Návštěvník Alda Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Líbí se mi ukrutně, cena 1900 franků. Fotek k dispozizi bohužel moc není. http://www.hanhart.com/Kollektion/?collection=Pioneer&model=Preventor9&reference=752.200-011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 On je to automat Ale u me Hanhart = chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 (upraveno) jak mám hanhart rád, tak tohle se mi fakt nelíbí - je to takový ............. o ničem *zdroj Upraveno 23. března 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 (upraveno) z jejich kolekce mně nejvíc chytl tenhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 V 23. 3. 2012 v 18:58, '?po' napsal: jak mám hanhart rád, tak tohle se mi fakt nelíbí - je to takový ............. o ničem Je to klasický až přespříliš, taky mě moc neoslovují A ten subciferník je imho přeplácaný a moc kontrastuje s jednoduchým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Takový sterilní, masivní luneta, která hodně zmenšuje ciferník. Jak by řekl klasik: Nuda, nuda, šeď, šeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 žádná hitparáda. Potkat to někde venku, tak si řeknu, že to vyrobili Němci Lium Yang a Kim lim či Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2012 Nejlepší hodinky dělali za války a možná nějakou dobu po ní. Pak už se to jen snažili napodobovat a vylepšovat jiným designem, pořádný strojky nahrazovat ETOU ale je to furt horší a horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Mě se líbí. Jen bych subciferník šoupnul na 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se