villain83 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Leto se blizi, tak doufam, ze Doxa maniaci vylezou ze svych der. Ja pridam jednu trosku provokativni Tahle kombinace je proflaknuta:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Jj, to me zrovna inspirovalo. Kdyz to zvladl Robert, tak ja musim taky. Jen pravda je, ze na leto to neni nic moc. Poud teda clovek nechce byt zaparenej a jit dobre od kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Vidíš to. Ten Film mám moc rád a vím že tam má Doxy,ale na ten řemen jsem si vůbec nevzpoměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Moje tříkila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Bozi. Saso, trikila maji roztec nozek 22mm? Jsem to nekde cetl a celkem me to prekvapilo, protoze Sub 1000T maj jen 20mm, coz je pro me prijatelnejsi velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Nene, maj 20mm...jen ta reedice původních 300 (bez T) má tah ještě za pouzdrem mírně rozšířenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Aha, super. Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Nádhera. Jen to sem sázejte ať je z čeho se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Tak podporim pravdepodobne nejvic barevne vlakno na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak konečně se můžu přidat do klubu s limitkou Doxa Sub 800Ti Professional. Jsou to opravdu úžasné hodinky, od koupi jsem je z ruky nesundal. Oranžový cifr je naprostá klasika a jak jsem se té barvy bál, tak se mi teď líbí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Super, gratulace! Zajimalo by me vahove srovnani tech 800 a 1000. Jestli je titan o tolik lehci a pohodlnejsi. Ovsem pokud jde o tah, tak tam u me jasne vyhrava BoR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Díky. Pokud bys byl někde kolem Litoměřic, Jihlavy a nebo případně Olomouce, můžeme porovnat :-). Na pohodlí to má vliv pouze tou vahou, jinak jsou stejné. A tah? nemám srovnání, ale s tím co mám a se super sponou, dokonalost. Nemám co bych vytkl. Maximáně, že by mohli udělat k tahu i půlčlánky (mám na hamiltonech a super věc), pač přidat článek nemůžu, to už jsou volné a bez něj zase těsné, takže řeším regulací přímo na sponě. Upraveno 9. července 2018 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 V Olomouci budu pristi vikend, tak by to i slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Příští? Tak to je neprd, já tam jedu tenhle víkend a pivko bych klidně zašel :-). Mám tam od manželky rodiče. Příští víkend už budu ve Španělsku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Mam je už asi dva roky, ale až teď jsem objevil toto vlákno. Tak si dovolím sem dát pár fotek původních 300t Professional z roku 1969 nebo 1970 (ETA 2824 se tady nečíslovala). S původním ricebeads tahem s logem sdružení Synchron, jehož členem byla Doxa v letech 1968 až 1978. Dále sdružovalo firmy Syma a Ernest Borel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2018 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Nadhera. Na pouzdru to stari trosku videt je, ale cifernik a rucky mi prijdou krasne zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Nadhera. Na pouzdru to stari trosku videt je, ale cifernik a rucky mi prijdou krasne zachovale.Díky. Na pouzdru je samozřejmě stáří vidět dost, navíc je přeleštěné. Pak ještě korunka není původní, ta se bohužel sehnat nedá. A vzhledem k tomu, za jaký nesmyslný ceny se prodávají původní Suby, tak se budu muset spokojit s touto. Ale, jak říkáš ciferník je parádní, úplně mě překvapuje, že je ta barva je po 50 letech v tomto úžasným stavu. Ručky jsou taky dost dobrý. Navíc tyhle kousky mívají dost omlácené lunety, které jsou logicky první na ráně. Často mívají vydřenou barvu indexů na lunetě, a jak se píše na naší oblíbené stránce http://www.doxa300t.com všelijak se barva doplňuje třeba lakem na nehty či co. Tahle luneta je pořád dobrá včetně jejího chodu. A ten rýžový tah je podle mě to nejúžasnější: pohodlí a možnost nastavení včetně dvou pružných článků. Když sponu odepneš, tak se rozjede taková plechová zubatice a po zapnutí spony, jen docvakneš sponu dle potřeby - stokrát jednodušší než třeba Glidelock u Rlx Subů, a taky spona není tak vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Zde příklad absolutně domršené lunety na hodinkách bez tahu za pouhých 80 litrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Jo, ja kdyz jsem je shanel, tak jsem jen koukal za kolik ty stare kusy chodi. Je to hruza. Casto maji vysypanou lumi z rucek. O dojebane lunete ani nemluvim. Proto kdyz vidim ty tve, tak nezbyva nez gratulovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Připojuju se s gratulací. Nádhernej kousek. Pro mne legenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se