African Odesláno 28. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2019 Afri krasa,ja stanoval 2 noci primo u te ledovcove říčky. Cesta samá díra co? Viděl jsem v ušguli ale i pětkový bávo :-DPřesně jak píšeš :-) Ty treky tam musí být parádní, my už jsme v Batumi a taky docela koukám co tady jezdí...
African Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Jsem zamachroval, poslal kamarádovi fotku Kazbegi a ten mi to oplatil summitem Island Peaku. To je krach, hovado jedno... :-)
Vlcak1980 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Krása, hlavně ten Ama Dablam, pokud se nepletu Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
African Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Krása, hlavně ten Ama Dablam, pokud se nepletu Sent from my iPhone using Tapatalk ProYes, úchvatná Ama Dablam, kterou letos bohužel Tráva nedal...mě učarovala, ale mě tak nějak učaruje každý kopec :-)
shaggy Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 (upraveno) V masíve Mont Blancu zahynul slovenský alpinistahttps://svet.sme.sk/c/22134975/v-masive-mont-blancu-zahynul-dvadsatpatrocny-slovak.html Upraveno 31. května 2019 uživatelem shaggy
African Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Krásně napsané, zmiňují tam kluci i Messnera, jak jste tu řešili.... https://www.hudy.cz/marek-holecek-o-prvovystupu-na-nepalsky-chamlang
wawrik Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Yes, úchvatná Ama Dablam, kterou letos bohužel Tráva nedal...mě učarovala, ale mě tak nějak učaruje každý kopec :-)Moment. Ama Dablam je (spolu s Jannu) môj najobľúbenejší/najkrajší kopec! Nájdi si nejaký vlastný! #s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
huhu4d Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 V masíve Mont Blancu zahynul slovenský alpinista https://svet.sme.sk/c/22134975/v-masive-mont-blancu-zahynul-dvadsatpatrocny-slovak.htmlBol to kamarat z posilovne, super chalan, stale vesely, mily, usmiaty optimista. Skoda ho, velka skoda RIP Matus...
wawrik Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Nejaké podrobnosti nemáš? Správy z médií sú dosť skúpe na informácie, a dávajú viac otázok ako odpovedí.
African Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Bola to nestastna nahoda...:-) Edit: Aha, jsem to asi pochopil blbě, bral jsem to jako černý humor, omluva je na mé straně.... Upraveno 11. června 2019 uživatelem African
African Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Montblanc je na začátku lezecké sezóny dost zrádný, je tam všude stále hodně ledu který se schovává pod prašanem. Hlavně počáteční fáze směr Gouter stojí za prdlačky a je důležité velmi kvalitní jištění se spolulezci. Doprovod mu údajně dělali dva Češi, kteří nespadli, což asi znamená že se asi nejistili. Ale ať se stalo cokoliv, je to samozřejmě obrovská tragédie a velká škoda tak mladého klučiny, který měl život před sebou...
kuncák7 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Odesláno 12. června 2019 :-) Edit: Aha, jsem to asi pochopil blbě, bral jsem to jako černý humor, omluva je na mé straně....Afri, kam jsi ten pohled pro mě poslal? Nebo jakou poštou? Jestli přijede domorodec na skůtru za měsíc, tak snad ho nebudu muset ubytovat :-).
African Odesláno 12. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2019 Afri, kam jsi ten pohled pro mě poslal? Nebo jakou poštou? Jestli přijede domorodec na skůtru za měsíc, tak snad ho nebudu muset ubytovat :-).Tu jak jsi mi dal do SZ. Všichni už je máji včetně Harwey, kterého ho jsem posílal dokonce o týden déle, takže to vidím černě :-( Asi tam máte nějakého pošťáka se stejným koníčkem.... :-)
Vlcak1980 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 bohuzel stale cekam na batoh..ostatnim priletel dalsim letem, me jeste ne vypada to ze si budu pujcovat veci od ostatnich, aspon ze mam pohory
kuncák7 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Afri děkuji, pohled došel a vybral parádně. Kopeček mého srdce :-). Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se