ze se me libi? v cem jsou tebou navrhovane lepsi?
Petr Svenda Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 v cem rouhani? ze se me libi? v cem jsou tebou navrhovane lepsi? Obsahuji inhouse kalibr Zenith 680.
bandicoot Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Chlapi, o inhouse to prece neni. Navic Zenith bez ElPrimera je jen kompromis.Kalibr v ML taky nebude nic basic...Rumi, vybral jsi dobre.
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Rumi úžasný. Parádní stroj. Určitě dlouho neotálej s nějakou recenzí...
Petr Svenda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Chlapi, o inhouse to prece neni. Navic Zenith bez ElPrimera je jen kompromis. Kalibr v ML taky nebude nic basic... Rumi, vybral jsi dobre. Tak jasne, jen ze se ptal. Hodiny jsou to paradni, o tom zadna. Taky bych je s chuti ponosil.
relativ Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Dobrý výber tie retrograde ako som to písal aj na začiatku. Ale ja by som si vybral ten v tvojom prvom príspevku. Je taký prehľadnejší...
Makky Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 v cem rouhani? ze se me libi? v cem jsou tebou navrhovane lepsi? Ruhaní v tom, že nadpriemerné peniaze na priemernú značku. Možností máš tolko či Perrelety či Rlx či Cartiery... No v podstete je na tebe či chceš najlepšie z priemerného alebo priemerne z najlepšieho:D A v čom sú Zenithy lepšie jak ML v tom, že sú to zenithy...
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Ruhaní v tom, že nadpriemerné peniaze na priemernú značku. Možností máš tolko či Perrelety či Rlx či Cartiery... No v podstete je na tebe či chceš najlepšie z priemerného alebo priemerne z najlepšieho:D A v čom sú Zenithy lepšie jak ML v tom, že sú to zenithy... ML je průměr jo? Hmm, Ty budeš asi odborník...
Makky Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 ML je průměr jo? Hmm, Ty budeš asi odborník... nie určite nie Ml je super značka ale musíš uznať, že v porovnaní s RLX, Breitlingami atd... je to len priemer a čo mi trošku vadí je aj to že nemá historiu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se