Makky Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 čo poviete? celkom šmakovka, dosť ma zaujali http://blog.perpetuelle.com/watches/closer-look-harry-winston-opus-12/
bandicoot Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 To musi byt parada, kdyz ty minuty a petiminuty preskakuji.
Dantechno Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Ten odecet se mi zda zbytecne komplikovany - ve snaze vymyslet neco noveho ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Velice zajímavá strojovna!Jen teda nejsem schopen říct,jestli se mi ty hodinky vzhledově líbí,nebo ne:-).
Chorche Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Souhlas s Dantechnem. Zajímavé, ale zbytečně komplikované, až imho debilita.
Rodkopf Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 krása! A u toho videa se mi normálně tajil dech.
financ Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Video jsem dal několikrát, fantazie. Super mašinka. Na ruku bych to nechtěl.Připomíná mi to modýlek motoru, v náramkovém provedení
Filipmar Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 To koukám jak blázen, to video je perfektní. Myslím si, že si člověk na tu čitelnost rychle zvykne... Já bych si teda zvykal rád
StanoBare Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 pár reálnych fotiek a video Vyzerajú byť pekne macaté.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se