Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechal bych si líbit ty Pan-Europ, co sem jejich fota hodil chumpus ( díky za ně ), o těch bych uvažoval.

Modrá limitka měla větší koule, ale i tak jsou to super hoďky. Ale 45mm na ruku fakt nedám.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, ale jsou v quartzu... Alespoň ty na obrázku... a nikde žádné další info. Doufám, že to nebudou všechny novinky a ještě něco se objeví.

Jaký jsou v quartzu?

Ty černý Hamiltony Intra-matic na tahu jsou luxusní. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Vite panove vice informaci k Hamilton Khaki Navy Pioneer s modrym cifernikem ? vypadaji naprosto uzasne.

Jako je velikost, dostupnost, cena :)

Dostupnost: listopad 2012

Cena: kolem 850 eur

Velikost: 40mm

.. alespon podle popisku u fotek zde

Take ty oblekovky Intra-matic (725 eur) by nemeli podle tech popisků být quartz ale "Mouvement mécanique ? remontage automatique" - Mechanický strojek s automatickým natahováním

Upraveno uživatelem maelol
Odesláno

Take ty oblekovky Intra-matic (725 eur) by nemeli podle tech popisků být quartz ale "Mouvement mécanique ? remontage automatique" - Mechanický strojek s automatickým natahováním

Jo je v nich ETA 2892A2.

Odesláno (upraveno)

Jaký jsou v quartzu?

Ty černý Hamiltony Intra-matic na tahu jsou luxusní. :smile_anim:

Tydle jsou v quartzu:

Hamilton Pilot Pioneer 41 mm : Boîte acier / Diam?tre 41 mm / Calibre G10-211 (mouvement ? quartz) / Fonctions : heures, minutes, petites secondes, date et chronographe / Bracelet Nato ou acier ou cuir noir / Prix public conseillé France = ? partir de 445 ? / Disponibilité = novembre 2012.

post-20835-023419900 1331743232.jpg

Upraveno uživatelem calv
Odesláno

bílý intramatic - ok, nádhera, u černého ho hladké provedení cifru degraduje na "čínu". Možná bych dal čtvrtinové indexy jako plastické zlaté.

Pioneer - výborné, ale k dokonalosti iluze bych dal hi-gloss porcelánový cifr.

Autochrono - čína bez nápadu

Khaki a zbylé ala vojenské - mimo můj záběr, ale u chrono je imho nepřekonaný design např. bílých Strela - Seconda s červenou sekundovkou.

Odesláno

No taky z těch nových modelů nejsem nějak zvlášť odvázaný. Vyjma řady pioneer. Ta je povedená už od minulého roku (ala Hanhart). Ocenil bych u nich nechrono černý cifr :crying_anim02:

Odesláno

Jo, ale jsou v quartzu... Alespoň ty na obrázku... a nikde žádné další info. Doufám, že to nebudou všechny novinky a ještě něco se objeví.

automatic jsou v quartzu?

:oneeyed02:

Odesláno

Tak z celé letošní produkce mě zaujaly pouze Pan Europ, sice na limitku v modrém asi nemají, ale pořád to jsou parádní chronografy, jen jsem docela zvědavý na cenovku a samozřejmě na to jak budou vypadat v reálu, nevíte kdy by měly jít do prodeje?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak cerne uz jsou na eBay, ovsem cena je imho nesmyslna, kdyz i modre LE se obcas daji koupit levneji.

US retail je 1945$, od tamního dealera mi byla nabídnuta cena 1499$. Počkal bych na cenu bussipreziosi, tam byli většinou nejlevnější. Ale můj nejoptimističtější odhad je 1200e bez dopravy. Holt si jsou vědomi popularity modelu a mrsp nasadili vysoko...

Mimochodem, vůbec nevím jestli černé nebo stříbrné. Oboje se mi líbí stejně. Stříbrné působí vintage dojmem a jsou výraznější, černé jsou zase elegantnější a univerzálnější.

Přidávám fotky.

Odesláno (upraveno)

Tak konečně pořádné fotky- musím říct, že jsem opravdu rád, že jsem sehnal ještě limitku a to ze dvou důvodů- taky bych měl malé dilema, kterou verzi a trochu mě i překvapila cena. Když si vezmu že mrsp modrejch LE byla 1971USD a zde je to jenom o pár dolarů méně, tak nevim nevim. Myslím si, že cena v Evropě se teď bude pohybovat okolo těch 1300-1400Euro. Čím dál víc se tak utvrzuju, že 1200Euro za LE byl opravdu dobrej kup (člověk si to musí vždycky nějak odůvodnit).

Když se na ně ale koukám blíže, tak bych volil asi stříbrnou verzi. Působí na mě výraznějším dojmem, ten stříbrnej sunburst cifr bude naživo moc pěkněj! Černý jsou na mě asi moc smutný. A řemen bych tam možná hodil taky jinej- rally je parádní (ale na druhou stranu jsem na něj trochu ujetej).

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

US retail je 1945$, od tamního dealera mi byla nabídnuta cena 1499$. Počkal bych na cenu bussipreziosi, tam byli většinou nejlevnější. Ale můj nejoptimističtější odhad je 1200e bez dopravy. Holt si jsou vědomi popularity modelu a mrsp nasadili vysoko...

Asi mas pravdu, modra LE byl takovy pokus jak se to bude prodavat a podle toho nasadili cenu.

Jinak z tech variant urcite stribrne ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...