DaLo Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Tak jsem se prave zamiloval. El Primero, 40mm, 50 hodin rezerva... http://www.watchtime.net/nachrichten/zenith-el-primero-stoppt-nicht-mehr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 V 7. 3. 2012 v 9:21, 'DaLo' napsal: Tak jsem se prave zamiloval. El Primero, 40mm, 50 hodin rezerva... A není se co divit, taky se mi moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 to je nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Tohle je na první pohled háj end.Paráda jak sviňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Živé fotky. Moc se mi nelíbí datové okénko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 tak to sou po dlouhý době Zenith který se mi fakt hodně líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Mazec, moderní hodinky s vintážním nádechem a dokonce mají i rozumnou velikost.Pravda, to datové okénko by mohlo být trošku širší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipmar Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Jsou nádherný! I z těch fotek naživo se mi líbí... Někdo tam v diskuzi poznamenal, že mu to připomnělo Omega Seamaster ze 60. let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Ale ta datumovka to fakt degraduje - to projeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Nádherné hodinky. Zenith opět ukázal že umí, doufám, že v podobném stylu přijde víc hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Vyborny hodinky. Mne se naopak ta datumovka libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Taky se mi moc líbí, ale trochu mě mate nápis El Primero - název se vztahující se k tomu, že šlo o první automatický chronograf. No a jelikož tohle není chronograf, není to v mých očích ani El Primero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Jsem nadšen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 V 7. 3. 2012 v 13:00, 'PavelK' napsal: Taky se mi moc líbí, ale trochu mě mate nápis El Primero - název se vztahující se k tomu, že šlo o první automatický chronograf. No a jelikož tohle není chronograf, není to v mých očích ani El Primero. Striktně vzato, El Primero nebyl první automatický chronograf, takže je to celkem jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel... Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 V 7. 3. 2012 v 14:09, 'DaLo' napsal: Mne vazne nedaji spat, presne neco takovyho hledam uz dlouho, rozmer do 41mm, k slusnejsimu obleceni, ale zaroven univerzalni. Nic staromodniho, ale zaroven zadnej super mderni design. Tohle je fakt ztelesneni vseho, navic ElPrimero. Fakt jsem myslel, ze snim, kdyz jsem je rano nasel... Takze snit dal, anzto 5000E+ do hodinek dat nemuzu:) Myslim, ze se vejdes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 V 7. 3. 2012 v 14:16, 'utrejch' napsal: Myslim, ze se vejdes ... Nevejdu, 5000E je uvedenejch na WatchTime, ne jako muj strop:)ja se zatim pohybuju dost jinde.) Ale tak jednou snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinson Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Podle mě také po dlouhé době nepřeplácané hodinky od Zenithu. Jinak myslím, že strojek El primero se od strojku Elite, oba orig. strojky Zenith, liší frekvencí, El primero dělá 36 000 kmitů, takže rychloběžka oproti ostatním. V současnosti ovšem TAGem překonaná. Závěr: moc hezké hodinky, šlechtického původu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Espady s černým číselníkem jsou neuvěřitelné a cena je celkem milá. Těším se . Zaujalo mě však, že použili název, který v historii nesl model s chronografem a měsíční fází. Při použití stejného jména bych spíš čekal nějakou reedici a ne zcela nový model. Zenith El Primero Espada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se