Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

.....nevím jaké jsou hodinky serie a jestli se jedná již o model 16613,ale luneta na tento model z roku1990 až 2009 stojí stejně jako na ocelové modely a to jest 950 Kč :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes se mi podařilo vyměnit rozbitou lunetu, kterou jsem koupil od místního člena Street Glide, kterému děkuji za perfektní obchod a super pokec. Luneta je tmavší než ta původní, ale vypadá o dost lépe než ta co tam byla. Při té příležitosti jsem celý mechanismus vyčistil takže teď to při otáčení i cvaká ))

post-11260-024185700 1342795701.jpg

Odesláno (upraveno)

ja bych na ne jeste nemel odvahu, ale rozhodne nemuzu rict to co pred par lety (hruza, kyc atd) - maji kazdopadne neco do sebe...kazdopadne ta kuuuuuze :suicide_anim:

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odesláno

.....no sláva,teď to je jiná káva :-))))Teď už se na ty Rolády dá koukat,......ta "vykuněná" luneta byla dehonestující,..............vidím,že jsi si s tím poradil,dobrý,.....šikula :-))))))

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem se rozhodl a moje krásky dnes putovaly do Carollina na servis. Nový ručky co svítí )), přeleštění pouzdra do původního stavu, seřízení a tak podobně. Takže cca za 14 dní budou prý jako nové. :thumbsup_anim:

Odesláno

tak pak postni foto a do SZ mi posli cenu servisu, pls.. jsem zvedavej

.....pokud to bude kompletní servis se vším,.....tak to dohromady s ručkama tipuji okolo 14-15-ti tácků a jestli to bude jen něco,tak leštění ( takto "ocucaných" ploch :-) s těsneními bude tak okolo 6-ti tácků,ručky budou tak za 2 tácky a pokud se nebude nic rozebírat a mazat na stroji,tak nějaké seřízení může být podle pracnosti tak 250-1200,.....takže variantu 2 bych viděl někde okolo 9-ti tácků :-))

Odesláno

Tak včera jsem si byl v Carollinu pro svoje hodinky. Trvalo jim to necelých 14 dnů. A jejich práce spočívala ve výměně ručiček za nový svítivý typ, leštění pouzdra a tahu do původního tzn. matného a místy leštěného stavu a obnova hran, nové těsnění, seřízení, oprava lunety aby cvakala tak jak má. A výsledek posuďte sami. Já osobně jsem spokojen a v podstatě ted mám nové hodinky. Fotil jsem to po ránu iphonem, takže žádnej Spiderer to nebude )))

post-11260-068585900 1350635387.jpg

post-11260-029988300 1350635396.jpg

post-11260-056856500 1350635407.jpg

post-11260-010545800 1350635417.jpg

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Gratuluju k opravdu krásnýmu extravagantnímu kousku. Pohříchu tato jejich ( kromě možná investiční ) jediná ( avšak obrovská ) kvalita vynikla jedině na fotkách ze samého začátku, tedy s rozbitou lunetou a světle hnědým páskem s modrým prošíváním. - šíleně dobrý i s tím růžencem z jeřabin !!. :D :D Od té doby jim bohužel fakt nevim proč dáváš dost na frak. Z posledních fotek po servisu už je mi na blití - další trapný kapitánský zlatokamenný rolády z duty frý dubaje - škoda jich.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Bicolor se mi z nějakého důvodu líbí. Moje oblíbená zvrácenost je pak Bi-Color s růžovým zlatem... Ne že bych je vlastnil, ale nestyděl bych se je nosit.

Ale ten pásek mi přijde taky jako degradace. Nesoudím, jen říkám svůj názor. Když už mají být "kolotočářský", tak se vším všudy... :-)

Odesláno

Co máte s tím kolotočem porád ??? :D Takovýdle by přece kočka na ruku nevzal ....... Takhle glancovní mně silně evokují kapitána scettina a takový ty výletní parníky a ten "luxus" pro masy na 10 dní.

Ale s páskem jsou šmrncovní jako bič - kdo by to byl řek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...