skalis Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 V 27. 3. 2012 v 17:31, 'tombed' napsal: http://www.hodinkee....e-114060-l.html Jako velkej fanda datumky s kyklopem musim priznat, ze jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Chtěl jsem se zeptat - měli jste někdo už na ruce nové Suby bez datumu - 114060? Jde mi především o proporce ve srovnání s GMTc a SUBc, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Ahoj, měl jsem je už na ruce ve Wempe... pouzdro, luneta, tah atd. stejne jako Sub... 116610...Neni to špatny,až na nové ceny... ale co ceny jsou každý rok stejně vyšší a vyšší...Nevím ale co myslíš těma proporcema ve srovnaní s GMT, to jsou přece uplně jiný hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 V 10. 8. 2012 v 15:16, glanc napsal: Ahoj, měl jsem je už na ruce ve Wempe... pouzdro, luneta, tah atd. stejne jako Sub... 116610...Neni to špatny,až na nové ceny... ale co ceny jsou každý rok stejně vyšší a vyšší...Nevím ale co myslíš těma proporcema ve srovnaní s GMT, to jsou přece uplně jiný hodinky....Kolik za ně chtějí soudruzi v NDR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Ahoj, cena je lidová, jen 5200 EUR s DPH.... K dodání prakticky ihned .... Úcta k zakazníkům a profesionalita ve Wempe ale nesrovnatelná s prodejci v ČR.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se