Chumpus Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Modelů s hranatými subciferníky má být vícero, takže zakládám samostatné vlákno. dostupné budou od června zdroj
pery80 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Tak tohle bych si taky dokázal představit na ruce:smile_anim:.
enGiN Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Pěkné, jenom škoda té datumovky, to ji tam dávat nemuseli, nebo alespoň hranatou...
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 nejdřív jako že ne, teďka jako že jo akorát ta datumka, no což, žaponci musí udělat vždy nějakou zhovadilost
Chumpus Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Souhlas, kulatá funguje u těch, které mají tři kulaté subciferníky (sagk015 apod.). Tady to s těmi hranatými subciferníky moc neladí. Snad to ale u dalších edicí bude řešené jinak (mělo by).
Chorche Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Mně přijdou jako největší průšvih právě hranaté subciferníky. Jak začala řada Ananta ve velkém stylu, teď mi přijde, že je to čím dál horší...
Chumpus Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Hranaté subciferníky jsou odkazem na 6138 chrona. Tato pvd verze působí trochu rozpačitě, ale já jsem stále optimistou a věřím, že další modely budou lepší.
Chorche Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Budu tedy také optimistou Byla by velká škoda, kdyby tahle řada ztratila to kouzlo, které měla (má). Nebo já to tak aspoň cítím, z těch prvních modelů jsem šel do kolen. Ze strojovny jdu ale do kolen stále..
financ Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Ty hranaté subdialy to trošku kazí. Pořád mi neco připomínaly, už jsem na to přišel :-) http://tvprogram.nova.cz/detail?CZepgDetail=1240023799
Chumpus Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 ...z těch prvních modelů jsem šel do kolen....Ty první modely jsou ale silně vyhraněné. Velikostně to není pro úplně každého a taky hrozí, že se rychle okoukají. Když už melu o dalších modelech, tak ten obrázek vložím i sem.
Chorche Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 1) Ty první modely jsou ale silně vyhraněné. 2) Velikostně to není pro úplně každého a taky hrozí, že se rychle okoukají. 3) Když už melu o dalších modelech, tak ten obrázek vložím i sem. 1) Pravda pravdoucí, ale v tom je právě podle mě jejich kouzlo 2) Ano, s tím se dá částečně souhlasit, je to možná i důvod, proč tady nikomu moc dlouho nevydržely, na druhou stranu, moc lidí tady nemá hodinky, které se rychle neokoukají (soudě podle jejich fluktuace) 3) Kolotoč Ale stále jsem optimistou
Chumpus Odesláno 16. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2012 3) Kolotoč I kolotoč může být pěkný, viz loňský model Holt se musíme smířit s tím, že chrona s jedním nebo dvěma subciferníky už Seiko asi neudělá...
Chorche Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Tak pravdou je, že to, co dělají teď, asi osloví širší skupinu potencionálních kupců...
Bull is Bull Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Hnus jeden zelenej! Naozaj sa mi pohla zlc.Aj ked vsetko zalezi od vkusu kazdeho soudruha,ale tieto "kocky"z tym datumom neeee.
efreeti Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Me to pripada jako by se v Seiku rozhodli, ze odted vsechny pekne hodinky ponesou znacku Grand Seiko (s odpovidajicimi cenami samozrejme) a ty skarede budou proste a jednoduse Seiko...
Chumpus Odesláno 16. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2012 A je to tu. Celkem tri modely - cerna, hneda, modra. Ze tam neni 6s37 s rezervou natahu je spis plus, ale cenikovku bych si predstavoval o neco nizsi. Nicmene i tak spokojenost. http://www.seiko-watch.co.jp/whatsnew/pressrelease/20120516/
Dantechno Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Vypadaji moc hezky.... Jedine minus je ten viditelny datovy venec....
tombed Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 ten věnec to úplně zabil... tím pádem jsou pro mě zmizelé
Chumpus Odesláno 16. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Super, aspon to tadz nebude masovka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se