financ Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Nechal bych si líbit ty Pan-Europ, co sem jejich fota hodil chumpus ( díky za ně ), o těch bych uvažoval. Modrá limitka měla větší koule, ale i tak jsou to super hoďky. Ale 45mm na ruku fakt nedám.
johnb01 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Moc se mi zamlouvaj Hamilton Khaki Navy Pioneer ... no mam o cem premyslet... :-)
quaero Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jo, ale jsou v quartzu... Alespoň ty na obrázku... a nikde žádné další info. Doufám, že to nebudou všechny novinky a ještě něco se objeví. Jaký jsou v quartzu? Ty černý Hamiltony Intra-matic na tahu jsou luxusní.
vojtech vavra Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Vite panove vice informaci k Hamilton Khaki Navy Pioneer s modrym cifernikem ? vypadaji naprosto uzasne. Jako je velikost, dostupnost, cena
maelol Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Vite panove vice informaci k Hamilton Khaki Navy Pioneer s modrym cifernikem ? vypadaji naprosto uzasne. Jako je velikost, dostupnost, cena Dostupnost: listopad 2012 Cena: kolem 850 eur Velikost: 40mm .. alespon podle popisku u fotek zde Take ty oblekovky Intra-matic (725 eur) by nemeli podle tech popisků být quartz ale "Mouvement mécanique ? remontage automatique" - Mechanický strojek s automatickým natahováním Upraveno 14. března 2012 uživatelem maelol
vojtech vavra Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Diky za odpovedl. Az listopad
quaero Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Take ty oblekovky Intra-matic (725 eur) by nemeli podle tech popisků být quartz ale "Mouvement mécanique ? remontage automatique" - Mechanický strojek s automatickým natahováním Jo je v nich ETA 2892A2.
calv Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Jaký jsou v quartzu? Ty černý Hamiltony Intra-matic na tahu jsou luxusní. Tydle jsou v quartzu: Hamilton Pilot Pioneer 41 mm : Boîte acier / Diam?tre 41 mm / Calibre G10-211 (mouvement ? quartz) / Fonctions : heures, minutes, petites secondes, date et chronographe / Bracelet Nato ou acier ou cuir noir / Prix public conseillé France = ? partir de 445 ? / Disponibilité = novembre 2012. Upraveno 14. března 2012 uživatelem calv
calv Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Tak konečně nový katalog: http://www.hamiltonwatch.com/en/catalog
Rs. Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 bílý intramatic - ok, nádhera, u černého ho hladké provedení cifru degraduje na "čínu". Možná bych dal čtvrtinové indexy jako plastické zlaté.Pioneer - výborné, ale k dokonalosti iluze bych dal hi-gloss porcelánový cifr.Autochrono - čína bez nápaduKhaki a zbylé ala vojenské - mimo můj záběr, ale u chrono je imho nepřekonaný design např. bílých Strela - Seconda s červenou sekundovkou.
calv Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 No taky z těch nových modelů nejsem nějak zvlášť odvázaný. Vyjma řady pioneer. Ta je povedená už od minulého roku (ala Hanhart). Ocenil bych u nich nechrono černý cifr
wagrant Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 ty kokos tie paneurope su ine supy to by som bral .-)
Quido Morava Odesláno 16. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Jo, ale jsou v quartzu... Alespoň ty na obrázku... a nikde žádné další info. Doufám, že to nebudou všechny novinky a ještě něco se objeví. automatic jsou v quartzu?
Quido Morava Odesláno 16. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Jaký jsou v quartzu? Ty černý Hamiltony Intra-matic na tahu jsou luxusní. jo - přesně ty bych hodně mohl....
calv Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 automatic jsou v quartzu? Moc ten tvůj post nechápu. podívej se na odpověď 28
sashator Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Tak z celé letošní produkce mě zaujaly pouze Pan Europ, sice na limitku v modrém asi nemají, ale pořád to jsou parádní chronografy, jen jsem docela zvědavý na cenovku a samozřejmě na to jak budou vypadat v reálu, nevíte kdy by měly jít do prodeje?
Baker Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak cerne uz jsou na eBay, ovsem cena je imho nesmyslna, kdyz i modre LE se obcas daji koupit levneji.
Chumpus Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Tak cerne uz jsou na eBay, ovsem cena je imho nesmyslna, kdyz i modre LE se obcas daji koupit levneji. US retail je 1945$, od tamního dealera mi byla nabídnuta cena 1499$. Počkal bych na cenu bussipreziosi, tam byli většinou nejlevnější. Ale můj nejoptimističtější odhad je 1200e bez dopravy. Holt si jsou vědomi popularity modelu a mrsp nasadili vysoko... Mimochodem, vůbec nevím jestli černé nebo stříbrné. Oboje se mi líbí stejně. Stříbrné působí vintage dojmem a jsou výraznější, černé jsou zase elegantnější a univerzálnější. Přidávám fotky.
sashator Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) Tak konečně pořádné fotky- musím říct, že jsem opravdu rád, že jsem sehnal ještě limitku a to ze dvou důvodů- taky bych měl malé dilema, kterou verzi a trochu mě i překvapila cena. Když si vezmu že mrsp modrejch LE byla 1971USD a zde je to jenom o pár dolarů méně, tak nevim nevim. Myslím si, že cena v Evropě se teď bude pohybovat okolo těch 1300-1400Euro. Čím dál víc se tak utvrzuju, že 1200Euro za LE byl opravdu dobrej kup (člověk si to musí vždycky nějak odůvodnit). Když se na ně ale koukám blíže, tak bych volil asi stříbrnou verzi. Působí na mě výraznějším dojmem, ten stříbrnej sunburst cifr bude naživo moc pěkněj! Černý jsou na mě asi moc smutný. A řemen bych tam možná hodil taky jinej- rally je parádní (ale na druhou stranu jsem na něj trochu ujetej). Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem sashator
Baker Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 US retail je 1945$, od tamního dealera mi byla nabídnuta cena 1499$. Počkal bych na cenu bussipreziosi, tam byli většinou nejlevnější. Ale můj nejoptimističtější odhad je 1200e bez dopravy. Holt si jsou vědomi popularity modelu a mrsp nasadili vysoko... Asi mas pravdu, modra LE byl takovy pokus jak se to bude prodavat a podle toho nasadili cenu. Jinak z tech variant urcite stribrne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se