Přejít na obsah

Jak omezit rychloprodejce (honiče úříspěvků)

Návštěvník Kamil

149 hlasů

1. 1. Jak nastavit nováčky do sekce prodej?

• počet příspěvků jako doposud
    • doba od registrace
  2. 2. Pokud doba registrace kolik?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jde nastavit buď jedno nebo druhé. Co bude lepší?

Pokud bychom chtěli oba parametry, současný board to neumožňuje. Jedině by šlo napsat do pravidel kombinaci obého, ale jeden parametr bude automatický a na druhý by museli upozorňovat členové, kdyby si toho nikdo z moderátorů nevšiml.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jen krátký komentář - ani jedno rychloprodavače neodstraní (nic mi nezabrání založit si teď účet a za půl roku začít prodávat anichž bych se o hodinky zajímal). Hlasoval jsem pro dobu registrace, protože to aspoň odstraní tuny nesmyslných příspěvků.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Jen krátký komentář - ani jedno rychloprodavače neodstraní (nic mi nezabrání založit si teď účet a za půl roku začít prodávat anichž bych se o hodinky zajímal). Hlasoval jsem pro dobu registrace, protože to aspoň odstraní tuny nesmyslných příspěvků.

Já si myslím naopak , že rychloprodavač se říká právě proto, že chce rychle něco prodat a proto nafláká za den 50 příspěvků. Půl roku nebude čekat a hlavně takto kalkulovat. To to radši šoupne jinam.

IMHO půlroční pauzička na rozkoukání a pročtení základních info je tak akorát...

Odesláno

je tu mnoho honicov ktori honia prispevky aj ked su tu uz dlhsie ako rok alebo 6 mesiacov. preto hlasujem za signifikantne navysenie poctu prispevkov na umiestnenie inzeratu do predajnej sekcie.. pozrite sa kolko je tu regnutych clenov, vyse 14 tisic a len 4500 existujucich clenov sa prihlasilo od zaciatku roka. ostatok su spaci ktori sa mozu prebudit a zacat sarapatit v predajnej sekcii ak by zalezalo len na dobe registracie.

Odesláno

preto hlasujem za signifikantne navysenie poctu prispevkov na umiestnenie inzeratu do predajnej sekcie..

Obávám se, že tím se pouze navýší spam a znevýhodní uživatelé, kteří nad svými příspěvky přemýšlí a pouze čtou.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

je tu mnoho honicov ktori honia prispevky aj ked su tu uz dlhsie ako rok alebo 6 mesiacov. preto hlasujem za signifikantne navysenie poctu prispevkov na umiestnenie inzeratu do predajnej sekcie.. pozrite sa kolko je tu regnutych clenov, vyse 14 tisic a len 4500 existujucich clenov sa prihlasilo od zaciatku roka. ostatok su spaci ktori sa mozu prebudit a zacat sarapatit v predajnej sekcii ak by zalezalo len na dobe registracie.

Na tom něco je... Ale oni si stejně nějakou cestičku najdou. Mně ani nevadí, že nováček chce prodávat, spíš, že se jim nedá věřit. Natvrdo chtěj slevu, aniž by ti napsali ahoj, pak to chtěj na dobírku nebo ještě líp dovézt do tramtárie. A když se domluvíš na schůzce, tak nedorazí a nebo a to mě minule už fakt nas.alo, mi borec napsal, že poslal peníze a když jsem se po třech dnech ozval, že nic nedorazilo, tak suše odpověděl, že je na suchu... :furious:

EDIT: překlepy

Odesláno

Obávám se, že tím se pouze navýší spam a znevýhodní uživatelé, kteří nad svými příspěvky přemýšlí a pouze čtou.

podla mna zalezi len na tom o kolko sa tie prispevky navysia. ak by to bolo povedzme 350, tak by to mohlo uz slusne odradzat.. okrem toho by bolo ihned jasne keby naplieska 100 prispevkov za par hodin ze je turbohonic a admin ho zmaze aj s jeho blabolmi..
Odesláno

Podla mna 6 mesiacov od registracie staci. Ak bude niekto 6 mesiacov cakat a zacne hned predavat a nebude mat ziadny prispevok, tak je to pre kupujucich varovny signal. Ak to niekto mysli s chronomagom vazne, pol roka mu problemy robit nebude. Ocenujem ze toto vlakno s anketou vzniklo, ked sa chce tak sa da :)

Odesláno

3 měsíce

Když někdo napíše, za tři měsíce 60 postů, nikdo si ho ani nevšimneme. Stejně je většina motivována tím prvním prodejem a většinou i následným nákupem. Na druhou stranu mám kamaráda, na fóru je déle než já a ten nepíše.

Podle mě máme každý rozum a hodinky koupíme buďto s prohlídkou, nebo od někoho, koho dobře známe...

První nákupy i prodeje na chronomagu proběhly osobně. Po nějaké době na fóru jsem si lidem, které jsem mezi tím na fóru poznal (ne osobně) klidně dovolil poslat peníze za hodinky s tím, že si je vyzvednu za dva měsíce a byl jsem v klidu.

Odesláno

Zásada povinnosti být nějakou dobu registrován je dobrá.

Mě trvalo tak půl roku než jsem se odvážil něco napsat, natož nasázet X příspěvků...

Odesláno

Tak vošklivou fotku, jako má Kamil v avataru, jsem snad ještě neviděl. Navrhuju ještě beauty kodex prodejce :angel:

Odesláno

Doba registrace je asi lepsi varianta. 3 mesice by mely stacit, pul roku bohate.

Kamos - Thomas - se tady zaregistroval +/- pred 5 lety a mam pocit, ze touto dobou o moc vic nez 50 prispevku mit nebude. Proste nema potrebu do vseho kecat.

A taky tomu nerozumi :P :D

Ale obchodovat nebo vymenovat s nim muzete s duverou!

Návštěvník Ondra
Odesláno

Odhlasováno. A vidím, že jsem se trefil do názoru většiny, tj. doba registrace 6 měsíců. Za tu dobu si nováček alespoň něco přečte, nakoupí něco do začátku, a pak může vesele prodávat.

Odesláno

NO odhlasovano ale mozna by nebylo spatne, udelat nejake pocitani casu co tu uzivatel stravil a bude hned videt jak casto sem chodi. Nekdo proste jen cte a moc nepise.

Odesláno

Mě osobně přijde logičtější rok registrace ( ale taky jsem to při prodeji nedodržel )- ale za rok se ukáže, jak to na foru kdo myslí, rozkouká se, naváže kontakty a nakupovat může vesele a v prodeji může požádat člena fora, co splňuje toto omezení. Chápu ale, že můj názor by byl těžko prosaditelnej ( když už je to jednou nastavený na 50 příspěvků ).

Odesláno

Ideální se mi jeví kombinace obojího, ale jelikož to nejde, hlasuji pro 6 měsíců. Jsou tu i členové, kteří jsou tu dlouho a nepřispívají, např. mirek889, člověk, který mě sem přivedl a o hodinkách toho ví dost, jen prostě víc čte. Vzhledem k tomu, že je tu takových členů více, jeví se mi podmínka doby registrace lepší než 50 příspěvků.

Odesláno

Pokud se chcete zbavit přemíry nic neříkajících příspěvků, je třeba nastavit prodej od doby registrace nebo času stráveného v Chronomagu.

To je logické, jinak to nejde. Délku doby je těško určit, asi 3 nebo 6 měsíců.

Můj případ je, že jsem na Chronomagu skoro denně, ale píšu málo. Nerad bych kecal do něčeho s čím nemám tolik zkušeností.

Naopak hodně vlákna pročítám, hledám a seznamuji se s hodinkami daných značek. Při seznamování s, pro mě neprobdáné značky, sem tam pochválím pěkné hodinky na které narazím, víc nic. Do jiných vláken moc nechodím, jen ve vlákně "Jakého máte psa", jsem představil toho syčáka co mám doma.

Jen ve foru Omegy jsem zložil vlákna s dotazy k hodinkám, které jsem si vybíral a nakonec i koupil, s přispěním rad členů Chronomagu.

Asi ideální by byla doba strávená v Chronomagu. Je ale fakt, že někdo by se přihlásil ráno a byl přihlášen až do večera nebo přes noc a ani by tu na nic nemrk. Hold je to těžko zvolit to pravé ořechové.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...