Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to bez pochyby,ale jistě budeš souhlasit,že zdaleka zdaleka né v takové míře,jako Breitling.

Jinak máš samozřejmě pravdu,každému se líbí a je sympatické něco jiného a tak to má být,jinak by jsme měli všichni stejné hodinky.-).Jinak jsem pouze řekl svůj názor,proč za mě ne,nikomu ho nevnucujiPosted Image

..jenom jsem chtěl napsat, že to neni argument proč je nekupovat..no..:worried_anim:

Odesláno

Fejkuje se i Seiko, to není argument. Breitling jsou díky oboustrannýmu antireflexu hodně "čučavý" hodinky a hledí na ně i ten kdo hodinkám nerozumí.

Já osobně nenosím hodinky proto,aby byly hleďavé pro někoho jiného,nebo kvůli tomu,že se ně podívá víc lidí jak na jiné.Já chci mít z hodinek dobrý pocit a musí se líbit mně,né nějakému lojzkovi na zastávcePosted Image.A s Breitlingama bych dobrý pocit prostě neměl.

Jakmile tady někdo řekne něco proti Breitlingu a Rolexu,je hned zle a je se na něj dívano skrz prstyPosted Image.Uživatel se ptal,napsal jsem mu svůj názor tak,jak to vidím já,toť vše.nepsal jsem to proto,abych se šel rvát za nějakou značku a snažil se někomu,kdo má jiný názor,přesvědčit ho,že můj názor je lepší.Já to kupovat nebudu a třeba mů můj názor pomůže a kam se přikloní,je už jen jeho věc.Posted Image

Odesláno

Já osobně nenosím hodinky proto,aby byly hleďavé pro někoho jiného,nebo kvůli tomu,že se ně podívá víc lidí jak na jiné.Já chci mít z hodinek dobrý pocit a musí se líbit mně,né nějakému lojzkovi na zastávcePosted Image.A s Breitlingama bych dobrý pocit prostě neměl.

Jakmile tady někdo řekne něco proti Breitlingu a Rolexu,je hned zle a je se na něj dívano skrz prstyPosted Image.Uživatel se ptal,napsal jsem mu svůj názor tak,jak to vidím já,toť vše.nepsal jsem to proto,abych se šel rvát za nějakou značku a snažil se někomu,kdo má jiný názor,přesvědčit ho,že můj názor je lepší.Já to kupovat nebudu a třeba mů můj názor pomůže a kam se přikloní,je už jen jeho věc.Posted Image

Já to uzavřu, to není flame. Přesně to vystihnul Bedja - není to argument proč to nekupovat :-)

Odesláno

..jenom jsem chtěl napsat, že to neni argument proč je nekupovat..no..:worried_anim:

Pro mě třeba anoPosted Image.Čím míň lidí bude mít to samé,nebo podobné jako mám já,tím líp.Mám rád jedinečnost a rozhodně nejsem stádový typ.Stejně to mám i s oblečením,ale tak jako třeba u toho oblečení,se tomu někdy nejde vyhnout,ale pokud to jde,chci něco,co nebude mít kde kdo,ať už napodobeninu,fejk,či originál...

Ale znovu opakuji,že proti Breitlingu,co se týče kvality a exluzivitě nic nemám.to,že mi nejsou sympatické a nelíbí se mi,je si myslím,zcela normální.

Odesláno

Pro mě třeba anoPosted Image.Čím míň lidí bude mít to samé,nebo podobné jako mám já,tím líp.Mám rád jedinečnost a rozhodně nejsem stádový typ.Stejně to mám i s oblečením,ale tak jako třeba u toho oblečení,se tomu někdy nejde vyhnout,ale pokud to jde,chci něco,co nebude mít kde kdo,ať už napodobeninu,fejk,či originál...

Ale znovu opakuji,že proti Breitlingu,co se týče kvality a exluzivitě nic nemám.to,že mi nejsou sympatické a nelíbí se mi,je si myslím,zcela normální.

U Béček bych se zrovna tohohle nebál. Zas taková masovka to není. :-)))))

Odesláno (upraveno)

U Béček bych se zrovna tohohle nebál. Zas taková masovka to není. :-)))))

Psal jsem originál,fejky,napodobeniny,a to rozhodně masovka je:-))).Kdybych mluvil jen o originálech,vůbec bych nepsal to,co jsem psal v prvním příspěvku,hm:-))

Pokud Breitling nepovažuješ za masovku co se týče fejků a napodobenin,tak máš asi hodně ořezaný internet a přehled,kde kdo co prodáváPosted Image

Tím tuhle diskusi z méstrany končím,je zcela mimo účel tazatele...

Každopádně přeju tazateli šťastnou rukuPosted Image

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

Díky.Plne to chapu,kazdymu se libi neco jineho.Ja osobne nemam rad znacku Tissot a nelibi se mi Rolex.To udelalo hlavne to,ze znam dost lidi kteri nosi fejky teto znacky a to se mi zprotivilo.Samozrejme,ze se kopiruji na vyjimky vsechny znacky,ale s temito jsem se setkal nejvice.

A jinak mohu rict,ze ta jedinecnost se mi taky libi.Mam Xemexy Avenue.Je to spise nova znacka,ale mne pred lety ve Watchmagazine tak nadchla,ze jsem ji nemohl odolat,i kdyz ty ceny byla velka.Ale neznam nikoho v mem okoli,kdo by ji vlastnil.Mimoto je to 500kusa limitka,tak to tesi oto vic.

Odesláno (upraveno)

Tak já se přidám taky k Longines- jejich produkce mi byla vždy sympatická, v tvé cenové relaci bych šel asi do Legend diverů (ale i Hydroconquesty stojí za tu cenu). Osobně moc Breitling nemusím, prakticky se mi od nich líbí jenom Superocean Heritage.A je pravda, že znám asi tři lidi co mají fejky zrovna Brajtlí (a o hodinkách jinak neví vůbec nic) a to mi možná taky vadí. Ale jak zde bylo napsáno, každá značka se fejkuje a pro mě svatý grál Omega Planet Ocean docela ve velkým. Každopádně vybírej srdcem, mě se to vždy osvědčilo

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Tak já se přidám taky k Longines- jejich produkce mi byla vždy sympatická, v tvé cenové relaci bych šel asi do Legend diverů (ale i Hydroconquesty stojí za tu cenu). Osobně moc Breitling nemusím, prakticky se mi od nich líbí jenom Superocean Heritage.A je pravda, že znám asi tři lidi co mají fejky zrovna Brajtlí (a o hodinkách jinak neví vůbec nic) a to mi možná taky vadí. Ale jak zde bylo napsáno, každá značka se fejkuje a pro mě svatý grál Omega Planet Ocean docela ve velkým. Každopádně vybírej srdcem, mě se to vždy osvědčilo

Dík,že jsi přidal odpověď.Srdcem by to vyhráli kanárkove SuperOceány,ale i Longines-přímo tyto-Conquest L3.657.4.56.7 S tou keramikou jsou nádherný.Ty Hydroconquesty s černým ciferníkem nemají chybu

Odesláno

Tak u Hydroconquestu je to i o skvelem pomeru cena/kvalita- krasne provedeni, velikost tak akorat, kvalitni tah. Skoro uz jsem je taky koupil, strejda je ma v modrym a za ty prachy top potapky.

Legend divery jsou zas o te historii, jsou mozna vic univerzalni, zkratka taky maji neco do sebe.

Odesláno

Zdravím všechny,

chtěl bych poradit.Nemohu se rozhodnout jestli Omegy,či Breitlingy.

Breitlingy řady Colt-SuperOceany

Longiny řady Conquest-Hydroconquest.Samozřejmě vše v automatu.

Vlastním Omegy Constellationy,Prim tzv. Svatováclavské,Longines Conquest-tyto psané v quartzu.Mám mnoho dalších a jedny automaty v limitce,ale ty nosím výjmečně.

Prosím poraďte mi,včera mi přišla platba za prodané hodinky.Mám 40tis.kč

Moc děkuji za radu

Čtyřicet litrů je docela dost a za takový prachy můžeš mít fungl nový prvotřídní hodinky.Třeba Sinn U1 .Není to sice značka,která je všeobecně známá,ale za svoje peníze dostaneš zatraceně hodně muziky.post-3565-086378100 1333354496.jpg

Odesláno

Do 40ti prutů bych koupil asi tyhle Tagy. Sice nejsou konstruované z "ponorkového materiálu", nejsou ani legendární, ale v reálu vypadají dost dobře/moderně, je to značka, navíc hodí se téměř ke všemu.

Odesláno

Čtyřicet litrů je docela dost a za takový prachy můžeš mít fungl nový prvotřídní hodinky.Třeba Sinn U1 .Není to sice značka,která je všeobecně známá,ale za svoje peníze dostaneš zatraceně hodně muziky.post-3565-086378100 1333354496.jpg

Zdravím,vypadají pěkně.Už jsem o nich slyšel,neboť strýc má Damasko.Moc děkuji :) ,ale není to moje parketa.

Odesláno

Tak u Hydroconquestu je to i o skvelem pomeru cena/kvalita- krasne provedeni, velikost tak akorat, kvalitni tah. Skoro uz jsem je taky koupil, strejda je ma v modrym a za ty prachy top potapky.

Legend divery jsou zas o te historii, jsou mozna vic univerzalni, zkratka taky maji neco do sebe.

Ahoj,viděl jsem je v černým,osobně,měl jsem je i na zápěstí.V modrým jsem je neviděl,ale můžou být taky perfektní-krásný.

Ty legendy divery mi zde byli od jednoho člena nabídnutý,ale ne.Dle mého názoru to jsou velmi pěkné hodinky,dost jsem o nich už i přečetl,ale i když mají nové pouzdro,tak ciferník je pro mne prostě moc historický,i když vím,že je to úmysl tohoto modelu.

Mrkni se na ty s keramickou lunetou,co ty na to.Díky

Odesláno

Ty Conquesty jsou taky moc povedený, ale za sebe ti řeknu toto- musíš si zvolit jestli chceš více sportovní HydroConquesty nebo více elegantní Conquesty. To je asi to nejdůležitější. Já bych šel do více sportovního ladění, ale to je jenom můj subjektivní pocit, vždycky jsem preferoval hodinky sportovního rázu. A je pravda, že ani nevím jak jsou na tom Conquetsy s cenama. Pokud bys vybral Hydroconquesty a byl bys ochoten pár týdnů počkat (4-6týdnů), mohu ti vřele doporučit jeden velký německý shop, kde je maj za bezkonkurenčí cenu. Mám s nimi osobní zkušenost (kupoval jsem tam ty modrý pro strejdu).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...