patriknapr Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 vyhod to (tu kúži) Momentálně už jsou zase na tahu))
Cyber Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 Momentálně už jsou zase na tahu)) :clap:
Street Glide Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Odesláno 1. července 2012 .....nevím jaké jsou hodinky serie a jestli se jedná již o model 16613,ale luneta na tento model z roku1990 až 2009 stojí stejně jako na ocelové modely a to jest 950 Kč :-)
patriknapr Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Dnes se mi podařilo vyměnit rozbitou lunetu, kterou jsem koupil od místního člena Street Glide, kterému děkuji za perfektní obchod a super pokec. Luneta je tmavší než ta původní, ale vypadá o dost lépe než ta co tam byla. Při té příležitosti jsem celý mechanismus vyčistil takže teď to při otáčení i cvaká ))
jacob Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Takové hodinky si tu novou lunetu bezpochyby zasloužily :-). Sekne jim a já bych si ani nevšiml, že je tmavší, jak to nemám nastudované.
grga_pitic Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 (upraveno) ja bych na ne jeste nemel odvahu, ale rozhodne nemuzu rict to co pred par lety (hruza, kyc atd) - maji kazdopadne neco do sebe...kazdopadne ta kuuuuuze Upraveno 20. července 2012 uživatelem grga_pitic
filo-boxer Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Co to je za znacka - POLEX? Te nekdo podvedl, ne?
patriknapr Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Co to je za znacka - POLEX? Te nekdo podvedl, ne? Jéé toho jsem si ani nevšiml ))) tak Rolex označuje svoje bico modely no ...
Street Glide Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 .....no sláva,teď to je jiná káva :-))))Teď už se na ty Rolády dá koukat,......ta "vykuněná" luneta byla dehonestující,..............vidím,že jsi si s tím poradil,dobrý,.....šikula :-))))))
patriknapr Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Tak jsem se rozhodl a moje krásky dnes putovaly do Carollina na servis. Nový ručky co svítí )), přeleštění pouzdra do původního stavu, seřízení a tak podobně. Takže cca za 14 dní budou prý jako nové.
sibirnaya Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 tak pak postni foto a do SZ mi posli cenu servisu, pls.. jsem zvedavej
Street Glide Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 tak pak postni foto a do SZ mi posli cenu servisu, pls.. jsem zvedavej.....pokud to bude kompletní servis se vším,.....tak to dohromady s ručkama tipuji okolo 14-15-ti tácků a jestli to bude jen něco,tak leštění ( takto "ocucaných" ploch :-) s těsneními bude tak okolo 6-ti tácků,ručky budou tak za 2 tácky a pokud se nebude nic rozebírat a mazat na stroji,tak nějaké seřízení může být podle pracnosti tak 250-1200,.....takže variantu 2 bych viděl někde okolo 9-ti tácků :-))
patriknapr Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Tak včera jsem si byl v Carollinu pro svoje hodinky. Trvalo jim to necelých 14 dnů. A jejich práce spočívala ve výměně ručiček za nový svítivý typ, leštění pouzdra a tahu do původního tzn. matného a místy leštěného stavu a obnova hran, nové těsnění, seřízení, oprava lunety aby cvakala tak jak má. A výsledek posuďte sami. Já osobně jsem spokojen a v podstatě ted mám nové hodinky. Fotil jsem to po ránu iphonem, takže žádnej Spiderer to nebude )))
Street Glide Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 .....no paráda,teď už to vypadá jako Rolex :-),..........koukám ale,že ti na sponě Richard udělal leštěný střed,........to je magor :-))
cigi Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Gratuluju k opravdu krásnýmu extravagantnímu kousku. Pohříchu tato jejich ( kromě možná investiční ) jediná ( avšak obrovská ) kvalita vynikla jedině na fotkách ze samého začátku, tedy s rozbitou lunetou a světle hnědým páskem s modrým prošíváním. - šíleně dobrý i s tím růžencem z jeřabin !!. :D Od té doby jim bohužel fakt nevim proč dáváš dost na frak. Z posledních fotek po servisu už je mi na blití - další trapný kapitánský zlatokamenný rolády z duty frý dubaje - škoda jich. Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem cigi
Misut Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Bicolor se mi z nějakého důvodu líbí. Moje oblíbená zvrácenost je pak Bi-Color s růžovým zlatem... Ne že bych je vlastnil, ale nestyděl bych se je nosit.Ale ten pásek mi přijde taky jako degradace. Nesoudím, jen říkám svůj názor. Když už mají být "kolotočářský", tak se vším všudy... :-)
cigi Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Co máte s tím kolotočem porád ??? Takovýdle by přece kočka na ruku nevzal ....... Takhle glancovní mně silně evokují kapitána scettina a takový ty výletní parníky a ten "luxus" pro masy na 10 dní. Ale s páskem jsou šmrncovní jako bič - kdo by to byl řek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se