Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas, kulatá funguje u těch, které mají tři kulaté subciferníky (sagk015 apod.). Tady to s těmi hranatými subciferníky moc neladí. Snad to ale u dalších edicí bude řešené jinak (mělo by).

Odesláno

Mně přijdou jako největší průšvih právě hranaté subciferníky. Jak začala řada Ananta ve velkém stylu, teď mi přijde, že je to čím dál horší...:(

Odesláno

Hranaté subciferníky jsou odkazem na 6138 chrona. Tato pvd verze působí trochu rozpačitě, ale já jsem stále optimistou a věřím, že další modely budou lepší.

Odesláno

Budu tedy také optimistou :)

Byla by velká škoda, kdyby tahle řada ztratila to kouzlo, které měla (má). Nebo já to tak aspoň cítím, z těch prvních modelů jsem šel do kolen. Ze strojovny jdu ale do kolen stále..

Odesláno

...z těch prvních modelů jsem šel do kolen....

Ty první modely jsou ale silně vyhraněné. Velikostně to není pro úplně každého a taky hrozí, že se rychle okoukají.

Když už melu o dalších modelech, tak ten obrázek vložím i sem.

Odesláno

1) Ty první modely jsou ale silně vyhraněné.

2) Velikostně to není pro úplně každého a taky hrozí, že se rychle okoukají.

3) Když už melu o dalších modelech, tak ten obrázek vložím i sem.

1) Pravda pravdoucí, ale v tom je právě podle mě jejich kouzlo

2) Ano, s tím se dá částečně souhlasit, je to možná i důvod, proč tady nikomu moc dlouho nevydržely, na druhou stranu, moc lidí tady nemá hodinky, které se rychle neokoukají :D (soudě podle jejich fluktuace)

3) Kolotoč :(

Ale stále jsem optimistou ;)

Odesláno

3) Kolotoč :(

I kolotoč může být pěkný, viz loňský model :)

Holt se musíme smířit s tím, že chrona s jedním nebo dvěma subciferníky už Seiko asi neudělá...

Posted Image

Odesláno

Hnus jeden zelenej! Naozaj sa mi pohla zlc.Aj ked vsetko zalezi od vkusu kazdeho soudruha,ale tieto "kocky"z tym datumom neeee.

Odesláno

Me to pripada jako by se v Seiku rozhodli, ze odted vsechny pekne hodinky ponesou znacku Grand Seiko (s odpovidajicimi cenami samozrejme) a ty skarede budou proste a jednoduse Seiko...

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...