carpaccio Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Borhyová nenosí culík, ne?A Bobšův objem zápěstí má kolem stehna... Já myslím, že Bobeš je prostě mladý baron von Grünbach.
tombed Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 2 piva a fernet! + ruská hymna + znělé píčo... Kocham cię niemy Bobes. Jesteś świetny kumpel. <BR closure_uid_yxtp19="351">
Hasňa Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Posledne doslo k mile modifikaci na pivo a dva Fernety. Je to proste demon.
tombed Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Posledne doslo k mile modifikaci na pivo a dva Fernety. Je to proste demon. tak teprve teď chápu význam jeho půlnočních slov... "Čau pičo, jdu spat." "Proč, ještě nekončíme?" " Bo ty to nemáš 400km po dálnici pičo."
tombed Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Tak konecne uz vim! Hura! kdybys jezdil a nelezl furt šejkům do řiti, tak bys věděl
Murphy97 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Omyl.Vychoval ho Kamil......právě se mi povedlo rozkrýt pravou identitu Bobeše....indicie-Pracuje v televizi Nova.Má vytahaný trojky kozy.Rypák nahoru a věčně vod pudru a podkuřuje poslední roky balkáncum....mám to.Je to Borhyjová Rad bych se s Luckou zase potkal. Dluzim ji pivo! Zemi, necht si v teritoriu vybere! Upraveno 29. března 2012 uživatelem Murphy97
lib Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 kdybys jezdil a nelezl furt šejkům do řiti, tak bys věděl Vole, precti si vedlejsi vlakno o kolonoskopii. To budes teprv cumet
Dantechno Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Tyjo Laurel a Hardy se proti mě spikli . Nojo, kdybych nic nedělal a mlčel, mohl jsem být taky oblíbený jako Němý Bobeš. Ale vybral jsem si špatnou životní dráhu, teďka už se cejchu moderátora nezbavím . To uz hranici se stihomamem... pro ty dva jsi maly zvire. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Nojo, kdybych nic nedělal a mlčel, mohl jsem být taky oblíbený jako Němý Bobeš. Ale vybral jsem si špatnou životní dráhu, teďka už se cejchu moderátora nezbavím . Nemy Bobes neni popularni, protoze mlci, ale protoze kdyz mluvi, tak to dava smysl. Moderatorem jsi snad dobrovolne a muzes to klidne polozit, ne? Nebo te snad nekdo nuti, ze se toho uz nezbavis?
marosh Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Nemy Bobes neni popularni, protoze mlci, ale protoze kdyz mluvi, tak to dava smysl. Moderatorem jsi snad dobrovolne a muzes to klidne polozit, ne? Nebo te snad nekdo nuti, ze se toho uz nezbavis? Ha.
jacob Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Jen bych se tady chtěl pochlubit, že jsem od Bobeše dostal SZ, takže pro mě úplně němý není :-)!
Dantechno Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Jen bych se tady chtěl pochlubit, že jsem od Bobeše dostal SZ, takže pro mě úplně němý není :-)! zrejme to psal jeho porucnik.
Jay Doll Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Já jsem našel fotku Bobeše . Že je to ten druhý zleva? Ten s modrým límečkem. Úplná Lucka B. přece...
Quido Morava Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Já jsem našel fotku Bobeše . Že je to ten druhý zleva? Ten s modrým límečkem. Úplná Lucka B. přece... já znám jen toho v tý posteli ;-)
Dantechno Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 To je jeste pred operaci. Pak mu prasknul ten silikon a slo to rychle.....
XXXfazerXXX Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Já jsem našel fotku Bobeše . Že je to ten druhý zleva? Ten s modrým límečkem. Úplná Lucka B. přece... Zmenšuj si ty fotky.Dodržování pravidel platí pro fšechny.
marosh Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 (upraveno) Dane, ty na té fotce vypadáš jako velký matcho, žádný vycucjogurth. A ten býválý vexloň zase jako helfer Matky Terezy. Upraveno 30. března 2012 uživatelem marosh
Jay Doll Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Zmenšuj si ty fotky.Dodržování pravidel platí pro fšechny. To je re-link z původního vlákna, čistě jen odkaz na tu fotku, kterou vložil Dantechno. Takže vlastně říkáš, že mám dát ban jemu?
Dantechno Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 (upraveno) EDIT: Tak prej nic, furt toci..... Upraveno 30. března 2012 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se