instant Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 ake "Když si dám prohledaf sekci prodej a zadám Seiko" . To myslite vazne ze k vyhladavaniu potrebuje niekto navod? v roku 2019??? co vam preskakuje? dopice napisem do okienka co chcem hladat a dam enter. nic viac nema uzivatel co riesit. proste to nefunguje ako ma.
sashator Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Jestli to fakt nebude prohlížečem. Na Safari to při zadání "prodam seiko" na domovský stránce vyhodí toto
YPO Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 nejdou vyhledávat tři písmena (až od tří písmen výš, což jde podle mě v nastavení webu změnit) .... to je celý ....... já taky neexistuju ....a to je možná dobře
warann Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) V 15. 1. 2019 v 15:30, sashator napsal: Jestli to fakt nebude prohlížečem. Na Safari to při zadání "prodam seiko" na domovský stránce vyhodí toto Snímek obrazovky 2019-01-15 v 16.27.56.pngJá to mám v Mozille dtto. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem warann
instant Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) je to tym, kde sa prave na fore nachadzas.. staci ze nie si na homepage a je to loteria: Pri vyhladavani ti to v poli kam pises string pise v takom sedom obdlznicku, ze hladas v "This Forum" cim sa zrejme mysli sekcia fora, resp vsetko v hierarchii od toho kde sa nachadzas smerom nizsie. Co je zly napad ako riesit vyhladavanie a aj zly napad ako to pomenovat. Search ma defaultne hladat vzdy v celom fore bez ohladu na to, v ktorej casti fora prave si, a ak chces hladat v konkretnej casti fora, napriklad len predajne inzeraty, alebo prispevky v jednom vlakne, tak si rozbalis detailny search a sklikas si co treba. Tak funguje kazdy normalny vyhladavac a kazde normalne forum, napriklad WUS, proste vsade okrem chronomagu. Ale tu je to vlastne spravne, len uzivatelia su hlupaci hlupi a este aj lenivi.. a maju chujovy prehliadac, nejaky Chrome... kua kto to dnes pouziva, nejaky google. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem instant
McStinger Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 V 15. 1. 2019 v 15:35, YPO napsal: nejdou vyhledávat tři písmena (až od tří písmen výš, což jde podle mě v nastavení webu změnit) .... to je celý ....... já taky neexistuju ....a to je možná dobře Moc by som sa neradoval
dan010 Odesláno 18. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 V 15. 1. 2019 v 19:02, McStinger napsal: Moc by som sa neradoval Screenshot 2019-01-15 19.59.00.jpg Evidentně to funguje podle nálady. Prodám seiko mi to najde 197 výsledků ale Ypa naštěstí ne.
Drooz3R Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Je to divný. Hledal jsem takhle SKX, to nefunguje, tak jsem začal hledat *SKX*, to funguje, ale u IWC nejde ani IWC ani *IWC*.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se