Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Damasko DA37

Damasko uz na fore odprezentoval viac ako dostatocne Alda a viacero clenov fora uz podlahlo chladnej nemeckej elegancii. Nebudem preto moc dlho nudit siahodlhou teoriou.

Na fore som uz pomerne dlho a vystriedal som uz mnoho hodiniek. Postupne som sa prepracovaval od jednoduchosti ku komplikacii aby som zakotvil opat u niecoho jednoducheho. O to u hodiniek predsa ide, nie? Odcitat cas a hotovo.., alebo nie? NIE!! Hodinky su pre nas viac, denna obsesia, napln nocneho brazdenia internetom, zle sny nasich zien a partneriek ? to su hodinky. Potrebujeme aby nejako vyzerali a aby boli napakovane ficurami, zaujimaju nas detaily, ktore bezne oko ludi mimo nasu liecebnu instituciu nezachyti ked na chvilu vyhrnieme manzetu alebo rukav tricka aby sme skontrolovali dennu odchylku chodu.. Ale co hlavne potrebujeme? Najst svoj hodinkovy svaty gral. Nieco co nas neomrzi, co ostane nam a popripade aj dalsej generacii ktora tu bude po nas.. Povedzme si uprimne, kto z nas ma hodinky ktore ostanu natrvalo? Urcite tu par jedincov najdeme, ale percento bude urcite nizsie ako uspesnost SDKU v tohtorocnych volbach do NRSR..

Ale nazad k teme: Damasko. Firma, ktora bola az dovtedy ako si ich zadovazil Alda pre mna uplne neznama. Vlastne nie. Nasiel som ich na stranke Eddieho Plattsa (tzuk.com) v samostatnej predajnej rubrike. Pod aktualnou ponukou hodiniek Damasko, ktore mi vtedy prisli nehorazne drahe, bol na fotke okuliarnaty chlapik v divnom rolaku.. Tolko k mojmu prvemu stretnutiu s f. Damasko. Potom nastalo dlhe obdobie, ktore by clovek bez Chronobacila oznacil za maniakalne delirium. Hodinky som menil najprv na kvartalnej baze, potom mesacnej aby som nakoniec menil hodinky kazde 2 tyzdne. Boli tam svetle vynimky ktore ostavali dlhsie, ale ziadne neostali dost dlho na to aby som ich predstavil rodicom :) Zmenilo sa nieco? Myslim ze viac menej ano. Nasiel som hodinky do pohody aj nepohody - WR100, antimagneticke, shockproof, beerproof, idiotproof atd... Uvidime, ale pevne verim ze aj timeproof.

Drzte mi palce :)

J.

Kto ma zaujem o viac foto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44410-janko-potulny-fotograf-amater/page__st__20

post-8088-055701700 1331236146.jpg

Odesláno

Zajímavé, pořád nevím,jaký si mám udělat názor na tuhle barevnou kombinaci. Nemáš nějaké srovnání s něčím rozšířenějším, jak tyhle svítí? Gratuluju k výběru, u mě by vyhrál model s lunetou.

Odesláno

Gratulace" Moc se mi líbí jejich výborná čitelnost a asi i hodně vydrží, ale to ukáže sám čas. Hodinky do nepohody jak mají být, tak ti přeji ať dobře slouží :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

vdaka pani. ciernu verziu som povodne chcel, ale mal som chut vyskusat konecne full lume dial a nelutujem. citatelnost je perfektna v kazdej situacii. na dennom svetle je kontrast ciernej a kremovej obrovsky, v s..e polotme zacinaju ihned trochu svietit a po tme je to cernobyl.. lumi vydrzi dost dlho takze ked sa po par pivach v noci zobudim a idem na WC tak este stale v pohode precitam cas. ci je to do rana som este nezaregistroval.. lunetu by som isto vyuzil, ale tam som sa uz bal ze budu na mna velke.

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Janko, tak gratulace ještě jednou, myslím, že výborná volba, přeju ať ti vydrží a když uděláš časem víc fotek, určitě se nikdo nebude zlobit ;)

Odesláno

Janko, tak gratulace ještě jednou, myslím, že výborná volba, přeju ať ti vydrží a když uděláš časem víc fotek, určitě se nikdo nebude zlobit ;)

vdaka, aj ja dufam ze vydrzia.. :) odla mna ale ano, lepsie hodinky do nepohody si ani neviem predstavit. fotky samozrejme budu, ale posledne dni som priputany na lozko a moc inspiraci nemam.. najhorsie na chorobe je to ze uz som nasiel minimalne 5 hodiniek ktore by som si vedel predstavit na ruke :suicide_anim:
Odesláno

Ten druhý odstavec je fakt trefný. Myslím, že se v tom najde většina zdejších...

Damaska vypadají fakt dobře. Zrovna dneska jak jsem šel okolo Dealu zase koukal do výlohy a opakovaně se ujistil, že se mi v podstatě nejvíc líbí jednoduchý design a ještě lépe kombinace čistě jen černa/bílá. Opětovně mě napadlo, jestli netestnout Damaska.... škoda, že nejsou jen o krapet větší.. :sad01_anim:

• po 2 týdnech...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Mooc hezke. Konecne pilotky, ktere vypadaji jinak, nez ostatni! Za me palec nahoru prave za barefnou kombinaci. Neotrela, paradni. At slouzi!

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...