Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím se pochlubit, do mé malé sbírky hodinek jsem přidal kus, který v ní nejspíš zůstane navždy - Longines Legend Diver.

Trocha informací (i když věřím, že jsou hodinky na fóru všeobecně známé):

Jedná se o re-edici původních potápěčských hodinek ze šedesátých let, kterou Longines uvedla v roce 2008 (více informací o původním modelu je např. zde).

Voděodolnost: 300m

Průměr: 42mm, ale kvůli dlouhým nožkám vypadají na ruce o dost větší (nosí se podobně jako průměr 44-45mm)

Stroj: L633 (za názvem se skrývá ETA 2824, vzhledem k vlastnictví Longines i ETA Swatch Group je to takový skoro-inhouse Posted Image), za prvních 5 dní nošení udělaly +15s

post-12537-036041500 1331387613.jpg

post-12537-053873300 1331387626.jpg

post-12537-040058100 1331387635.jpg

Odesláno (upraveno)

S každým novým kouskem LLD zde na fóru propadám větší a větší deprééési z toho, že já hodinkově nevyzrálej trouba ty svoje Legendy prodal. :suicide_anim:

Samozřejmě gratuluji. A pokud vydržíš u přesvědčení neprodat, ty hodinky Tě za to královsky odmění ! ;)

P.S. A pokud přeci jen budeš chtít prodat, pošli mi prosím SZ. :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Pokaždé když se tu objeví, vrátí mi do hlavy pořádného brouka. Jednou je musím mít! Gratuluju k super koupi

Upraveno uživatelem soda
Odesláno

Gratulace! Dobrá volba, zajímal by mne poměr NO date YES date :D tady na foru :)

Jsem zvědavej, jak dlouho Ti na nich vydrží ten origo řemínek..;)

Odesláno

Zdravím a vítám v klubu. LLD je možno považovat za definitivky pro jejich univerzálnost, nadčasovost, odkaz a nádherný vzhled. Gratuluji ! Posted Image

U mě date verze.

Odesláno

NO DATE

LLD je možno považovat za definitivky pro jejich univerzálnost, nadčasovost, odkaz a nádherný vzhled. Gratuluji !

Odvážný tvrzení, ale neni to vyloučený. Mně dělaj radost už víc než rok. A nedovedu si představit, že by šly do světa.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...