JTKirk Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 Ještě nedávno jsem toho o světě hodinek příliš nevěděl. Časem jsem si chtěl pořídit vysněné Omegy Speedmaster Professional. Když už jsem na ně po několika letech dozrál, tak jsem objevil kouzlo jménem Rado. Dlouho jsem čekal na model V10K. Rozčarování přišlo v okamžiku, kdy jsem měl tento zázrak konečně na ruce... Protože nějaké pořádné hodinky prostě potřebuji (v lednu jedu Rallye Dakar), tak jsem začal intenzivně hledat "něco prozatimního". Experiment v podobě Casio G511D, které mi vybrala manželka, skončil neúspěchem po pár sekundách. Protože hledám "druhé" hodinky, tak jsem se zaměřil na něco sportovnějšího. Docela mne oslovila značka ORIS, ale ani experiment v podobě Oris Williams F1 Team netrval déle než 2 hodiny. Nakonec jsem se rozhodl pro TAG Heuer Formula 1... "Druhé" hodinky mám tedy pořešené, otázkou je které by měly být těmi "prvními". Doufám, že na tomto fóru načerpám inspiraci. Chvíli mi to trvalo, než jsem našel odvahu, tak snad mou krátkou hodinářskou zpověď nebudete kamenovat. Těším se na Vaše reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 pakliže jsou druhými hujerky, prvními by mohly být nějaké více společenské - IWC, PP, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 27. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 tom napsal: pakliže jsou druhými hujerky, prvními by mohly být nějaké více společenské - IWC, PP, ... V užším výběru budou určitě IWC a možná i Breitlingy. Pokukuji i po Radech Ceramica... PP mi nic moc neříká a necítím se na ně. Omega funguje v mém případě jako magnet, ty Armstrongovy Speedmastery jsou kouzelné (kdyby jen nebyly tak těžké). Prostě to bude zase těžké rozhodování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 IWC CHRONO 7 DAY POWER RESERVE - nejsou špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 Hmmm, no velice pěkné jsou Tag Heuer Monaco, ale jestli není ve Vašem případě rozhodující cena, tak bych se poohlédl třeba po Paneraích (Panerai Radiomir Black Seal, Panerai Radiomir Rattrapante) a koneckonců Omega Speedmaster je dobrá volba PS: A nebo něco trochu odvážnějšího? http://www.giulianomazzuoli.com/movimento_...plicazione.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 4 JTKirk jedny ihned, druhý pár sekund, třetí dvě hodiny ... to ty Tagy jsou tak na dva dny ,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 JTKirk napsal: tom napsal: pakliže jsou druhými hujerky, prvními by mohly být nějaké více společenské - IWC, PP, ... V užším výběru budou určitě IWC a možná i Breitlingy. Pokukuji i po Radech Ceramica... PP mi nic moc neříká a necítím se na ně. Omega funguje v mém případě jako magnet, ty Armstrongovy Speedmastery jsou kouzelné (kdyby jen nebyly tak těžké). Prostě to bude zase těžké rozhodování... Mohu zcela zodpovědně prohlásit, že speedmastery těžké nejsou. Aspoň na koženém řemenu ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 Jsou to trochu skoky, excentrická Rada , hezké Orisy s bezvadným mechanickým strojkem a nakonec divočina TAG Heuer ( podle mě jedny z nejhorších z produkce TAG ), tak nevím, je to zvláštní výběr. Škoda, že jsi nenapsal v čem Ti Rada a Orisy vadily, moc by mě to zajímalo, třeba jen už z toho důvodu, že se na Rada chystám, i když na jiný model. http://www.rado.ch/100/109/734/121/371/372/1754.asp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 JTKirk napsal: Protože nějaké pořádné hodinky prostě potřebuji (v lednu jedu Rallye Dakar), tak jsem začal intenzivně hledat "něco prozatimního". Na čem jedeš Dakar? Minulý týden jsem potkal na cestě dvě dakarské Tatry a vypadaly moc hezky. Až budeš stát v Dakaru na bedně, nezapomeň ukázat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Neobyčejná sbírka různých stylů! On je taky asi nezanedbatelný parametr jestli motorka nebo auto.Vibrace na motorce budou asi dost velký. Leda bys koupil cibule do kapsy.Čas je stejně na GPS a hodinky pod rukavicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 to Snow Ty jsou démonický. Netuctový design. Taky mě na nich něco přitahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 No, kdybych si mohl vybrat z nabízeného, tak by to pro mě byly (v tromto pořadí) ty IWC a pak Speedmastery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Kdyby to mělo bejt něco společenštějšího, tak mně se líbí Reversa od Jaeger-LeCoultre. Pokud by byly moc usedlý, tak třeba takový JLC Master, případně Master Hometime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 vor napsal: IWC CHRONO 7 DAY POWER RESERVE - nejsou špatný Jsou určitě kvalitní, ale příliš mne nenadchly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 vor napsal: 4 JTKirk jedny ihned, druhý pár sekund, třetí dvě hodiny ... to ty Tagy jsou tak na dva dny ,ne? S TAGy jsem zatím více než spokojen, takže dva dny určitě pokořím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Snow napsal: Jsou to trochu skoky, excentrická Rada , hezké Orisy s bezvadným mechanickým strojkem a nakonec divočina TAG Heuer ( podle mě jedny z nejhorších z produkce TAG ), tak nevím, je to zvláštní výběr. Škoda, že jsi nenapsal v čem Ti Rada a Orisy vadily, moc by mě to zajímalo, třeba jen už z toho důvodu, že se na Rada chystám, i když na jiný model. http://www.rado.ch/100/109/734/121/371/372/1754.asp Jsem si vědom toho, že to může vypadat jako poněkud divoký výběr, ale předmětem výběru jsou dvoje hodinky - jedny sportovní a jedny "oblekové". Co se ORIS týče, tak je mi tato značka sympatická. ORISky mi nesedly zcela dobře na ruku, ten tah byl prostě takový nějaký "hrubý". Jinak se mi moc líbily (včetně průhledového sklíčka zespodu. Snad ještě to logo Williamsu mi trochu vadilo... Co se Rado V10K týče, tak jsem na ně čekal několik měsíců. Měly výrobní číslo 101. Ve vší úctě k této značce na mne zapůsobily "laciným" dojmem. To, že na nich nepoznám kolik je hodin jsem pochopil z obrázku... Ty TAGy se mi líbí, padnou skvěle na ruku a navíc jsem fanda McLarenu. Jako sportovní hodinky budou dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTKirk Odesláno 28. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 VS napsal: JTKirk napsal: Protože nějaké pořádné hodinky prostě potřebuji (v lednu jedu Rallye Dakar), tak jsem začal intenzivně hledat "něco prozatimního". Na čem jedeš Dakar? Minulý týden jsem potkal na cestě dvě dakarské Tatry a vypadaly moc hezky. Až budeš stát v Dakaru na bedně, nezapomeň ukázat hodinky Tak to jsi asi viděl naše auta na tiskovce. Jako jediný český tým tam máme dvě ostrá auta. Pokud tě Dakar baví, tak fandi Tatře s pořadovým číslem 519 - Tomeček, Lála, Morávek - více na www.lrt.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 pripajam sa a prajem vela stastia ... slovaci tam mame len Katrinaka na motorke ....vlastne nie, je tam este tento rok nejaky dalsi (tiez motorka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Tak hlavně chlapi nepřejeďte Kaštana /kousek od nás z VelMezu/, jede snad sedmý Dakar na motorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Hodně štěstí a dojeďte celí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se