Prochy68 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Je to Dachstein?Není, něco v Dolomitech.
Ajaj Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Tak pod tebou je údolí val Gardena. Celej ten kraj je božskej. pojedeš ještě na Marmolada nebo dál na Cortina?
Prochy68 Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Tak pod tebou je údolí val Gardena. Celej ten kraj je božskej. pojedeš ještě na Marmolada nebo dál na Cortina?No jo, máš pravdu. Dal jsem to do mapy a právě tudy projíždíme Já se tady moc neorientuju v těch názvech, já lepim ubytování a mladej řídí a plánuje trasy My jsme trochu omezení v těch trecích, já poser z výšek a s nama pes s endoprotezou, takže parta jak má bejt
Prochy68 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Odesláno 30. června 2024 Nádhera co lidi? Taky přecpáno?Zvolili jsme trasu viz mapa, takže koncentrace lidi jen kolem Tre Cime což se dalo přežít. Všichni táhnou od těch velkých parkovišť nahoře. Takže když pominu tu frekventovanou část kolem štítu tak cca 20 lidi. Všichni to berou cestou nejmenšího odporu. Tahle se to snažíme plánovat a zatím to vychází.Krajina fakt neskutečná, vydržel bych tu měsíc. Pokud by to dala tělesná schránka coz pochybuji
African Odesláno 30. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2024 před 46 minutami, Prochy68 napsal: Zvolili jsme trasu viz mapa, takže koncentrace lidi jen kolem Tre Cime což se dalo přežít. Všichni táhnou od těch velkých parkovišť nahoře. Takže když pominu tu frekventovanou část kolem štítu tak cca 20 lidi. Všichni to berou cestou nejmenšího odporu. Tahle se to snažíme plánovat a zatím to vychází. Krajina fakt neskutečná, vydržel bych tu měsíc. Pokud by to dala tělesná schránka coz pochybuji Super to máš
Maro Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Odesláno 30. června 2024 Klidně sem házej vaše trasy, my odjíždíme ve středu a jelikož jedem do téhle oblasti už minimálně po 8 za poslední 2 roky, tak se mi pripadne nové tipy budou hodit výhoda tehle oblasti je, že všechno je nádherné a pořád je co objevovat
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Odesláno 30. června 2024 Dolomity jsou krasne, take Val Gardena, Val di Fassa. Celkove jsou to pravem jedny z nejkrasnejsich hor sveta
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Odesláno 30. června 2024 Pristi tyden se chystame pro velky uspech do rakouskych alp, konkretne Kaprun, kousek od Zell am See.
Prochy68 Odesláno 1. července 2024 Nahlásit Odesláno 1. července 2024 Klidně sem házej vaše trasy, my odjíždíme ve středu a jelikož jedem do téhle oblasti už minimálně po 8 za poslední 2 roky, tak se mi pripadne nové tipy budou hodit výhoda tehle oblasti je, že všechno je nádherné a pořád je co objevovatKrátkej trek, nebyl čas, ale paráda. Pozůstatky z první světový, chytla nás bouřka, bylo tam všechno . A dalo by se to určitě natáhnout na delší.
Prochy68 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Dneska cesta na Piz Boe, ale vzhledem k tomu že jsem posera a byl nahoře sníh jsem to u lanovky nahoře zabalil a zpět dolů
Ajaj Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Mi tady prehravas celou moji dovolenou 4 fotka - ja tam pribehl z druhe strany a tam to bylo dost vzdusny
Maro Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Pěkně, Piz Boe (nebo jak mu familiérně říkáme PicBobík) je moje oblíbená hora, užívej. Nechci te dráždit, ale ten výstup je v pohodě i na sněhu, není tam žádná záludnost je to hezká procházka většinou bez lidí, měls to prubnout
Prochy68 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Mě nedrazdis, já jsem na tohle vážně posera a otevrenej prostor s dírou dolů s trošku prudším sklonem je pro mě peklo. A to mám strach nejen o sebe, ale o všechny co jdou se mnou, proto radši chodím sám a mám čas to vydejchat a případně do toho jít. Tady mi stačilo posledních pár metrů na tom suťovým svahu pod sněhem, nahoru dobrý, dolů lanovkou . Mladej se psem to samozřejmě seběhl a byl dole dřív než já. Jo a ten poslední úsek na vrchol šlo hafo lidí, až jsem byl prekvapanej. Příště možná vezmu konečně ty hulky z auta, s těma by to možná šlo Když to vyjde, v srpnu jsem zpět a sám. A sníh bude možná dole komplet
Prochy68 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 před 1 hodinou, Ajaj napsal: Mi tady prehravas celou moji dovolenou 4 fotka - ja tam pribehl z druhe strany a tam to bylo dost vzdusny No, to je přesně vono , já viděl na mapě žebříky a tam by mě nikdo nedostal ani zdrogovanyho . Já mám hory rád, ale musím mít kolem sebe aspoň 3m rovného prostoru a to jejlip všema smerama kolem. Skoro si říkám, tejden pryč, ještě že jedeme zítra domu a budu zase chvíli na rovině
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se