Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri krasa,ja stanoval 2 noci primo u te ledovcove říčky. Cesta samá díra co? Viděl jsem v ušguli ale i pětkový bávo :-D

Přesně jak píšeš :-) Ty treky tam musí být parádní, my už jsme v Batumi a taky docela koukám co tady jezdí...

post-364-0-00671100-1559068855_thumb.jpg

post-364-0-32376300-1559068893_thumb.jpg

post-364-0-31973700-1559068909_thumb.jpg

Odesláno

Krása, hlavně ten Ama Dablam, pokud se nepletu

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Yes, úchvatná Ama Dablam, kterou letos bohužel Tráva nedal...mě učarovala, ale mě tak nějak učaruje každý kopec :-)

Odesláno

Yes, úchvatná Ama Dablam, kterou letos bohužel Tráva nedal...mě učarovala, ale mě tak nějak učaruje každý kopec :-)

Moment. Ama Dablam je (spolu s Jannu) môj najobľúbenejší/najkrajší kopec! Nájdi si nejaký vlastný! :D

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

Odesláno (upraveno)

Bola to nestastna nahoda...

:-)

Edit: Aha, jsem to asi pochopil blbě, bral jsem to jako černý humor, omluva je na mé straně....

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Montblanc je na začátku lezecké sezóny dost zrádný, je tam všude stále hodně ledu který se schovává pod prašanem. Hlavně počáteční fáze směr Gouter stojí za prdlačky a je důležité velmi kvalitní jištění se spolulezci. Doprovod mu údajně dělali dva Češi, kteří nespadli, což asi znamená že se asi nejistili. Ale ať se stalo cokoliv, je to samozřejmě obrovská tragédie a velká škoda tak mladého klučiny, který měl život před sebou...

post-364-0-53492500-1560268295_thumb.jpg

Odesláno

:-)

Edit: Aha, jsem to asi pochopil blbě, bral jsem to jako černý humor, omluva je na mé straně....

Afri, kam jsi ten pohled pro mě poslal? Nebo jakou poštou? Jestli přijede domorodec na skůtru za měsíc, tak snad ho nebudu muset ubytovat :-).

Odesláno

Afri, kam jsi ten pohled pro mě poslal? Nebo jakou poštou? Jestli přijede domorodec na skůtru za měsíc, tak snad ho nebudu muset ubytovat :-).

Tu jak jsi mi dal do SZ. Všichni už je máji včetně Harwey, kterého ho jsem posílal dokonce o týden déle, takže to vidím černě :-( Asi tam máte nějakého pošťáka se stejným koníčkem.... :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...