Chorche Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Za poslední rok jsem vystřídal dost hodinek a vypadalo to, že na konec zakotvím u Fortisu, ale pořád tam bylo cukání vydat se cestou blížící se k mým dreamwatchům, což byly dlouho bondovky a pak se to přesunulo k Subům. Ani na jedny není rozpočet, takže jsem hledal alternativu, ale dlouho jsem ji nemohl najít. Tak jsem zkoušel oblekovky, pilotky, univerzály... pak mi přišly jako dobrý kompromis Longines HydroConquest, ale pořád mi na nich dost věcí vadilo. Pak jsem málem koupil Conquesty atd...chronobundus Ale když se tady objevily Aquaracery, došlo mi, že to je ono. Hodinky, na které mám, od dobrého výrobce, které se sice dost podobají bondovkám (taky se jim říká poorman bond), ale přesto se vyrábí dost let na to, aby z nich byly svébytné hodinky. Prostě ten vzadu, kterého si člověk dlouho nevšímal Dnes přišly a podobné nadšení a radost jsem dlouho nezažil, hned, jak jsem je dal na ruku, jsem měl TEN pocit...Zpracování je o třídu výš, než na všem, co jsem zatím měl, velikost ideální, dají se nosit skoro ke všemu. Dají se jim vytknout dvě věci: absence AR, která mi nevadí, spíš naopak - vnitřní AR mě vždycky přiváděl k šílenství, tím jak se leskne a u vnějšího jsem se vždycky bál, že ho škrábnu. Sklo sice nevypadá tak efektně, ale hezky vynikne pěkný cifr a plastické indexy. Druhá věc je plechová spona tahu, od TH trochu škoda, že na tom šetří, ale taky mi to nevadí, i když tah díky tomu trochu chrastí. Samotný tah je pro mě milým překvapením - tahy nemusím, ale tento se velmi příjemně nosí a dobře vypadá.Celé pouzdro i tah jsou broušené, jen luneta je po stranách leštěná, korunka šroubovací s logem TH.Víc psát asi netřeba, na to jsou ty hodinky dost známé.Zatím jsem udělal pár rychlocvaků v bídné kvalitě, časem určitě nafotím lépe.Na závěr díky Petrovi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Presne tohle je typ idealnich hodinek na furt a na vsechno.
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 A přesně proto jsem si je pořídil, jsem fakt šťastnej jak blecha, není jim prostě co vytknout. Jen to hledání mi trvalo dost dlouho...
gougy Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Jj, dobrá volba, gratuluji a užívej si
Horhe Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Taky gratuluju k povedenýmu kousku. To je dobře, že má dneska Chorche i Horhe radost
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Taky gratuluju k povedenýmu kousku. To je dobře, že má dneska Chorche i Horhe radost Díky, máme prostě dobrý timing
jacob Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Možná se mi úplně nelíbí vytáhnuté pouzdro u devítky, ale naopak musím pochválit jednoduchý a plně funkční ciferník. Btw, u čeho se Ti lesknul vnitří antireflex? Mně se to nikdy nestalo :-).
Locque Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Taky poslední dobou tíhnu k unihodinkám, u kterejch nic nemusíš řešit - dobře jsi vybral... Gratuluju...
T1000 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Gratulace! Dobrá volba, sedí ti výborně.
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Možná se mi úplně nelíbí vytáhnuté pouzdro u devítky, ale naopak musím pochválit jednoduchý a plně funkční ciferník. Btw, u čeho se Ti lesknul vnitří antireflex? Mně se to nikdy nestalo :-). U Seiko Spirit, sklíčko házelo tak výrazné a intenzivní odlesky, že mi to lezlo na nervy. Tvar pouzdra se mi líbí moc, je to opticky dobrý protipól ochraně korunky. Jinak všem díky za gratulace!
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 lukin_ova byl tak laskav, že mi poslal krásné fotky těchto hodinek, které dělal ještě pro původního majitele. Vzhledem k tomu, že fotím mizerně, tak nějaké použiju, snad se vám budou líbit. Díky, Lukáši!(jen jsem je trochu zmenšil...mimochodem luminiscence je super) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Gratulace Chorche! Sice se mi více líbí jejich novější bráškové (hlavně ta gumová luneta), ale tyto jsou zase mnohem univerzálnější. Taky jsem po nich jednou na eBay pokukoval, ale nakonec jsem si to nějak rozmyslel. Shodou okolností jsem si dnes taky udělal veeeelikanskou radost a snad taky definitivně zakotvil (Hamilton Pan Europ). Úživej si jich co to jen jde
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Gratulace Chorche! Sice se mi více líbí jejich novější bráškové (hlavně ta gumová luneta), ale tyto jsou zase mnohem univerzálnější. Taky jsem po nich jednou na eBay pokukoval, ale nakonec jsem si to nějak rozmyslel. Shodou okolností jsem si dnes taky udělal veeeelikanskou radost a snad taky definitivně zakotvil (Hamilton Pan Europ). Úživej si jich co to jen jde Děkuju a gratuluju k Hamiltonům, doufám že něco nafotíš, Pan Europy jsou krásný hodinky. Dnešek byl asi dobrý den, i Horhe se radoval Potvrzuju, co píšeš, tyhle Aquaracery jsou opravdu hodně univerzální, takový typický kancldivery....
sashator Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Děkuju a gratuluju k Hamiltonům, doufám že něco nafotíš, Pan Europy jsou krásný hodinky. Určitě nafotím, ale až tak v neděli, teď na to není čas. Jsem z nich úplně vyplesklej, znáš to. Ale byly to včera trochu nervy- kupoval jsem je na watchesgmt.com a jelikož obchod nemá na fórech skoro žádné reference, tak to byl malinko risk. Ale pravý opak- super jednání a nejvíc mě dostala pošta (včera v 19hod podáno v Barceloně a dnes ve 14:30 jsem je měl na ruce v Košicích) a to ji platil prodávající!!! Ani nechci vědět tu cenu. Chystám se udělat na obchod recenzi, třeba by to pomohlo budoucím zájemcům. Jinak když tak na ty tvoje Aquaracery koukám, tak se mi hodně líbí luneta- široká, čistá, nepřeplácaná, tak by to u potápek mělo být.
obchodnik-o3 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 velka gratulacia! inak je to prijemne ozivenie na fore
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Určitě nafotím, ale až tak v neděli, teď na to není čas. Jsem z nich úplně vyplesklej, znáš to. Ale byly to včera trochu nervy- kupoval jsem je na watchesgmt.com a jelikož obchod nemá na fórech skoro žádné reference, tak to byl malinko risk. Ale pravý opak- super jednání a nejvíc mě dostala pošta (včera v 19hod podáno v Barceloně a dnes ve 14:30 jsem je měl na ruce v Košicích) a to ji platil prodávající!!! Ani nechci vědět tu cenu. Chystám se udělat na obchod recenzi, třeba by to pomohlo budoucím zájemcům. Jinak když tak na ty tvoje Aquaracery koukám, tak se mi hodně líbí luneta- široká, čistá, nepřeplácaná, tak by to u potápek mělo být. Mají tam dost dobrý ceny, takže recenze bude určitě přínosná. Rychlost tedy naprosto neuvěřitelná.
sashator Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tak jsem neotálel a krátkou recenzi jsem hodil do daného vlákna, zde . Doufám, že to někomu pomůže. Ceny mají opravdu dobré!
Chorche Odesláno 23. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tak jsem neotálel a krátkou recenzi jsem hodil do daného vlákna, zde . Doufám, že to někomu pomůže. Ceny mají opravdu dobré!
Petr77 Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Dva roky nazpet jsem je taky mel a je to vazne klasicky nejklasictejsi klasika vsech klasickych klasik a v tom je jeich puvab pro kazdy den a jejich prodej me pak celkem mrzel, ale to je taky klasika . Mam TH vazne rad, ikdyz jejich pozice a vnimani na trhu neni zrovna v top10. Urcite je nepoustej a kbydy nahodou, tak vis komu napsat . Gratuluju, Petr
Chorche Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Dva roky nazpet jsem je taky mel a je to vazne klasicky nejklasictejsi klasika vsech klasickych klasik a v tom je jeich puvab pro kazdy den a jejich prodej me pak celkem mrzel, ale to je taky klasika . Mam TH vazne rad, ikdyz jejich pozice a vnimani na trhu neni zrovna v top10. Urcite je nepoustej a kbydy nahodou, tak vis komu napsat . Gratuluju, Petr Díky a beru na vědomí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se