Viktor Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 BTW: Který výrobce luxusních hodinek je veřejně obchodovatelný na NYSE nebo DB?Swatch, LVMH a Richemont - ale vše jsou skupiny.
Street Glide Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 ....článek je propracovaný a Jay Doll si dal teda sakra prácičku,.........leč je to na mne moc dlouhé,tak jsem to snad ani nedočetl do konce :-))) ....mohu jen poznamenat k těm dlouhodobým investicím, že jedny Daytona v oceli mám 5 let,kupoval jsem je tenkrát v Carollinu místo kamaráda,ketrý byl v pořadí a zrovna se mu to finančně nehodilo,protože měl rozjetou stavbu domu,byl podzim 2007,......hodinky jsou stále nové a ještě polepené a jejich cena byla 197t.Kč........obávám se,že i při aktuální ceně Daytona (252.200 Kč) to vzhledem k situaci ve světě zase tak dobrá investice nebyla.............podle mne se ty investice nedají jednoznačně označovat jako výhledově dobré a špatné,protože u nich vždy záleží na místě a času,.....co se dá dobře zhodnotit dnes nemusí být tak jisté zítra :-)) ....za lepší a takovou univerzální investici považuji tedy spíše Daytona ve zlatě,jak tady již někdo zmiňoval.........když by došlo na lámání chleba,vytěžením zlata z Dayton bych získal ca 120t.Kč,z jednoho článku Oyster tahu a nebo ze stěžejek si mohu nechat opravit zuby a strojek s číselníkem z hodinek fláknu do nějakého obouchaného ocelového pouzdra z výměny co seženu od něějakého itala na burze,dám na ně NATO nebo řemen od Ondry Šímy a mám........ prachy,pěkný zuby,libový budíky a lakovka pokračuje dál :-)))))))))))))))))
organic Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Daytona ve zlatě....když by došlo na lámání chleba mám.....prachy,pěkný zuby,libový budíky a lakovka pokračuje dál :-)))))))))))))))))Ou jé...
Misut Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Musím uznat fenomenální záležitost. Jak zde Filo-boxer zmiňoval, ideální článek na prvního Apríla. Myslím, že by většina populace"chrononetečných" by pochybovala o zhýralém životě a volila pšenici... Tuny pšenici... Desítky tun pšenice... Mně to však nadchlo! Autorovi velmi děkuji za zajímavý názor!
rfido Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Fakt dobrý. Mohla by to být zajímavá seminárka a téma, které fakt ještě nikdo neměl :-)
Josef01 Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Kombinace zlata a hodinek (tedy zlaté Rolex, IWC apod.) je zajímavá investice, samozřejmě nelze tyhle věci kupovat nové. Je nemysl dát za nové IWC PORTUGUESE PERPETUAL CALENDAR 880 tisíc v prodejně u Dušáka (nebo 800 tis. po slevě), když nové se dají v Evropě pořídit o 200 tis levněji. Na druhou stranu i zlato nemusí být vždy super investice, obzvláště pro ty, co nakoupili minulý rok v září a v říjnu.
Misut Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Ani to zlato nemusí být stoprocentní jistota:http://www.novinky.cz/ekonomika/299136-cena-zlata-spadla-za-jediny-den-o-osm-procent-nejvice-za-30-let.html
Josef01 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Naprosto ideální čas investovat do zlata. V budoucnu ale budou mít cenu pouze dvě věci - jídlo a zbraně.
tmoris Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 ja teda jeste cekam, rad bych nakoupil o neco jeste nize.. panika je fantasticka vec a to nejlepsi nas jeste imho ceka
Ondrej71 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Naprosto ideální čas investovat do zlata. V budoucnu ale budou mít cenu pouze dvě věci - jídlo a zbraně.Obavám se, ze mas pravdu. .
Misut Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Uvidíme. Je tu varianta, že budoucnost ani nebude.A že poslední hodinky, které uslyšíš tikat můžou vypadat i takhle: http://preview.turbosquid.com/Preview/2011/03/16__13_45_24/c1.jpg7f7a0a7f-3e41-45bf-bd74-f879cfc9d4b2Large.jpg Ale nekazil bych si radost dnes. Investujte do hodinek a do dalších radostí a zítra, zítra se uvidí
Rodkopf Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Ale nekazil bych si radost dnes. Investujte do hodinek a do dalších radostí a zítra, zítra se uvidí Moudrá slova!
enslow Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 momentalne to vidim tak ze sa neoplati ani zlato ani rolex
Josef01 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Teď se vyplatí nakupovat a to jak zlato tak Rolex, kdo to neudělá, bude si příští rok drbat hlavu. Jak jsem řekl, tak jsem udělal, peníze v bance jsou k hov.nu.
enslow Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 myslis ze buduci rok pojde zlato hore?
railmaster Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 myslis ze buduci rok pojde zlato hore?určite nie, v indii a číne záujem poklesol, investorom zlato drží imanie a už nezarába-budú predávať, cyprus bude možno tiež predávať, našli sa nové ložiská a len umele sa udržuje doterajšia ťažba...tvrdia analytici.
Josef01 Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Ano, hlavně analytici bank, které potřebují hotové prachy
Vysmek Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Moc pěknej článek. Podle mě je u obou komodit problém rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou. Když si koupím Rolex, tak už po měsíci nošení je na trhu prodám za méně než jsem je koupil nové. To samé se zlatem u kterého jsou tyto rozdíly 10-20%. Tedy až po delší době se teprve zaplácne tato ztráta. Podle mě je lepší sledovat trh akcií a nemovitostí a raději peníze vkládat tam Ale Rolexky na ruce nikdy neuškodí
kalba Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Díky za článek, dal jsi si s tím pořádnou práci. Tohle srovnání má základní předpoklad, že člověk vůbec chce do hodinek ''investovat'¨. Nemyslím si, že jsou obecně hodinky dobrou investicí. RLX má samozřejmě mezi ostatními značkami za rozumnou cenu výhodu zachování slušné hodnoty. Když si lidi koupí RLX, tak pravděpodobně nekupují hodinky za účelem investice, ale primárně chtějí utratit balík peněz za něco co se jim líbí, mají k tomu určitý vztah a navíc mohou počítat, že se případně hodinek mohou zbavit za slušnou cenu. U zlata bude motiv čistě finanční, pokud člověk nenakupuje sběratelské mince, apod. Pokud se podíváme na další možnosti investic, tak dnes určitě existují lepší možnosti jako třeba nemovitosti, které navíc mohou generovat pravidelný příjem oproti zlatu nebo roládám...
mi3 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Velice dobre citanie pri cakani na meeting S vintage kuskami to ide ties pekne nahoru. Ked kupis, dobri kus , v dbri cas......... tak je to uplne terno. ja osobne penaze do banky na urocenie nedavam Na to mam ties taketo zlte, alebo tikajuce FONDY
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se