African Odesláno 10. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 38 minutami, Ajaj napsal: 80 let a frajer furt vostrej jak břitva. P.S. další zářez do bucket-list Tak to je pecka největší Kde jsi na Reinholdovi byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dnes v Leipzig. P.S. a musím uznat, že mladá generace má určitě jiný zájmy. V publiku tak odhadem 2000 lidí a věkový průměr byl 50+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Parádní,ikona lezení. Jen by mě zajímalo co ty mladé baví!? ( Raději ani nechci vědět odpověď) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 48 minutami, Ajaj napsal: Dnes v Leipzig. P.S. a musím uznat, že mladá generace má určitě jiný zájmy. V publiku tak odhadem 2000 lidí a věkový průměr byl 50+ Wow, tak to musel být zážitek Jeho kniha mě právě na treku kolem Manaslu doprovázela a dodala celé akci tu správnou šťávu Člověk když si představí že tam nahoře bloudili v drsné sněhové bouři, tak má z toho husí kůži a vůbec nechápe, jak to dali dolů...tedy jenom někteří z té expedice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Na ty akci právě pouštěli film, co RM o tom výstupu nedávno natočil. Odehrává se to jako sestřih původních fotek s vyprávěním všem 5 frajerů co se po 50 letech u něj doma sešli a probírali ten výstup a soukromé věci okolo (3 z nich se v tom roce narodili děti). Dost z toho šel mráz po zádech. Jako sám otec musím říct, že bych na to koule nebo spíš žaludek neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 12 hodinami, Ajaj napsal: Na ty akci právě pouštěli film, co RM o tom výstupu nedávno natočil. Odehrává se to jako sestřih původních fotek s vyprávěním všem 5 frajerů co se po 50 letech u něj doma sešli a probírali ten výstup a soukromé věci okolo (3 z nich se v tom roce narodili děti). Dost z toho šel mráz po zádech. Jako sám otec musím říct, že bych na to koule nebo spíš žaludek neměl Dá se to někde vidět? Na DVD se to asi nedá koupit s CZ titulkama, aspoň jsem hledal a nic Prožívám lehký infarkt, jsem vzal letenky do Káthmandů a za tyhle nehorázný prachy jsem naposledy letěl na Zéland, Nepál jsem dělal ještě před dvěmi lety za polovic To je krach..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu @African - nehledal jsem. Ale počítám že ještě ne, když s tím objíždí přednášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 10:11 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:11 rozhovor s Maarou o vselicom aj najnovsom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno středa v 10:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:52 Rozhovor s kamarádem Ondreje Húserky: https://www.facebook.com/watch/?v=1269687367813451&ref=sharing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 07:40 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:40 (upraveno) V 11. 11. 2024 v 8:45, African napsal: Dá se to někde vidět? Na DVD se to asi nedá koupit s CZ titulkama, aspoň jsem hledal a nic Prožívám lehký infarkt, jsem vzal letenky do Káthmandů a za tyhle nehorázný prachy jsem naposledy letěl na Zéland, Nepál jsem dělal ještě před dvěmi lety za polovic To je krach..... Tou cenou to kluci neskončilo, začla tahanice o zavazadla, protože v té cenně bylo údajně jen 7kg, dále přibili nějáké skryté poplatky a byli jsme mávnutím proutku pomalu na třiceti tisících Tak jsem se naprdnul a vzal letenky přímo na stránkách flydubai, šlo to úplně na pohodu, zavazadla 20kg + 7 kg a konečná cena 26.670,- Kč, vřele doporučuji. Těšíme se na tebe ty krásný kopečku Langtang Lirungu.....tedy abych upřesnil, pod tebe Upraveno čtvrtek v 07:44 uživatelem African 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno čtvrtek v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:12 před 23 hodinami, Harwey napsal: rozhovor s Maarou o vselicom aj najnovsom Super. Díky. Peknej rozhovor. P.S. jen mi to potvrdilo, že je trochu jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 13:22 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:22 před 3 hodinami, Ajaj napsal: Super. Díky. Peknej rozhovor. P.S. jen mi to potvrdilo, že je trochu jinej Světová elita, máme právo na kluka být patřičně hrdý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 10:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:31 Maarova nova knizka https://www.albatrosmedia.cz/tituly/92930352/dotknout-se-stesti/?fbclid=IwY2xjawGkAelleHRuA2FlbQIxMAABHTNssztR0uBRfqEXFkzCaM6Z9imQmRD0nsIMriDJbURtGY8KWvbfuASMTQ_aem_w0hAFCk9G5Ikgtfotd-F9w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 11:40 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:40 Před hodinou, Harwey napsal: Maarova nova knizka https://www.albatrosmedia.cz/tituly/92930352/dotknout-se-stesti/?fbclid=IwY2xjawGkAelleHRuA2FlbQIxMAABHTNssztR0uBRfqEXFkzCaM6Z9imQmRD0nsIMriDJbURtGY8KWvbfuASMTQ_aem_w0hAFCk9G5Ikgtfotd-F9w Olalá, píšu Ježíškovi, díky za tip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno včera v 08:48 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:48 Ještě k tomu Maarovi a jeho vysvětlení na FB: Děkuji Ti za morální políček i návod, jak bych měl postupovat dál. Však pojďme chronologicky od začátku. Nevypustil jsem žádné informační nesmysly a mé písemné vyjádření bylo jen následné vysvětlení situace, kdy dezinformace se rozjely jak lavina, dříve než jsem se já dostal na signál či data. Nehledě, že nikdo ze slovenských médií ani od nás z Česka, se se mnou do 6ého padolistu, písemně, či telefonicky nespojil. Však vytvářely si svůj příběh vycucaný z pod nehtu. Počínaje dezinformací, "Zachraňme Ondru". Přestože satelitní komunikace proběhla na tři strany, hned po neštěstí (moje rodina, kamarád dole v BC, Ondrova rodina) a je zaznamenaná v textu odeslaných zpráv. Tam píšu ve zkratce "Ondra konec- záchrana nemožná - zítra pokračuji v sestupu“. Důvod, proč jsem nedoporučil záchranu svou ani Ondry byl jasný...Jeden život nevrátíme o svůj bojuji dál, ale hlavně nechci ohrozit další životy. V daném místě, kde jsem se nacházel, nikdo nikdy před tím nebyl a je výbušné. Ohrožení lavinami i pádem kamení z přilehlé stěny, včetně pádů obřích séraků, které jsou jak sedmipatrový dům přímo v srdci ledovce. Pak jen pro informaci, co běželo dál. Vyzvednutí ostatků trvalo ve finále 2 dny a spousty nalétávání helikoptéry nad místo. Do toho bylo zapojeno několik šerpíků, které transportovali v podvěsu vrtulníku přímo do jícnu ledovce. Takže Amire, byly pořízeny hned od prvního možného letového dne filmové záběry. Letěl jsem v helikoptéře okamžitě druhý den po návratu dolů, abych označil místo neštěstí. To jsem den před tím, když jsem začal sestupovat, označil svým spacákem, který byl jediným spojujícím bodem s místem v gigantickém bílém labyrintu. Dokonce i filmové záběry před vyzvednutí těla existují, podle nich jsem přes telefon řídil svým opisem směr hledání. Bez mých očí, by Ondru nikdy nikdo nenašel. Nebyl jsem osobně přítomen, nabídl jsem se, ale regule nepálských záchranářů nedovolují pomoc z mé strany, N-I-K-D-O mě u toho nechtěl, jelikož nejsem žádný záchranář, nemám ten správný certifikát. Bez ohledu na to, kolik mám zkušeností. Toť skutečnost. A o komunikaci s rodinou Ondry se od začátku snažím a probíhá do teď. Takže doporučuji zahledět se jiným směrem, přečíst si opět moji zprávu, než začneš do mě vandrovat a vypouštět své dojmy. Dále doporučuji nejprve se podívat na vlastní nos. Přeji hezký den Maara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno včera v 10:25 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:25 Na koho tam takto reaguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Na debilov, ktorý mu kážu ako by mal vraj konať.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 22 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami před 6 minutami, zhrado napsal: Na debilov, ktorý mu kážu ako by mal vraj konať.. Aha, tak to pak jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se