obchodnik-o3 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 http://www.worldwatchreview.com/2012/04/12/maurice-lacroix-les-classiques-tradition-collection/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Krasavci, jednoduše a elegantně vyřešené indexy, fakt prďácký oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Škoda chybějícího signování na řemenu, sedlo by mi k nim. Neví někdo, proč už ho ML nedělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Škoda chybějícího signování na řemenu, sedlo by mi k nim. Neví někdo, proč už ho ML nedělá? Poněvač to bylo hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Poněvač to bylo hnusný. Taky jsem to chtěl napsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 To je fakt, byl to děsnej kýč na jinak úžasných hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 jo, tohle by slo.. Az mi bude padesat a pokud nebudu naahodou mit na PP Calatravu, tyhlek si poridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Houby hnusný, k těm obyč tvarům řady classiques se to hodilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Poněvač to bylo hnusný. Taky jsem to chtěl napsat... To je fakt, byl to děsnej kýč na jinak úžasných hodinkách přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Houby hnusný, k těm obyč tvarům řady classiques se to hodilo Já Ti nevím, fakt se Ti to líbí...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Já Ti nevím, fakt se Ti to líbí...?! Je to hnus, velebnosti... Na řemen nic takovýho nepatří, od toho je spona... Možná bych něco takového přežil u sportovních, ale ne u oblekových... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tak koukám, že jsem jedinej, ale ano, fakt se mi to líbilo. Ale už mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voboralukas Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Ahoj,když se tu bavíte o klasickým tvaru.Jsou to original? Poznáte? Cena z druhé ruky cca 4-5tis díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Tak koukám, že jsem jedinej, ale ano, fakt se mi to líbilo. Ale už mlčím zalezi u ktereho typu. nekde je to vylozene hnusny, viz obrazek co vlozil Andrew a nekde se mi to libi, treba zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Hodinky jsou to parádní !!!Jinak bych tak rád podpořil Slima z Brna ale ta signatace řemene mi tu čistotu nějak kazí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRISTAL01 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Tak koukám, že jsem jedinej, ale ano, fakt se mi to líbilo. Ale už mlčím mě se to taky líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 v Koscomu je teď k vidění celá nabídka značky a konkrétně řada Eliros má zpátky to "M" na řemínku viz příspěvek od ufff Je to takový poznávací znamení značky hodinek, za mě - proč ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Tyto hodinky nosí moje máma a ono M na řemínku sice vypadá hezky, ale potrhalo jí to prý několik silonek a po měsíci ho někde ztratila, protože se ten vystouplý znak za všechno zasekává. Takže nepraktické.. Jinak ale hodinky parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Několik fotek z nové kolekce ELIROS (řady Chronograph, Moonphase a Date): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Krásný hodinky a to Mko na řemenu mi vůbec nevadí, protože je hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se