Přejít na obsah

Zenith Espada

DaLo

Doporučené příspěvky

V 7. 3. 2012 v 13:00, 'PavelK' napsal:

Taky se mi moc líbí, ale trochu mě mate nápis El Primero - název se vztahující se k tomu, že šlo o první automatický chronograf. No a jelikož tohle není chronograf, není to v mých očích ani El Primero.

Striktně vzato, El Primero nebyl první automatický chronograf, takže je to celkem jedno :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel...

Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:)

Odkaz ke komentáři

V 7. 3. 2012 v 14:09, 'DaLo' napsal:

Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel...

Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:)

Myslim, ze se vejdes ...
Odkaz ke komentáři

Podle mě také po dlouhé době nepřeplácané hodinky od Zenithu. Jinak myslím, že strojek El primero se od strojku Elite, oba orig. strojky Zenith, liší frekvencí, El primero dělá 36 000 kmitů, takže rychloběžka oproti ostatním. V současnosti ovšem TAGem překonaná. Závěr: moc hezké hodinky, šlechtického původu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník REO

Espady s černým číselníkem jsou neuvěřitelné a cena je celkem milá. Těším se :) .

Zaujalo mě však, že použili název, který v historii nesl model s chronografem a měsíční fází. Při použití stejného jména bych spíš čekal nějakou reedici a ne zcela nový model.

Zenith El Primero Espada

post-4166-001618700 1331153710.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...