Kryten Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Velice mě oslovily tyto hodinky : http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-two Co myslíte ? Když koupím,neprohloupím ?
funf5 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Ahoj, myslím že nějaké Steinharty měla na fóru spousta lidí, nikdo si nikdy vyloženě nestěžoval a prodejní místo je zde také velmi oblíbené Hodinky samotné jsou velmi povedené a pokud tě za chvíli přestanou bavit, určitě po nich někdo skočí Neprohloupíš, objednávej
T1000 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Týjo, hledím na to.. Kuba má nové stránky. Jsem si říkal, jak hledím na ty štajny, že ten borec dole na fotce je mi ňákej povědomej
Peter78 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Týjo, hledím na to.. Kuba má nové stránky. Jsem si říkal, jak hledím na ty štajny, že ten borec dole na fotce je mi ňákej povědomej na chronoshopu jsem uz mnohokrat byl, videl i tu foto, ale nikdy me nenapadlo cist, co tam vedle je, az ted ..a jak jsem to docetl, tak si rikam - Kurna, takhle se to ma delat, se srdcem..
sashator Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Řeknu to stručně- za ty peníze originální, kvalitní a myslím si, že i do budoucna dobře prodejné hodinky. Kdybych nebyl oslepen svými vysněnými SMP, tak bych do nich asi taky šel.
969 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Ze Steinhart jsem trochu na rozpacích... Kopírování rozšiřuje muziku... ? Mám tyhle. http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-black-dlc co myslíte? Řeknu to stručně- za ty peníze originální, kvalitní a myslím si, že i do budoucna dobře prodejné hodinky. Kdybych nebyl oslepen svými vysněnými SMP, tak bych do nich asi taky šel.
mapikh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 povedly se jim moc, taky po nich asi půjdu, steinharty jsou opravdu pěkné na ruce, alespoň mně se moc líbí, vypadají originálně, na rozdíl od předcházejících modelů, které byly pěkné, ale bez nápadu
Kryten Odesláno 20. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Už je někdo z vás má?Že by se podelil o poznatky??
Davros Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Súhlasím s Funf5 tieto Steinharty sú naozaj originálne ... za málo penez hodne muziky mna osobne tiež lákajú len ja sa teraz rozhodujem nad Magrette takže.... ale v každom prípade ked môžeš kúp... ked sa ti nebudú páčiť lahko ich tu niekomu predáš, na tvojom mieste by som si pozrel ešte nejaké hodinkové fora a uvidíš
Kryten Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Tak už jsem rozhodnut..pujdu do nich!Jen potřebuji radu jestli je dat na tah nebo mesh..řemen nechci.
ggrand Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Kryten: Jak vypadá oficiální tah k těmto hodinkám?
mapikh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Tak už jsem rozhodnut..pujdu do nich! Jen potřebuji radu jestli je dat na tah nebo mesh..řemen nechci. na tahu vypadají dokonale, fakt jo
Kryten Odesláno 26. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Prodavaji se na remenu,alespon na chronoshopu je na remenu... me spis laka ten mesh ale nevim no. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se