Přejít na obsah

jak vysoko?

JMK

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mne jak vysoko na zápěstí nosíte své hodinky a proč.

Všiml jsem si na mnoha fotografiích či ve filmech, že dříve se hodinky nosily spíš výše (nad tím co vypadá jako kotník ale na ruce).

Řekl bych že jde o módu a taky o velikost hodinek.

Mám pocit že v současnosti se hodinky nosí spíše jakoby ledabyle spuštěné až těsně u dlaně. Vypadá to více "cool".

U hodinek na tahu je jasné že je pohodlnější je mít volněji ale přece i tady vidím posun (k dlani).

Podělte se o vaše postřehy a názory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výborné téma :D

Záleží na pocitu - někdo nosí hodinky utažené, tzn. nehybně nad zápěstím. Já nosím všechny hodinky celkem volně, takže mi spadnou přes zápěstí skoro až k dlani.

tak samo já, nosím je tak, že když potřesu zápěstím, musí se hýbat, nesmí být pevně na ruce, na druhou stranu se nesmí protočit, to už je moc volně:-) no já su pacoš, když si to tak čtu:-)

Odkaz ke komentáři

tak samo já, nosím je tak, že když potřesu zápěstím, musí se hýbat, nesmí být pevně na ruce, na druhou stranu se nesmí protočit, to už je moc volně:-) no já su pacoš, když si to tak čtu:-)

mám to stejně.. a člověk si na to setřásání tak zvykne, že to v podstatě dělá i když nemusí?

Proto mám docela problém z dost typem pásků protože mi vadí jejich neschopnost mikroregulace?. bud jsou moc na pevno a nebo volný tak, že se právě přetáčej. Člověk se pak na to chtě nechtě soustředí a nakonec to vede až k výměně celých hodinek. Tak jsem se zbavil Fortisů B42, protože jsem nenašel optimální tah.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tomáš Drahoňovský

Ale s tou volnosti by se to nemelo prehanet Posted Image

Abychom ale Sarkovi nekřivdili, třeba se mu stává to, co mně: v zimních měsících se mi ruka scvrkne, takže mi hodinky na tahu dělají přesně tohle, a kožené řemínky musím o dírku přitáhnout. Naopak v létě je to přesně naopak a kovové tahy mám přesně, že se ani nehnou (aspoň teda některé, kdyby to bylo u všech, tak by to byl sakra rozdíl). Některé hodinky proto ani v zime nosit nemůžu, protože je nemám jak zapnout (normálně mám ruku 17,5, což už je samo o sobě jako párátko).

Odkaz ke komentáři

Myslím si,že záleží na každém jak se cítí.

Většinou nosím hodinky na kožených řemenech a ty mám raději volnější,za to kovové tahy,mám raději upnuté.Nesnáším,když mi moc sjíždí kovový tah ke hřbetu ruky.

U filmu a seriálů jsem si všiml,že je herci mají docela volné,ale hlavně viditelné.Ale tam jde přeci hlavně o reklamu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...