Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, myslím že nějaké Steinharty měla na fóru spousta lidí, nikdo si nikdy vyloženě nestěžoval a prodejní místo je zde také velmi oblíbené :smile_anim: Hodinky samotné jsou velmi povedené a pokud tě za chvíli přestanou bavit, určitě po nich někdo skočí :whistle: Neprohloupíš, objednávej :thumbsup_anim:

Odesláno
:offtopic: Týjo, hledím na to.. Kuba má nové stránky. Jsem si říkal, jak hledím na ty štajny, že ten borec dole na fotce je mi ňákej povědomej :D
Odesláno

:offtopic: Týjo, hledím na to.. Kuba má nové stránky. Jsem si říkal, jak hledím na ty štajny, že ten borec dole na fotce je mi ňákej povědomej :D

:offtopic: na chronoshopu jsem uz mnohokrat byl, videl i tu foto, ale nikdy me nenapadlo cist, co tam vedle je, az ted :) ..a jak jsem to docetl, tak si rikam - Kurna, takhle se to ma delat, se srdcem.. :smile_anim:

Odesláno

Řeknu to stručně- za ty peníze originální, kvalitní a myslím si, že i do budoucna dobře prodejné hodinky. Kdybych nebyl oslepen svými vysněnými SMP, tak bych do nich asi taky šel.

Odesláno

povedly se jim moc, taky po nich asi půjdu, steinharty jsou opravdu pěkné na ruce, alespoň mně se moc líbí, vypadají originálně, na rozdíl od předcházejících modelů, které byly pěkné, ale bez nápadu

Odesláno

Súhlasím s Funf5 tieto Steinharty sú naozaj originálne ... za málo penez hodne muziky :) mna osobne tiež lákajú len ja sa teraz rozhodujem nad Magrette takže.... ale v každom prípade ked môžeš kúp... ked sa ti nebudú páčiť lahko ich tu niekomu predáš, na tvojom mieste by som si pozrel ešte nejaké hodinkové fora a uvidíš :)

Odesláno

Tak už jsem rozhodnut..pujdu do nich!

Jen potřebuji radu jestli je dat na tah nebo mesh..řemen nechci.

na tahu vypadají dokonale, fakt jo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...