parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) moc díky za typ..ale tady mě míjí design.... nevysvětlím proč, ale neoslovujou mě na oko.... kdyby chopard, tak třeba mille miglia..ale ani ty by nebyly pro mě v top 10 1. s in-house a to ne lecjakým jsou Chopardy L.U.C. Pro One Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem parnass
lastam Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Nektere prispevky vpredu me docela rozesmaly, pokud ti mam poradit tak samozrejme "samponky" Omega PO 8500, vim dobre proc jsem je vzal a jsem 4 mesice velmi spokojen, zejmena s presnosti chodu... ...a libi se mi ze se nenechas lacino ovlivnit nekterymi "pindaly", sami vedi h...o, co budou nosit za pul roku, nekteri ani nevi co budou mit na ruce za tejden... Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem lastam
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 jsem rád, že tě téma baví )))))...PO se mi celkem líbí..má je brácha, takže je mám okoukný ze všech stran...není to pro mě sice srdcovka, ale říkal jsem si, že by mě mohli uklidnit a mohl bych si pak dát pokoj..prostě něco jako rozumná volba, kterou nic nepokazím na druhou stranu se trochu znám..málokdy jdu do věcí s chladnou hlavou))) sám jsem napjatej, jak to dopadne..jen se modlím, abych se udržel pod 100.000 a abych pak vydržel a nehledal nic dalšího))))) Nektere prispevky vpredu me docela rozesmaly, pokud ti mam poradit tak samozrejme "samponky" Omega PO 8500, vim dobre proc jsem je vzal a jsem 4 mesice velmi spokojen, zejmena s presnosti chodu...
lastam Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 ja hledal hodinky primarne podle strojku, za 100k jsem nechtel zadnou postelovanou ETU, v takovyhle cenovy relaci mi ETA prijde jako predrazenej luxus. Chtel jsem inhouse, volba byla jasna, Omegy jsou moji maximalne spolehlivou casomirou, za 4 mesice bez stelovani delaji -2s, porad se to hybe kolem ty nuly. Pro me je dulezity jako hodinky vypadaji, prece se nebudu denne koukat na hnusny hodinky. Vodotesnost maji 600m a stejne se nebudes potapet s hodinkama za palku do hloubky, a pruhled na stroj maji taky, abych se kouknul, jak jim pekne dupou kralici, navic je opravdu na co koukat, stroj je fakt povedeny. Co vic si prat, lumi co sviti celou noc taky maji, navic i pekny cifernik, takze ja ani slovo aquatimer nepotrebuju vysovovat, natoz uvazovat o koupi...
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 ok..beru to jako názor....díky za něj) stejně nakonec každej jdeme po nějakým pocitu...po vlastním líbí/nelíbí..racionalizovat to jde jakkoli, ale každýmu z nás v tom hrajou podvědomí pochody stěží vystopovatelný přiznejme si, že přesnost bude asi tak stejná u všech zmiňovanejch strojů a pro nikoho z nás není na prvním místě))) ja hledal hodinky primarne podle strojku, za 100k jsem nechtel zadnou postelovanou ETU, v takovyhle cenovy relaci mi ETA prijde jako predrazenej luxus. Chtel jsem inhouse, volba byla jasna, Omegy jsou moji maximalne spolehlivou casomirou, za 4 mesice bez stelovani delaji -2s, porad se to hybe kolem ty nuly. Pro me je dulezity jako hodinky vypadaji, prece se nebudu denne koukat na hnusny hodinky. Vodotesnost maji 600m a stejne se nebudes potapet s hodinkama za palku do hloubky, a pruhled na stroj maji taky, abych se kouknul, jak jim pekne dupou kralici, navic je opravdu na co koukat, stroj je fakt povedeny. Co vic si prat, lumi co sviti celou noc taky maji, navic i pekny cifernik, takze ja ani slovo aquatimer nepotrebuju vysovovat, natoz uvazovat o koupi...
gas Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 soukromej dotaz..kdyby musely bejt jen jedny??? který z nich to jsou??? odpovim bez premysleni, tyhle !
Jumbo Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Z varianty dvoje IWC jsem pro ingenieur 3227 (viz fotka od sibiře) a to proto, že mě kdysi chytly tak, že i přes pořízení JLC MC Chrono jsem je měl loni pod stromečkem. Korunka bez ochrany se mi líbí víc, než s ochranou (existují věci, které jsou bez ochrany lepší.... ) a proti IWC ME se mi na těch starších líbí víc hranaté indexy. U ME jsou hrany indexů zaoblené. A ty starší mají samozřejmě pěknější vteřinovku, bez zbytečné šipky.
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 ing 3227 - měl jsem je na ruce před pár minutama...jsou fakt super - zkoušel jsem je poprvé před cca 2 týdny, přišli mo o.k., zkoušel jsem je dnes znovu, přišli mi víc než o.k. ing z vintage edice bohužel nebyly k ozkoušení.... trochu se bojím že jsou moc oblekový, ale zase mě bere (podle fotek) ta modrá limit verze no a taky jsem vyzkoušel aquatimer vintage - super..jsou mě trochu velký, ale snad bych se s tím naučil žít no a taky jsem zkoušel aquatimer ten starší model v titanu..no a minule jsem měl pocit o.k., dnes už že ne..v konfrontaci s ing 3227 a AT vintage prostě odpadly a držej se vzadu))) Z varianty dvoje IWC jsem pro ingenieur 3227 (viz fotka od sibiře) a to proto, že mě kdysi chytly tak, že i přes pořízení JLC MC Chrono jsem je měl loni pod stromečkem. Korunka bez ochrany se mi líbí víc, než s ochranou (existují věci, které jsou bez ochrany lepší.... ) a proti IWC ME se mi na těch starších líbí víc hranaté indexy. U ME jsou hrany indexů zaoblené. A ty starší mají samozřejmě pěknější vteřinovku, bez zbytečné šipky.
lastam Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 ok..beru to jako názor....díky za něj) stejně nakonec každej jdeme po nějakým pocitu...po vlastním líbí/nelíbí..racionalizovat to jde jakkoli, ale každýmu z nás v tom hrajou podvědomí pochody stěží vystopovatelný přiznejme si, že přesnost bude asi tak stejná u všech zmiňovanejch strojů a pro nikoho z nás není na prvním místě))) tak hodinky se musi predevsim libit, to je jasny, ale kdyz nejsou presny tak to dokaze zkazit radost opravdu velkou merou...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Myslim, ze nepresnost neni u IWC zasadni problem.
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 dík za odpověď..jsou to asi jediný z zvažovanejch, který jsem nikdy neviděl živě..... nejsou moc oblekový??? ptám se čistě na tvůj pocit, jestli je dáváš i k tričku a jeanam... odpovim bez premysleni, tyhle !
organic Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 nejsou moc oblekový???To bylo první, co mě u nich napadlo. Gas tě přesvědčí, že ne. A já už mu věřím..
Harlequin Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 ........... ale zase mě bere (podle fotek) ta modrá limit verze Až uvidíš naživo IWC Ingenieur Automatic Edition Laureus Sport For Good Foundation, tak se zvrátíš a budeš mít rozhodnuto, tomu věř.
gas Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) oblek zadny nemam, takze oblekove byt nemuzou chodim v dzinach, trickach, polo trickach, samponske bundicky a podobne uchylarny, jde to ke vsemu oni jsou totiz v realu desne vyrazne, ty indexy hazou prasatka jak becka nejakeho zelinare a modra prechazejici z uplne svetlounke az po tmavou tomu da korunu, jsou to moje nejlepsi hodinky, pravda nejsou pro kazdeho, kdo pochopi tu krasu jednoduche a nadcasove sportovni elegance ma vyhrano ty vole jsem se zapotil, jdu si dat trochu vina edit: bacha na rozmer, vyska 14,5 ! pozdro 42,5, jsou velky Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem gas
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 aale howno, gas neni Ing., tak si tim leci komplex, toho neposlouchej
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 no..ing 3227 jsou velký stejně a problém to na ruce nebyl .... budu ještě muset zkoušet....jak už jsem psal - na poprvé byly o.k. na podruhé líp než o.k. ...začalo mě napadat, že vlastně připomínají můj audionet sam (zesilovač) nebo dokonce mou starou bmw 1150r (motorku) nějak se drží v hlavě celkem intenzivně vyzkoušet at vintage byl taky zážitek (ale zkoušel jsem je jen jednou) pořád mi vrtá v hlavě, že si ty at vintage říkají lidem o pochvalu, kdežto ty ing ne..že jsou osobnější a neřvou nic do světa... ing vitnage zatím prsotě nemám jak posoudit...ale už mě napadá nějakej zkoušecí výlet do vídně... no a zajímavý pozorování po zkoušení at a ing v titanu...asi mě nebere titan..to jsem nečekal...měj jsem 2 titanový kola a mám titan rád..ale asi ne na iwc...sám nevím proč))) pomalu to vypadá na problém s hlavou oblek zadny nemam, takze oblekove byt nemuzou chodim v dzinach, trickach, polo trickach, samponske bundicky a podobne uchylarny, jde to ke vsemu oni jsou totiz v realu desne vyrazne, ty indexy hazou prasatka jak becka nejakeho zelinare a modra prechazejici z uplne svetlounke az po tmavou tomu da korunu, jsou to moje nejlepsi hodinky, pravda nejsou pro kazdeho, kdo pochopi tu krasu jednoduche a nadcasove sportovni elegance ma vyhrano ty vole jsem se zapotil, jdu si dat trochu vina edit: bacha na rozmer, vyska 14,5 ! pozdro 42,5, jsou velky
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 já taky nejsem ing))) spíš mám strach, že budu časem vintage)))to je horší))) aale howno, gas neni Ing., tak si tim leci komplex, toho neposlouchej
Hasňa Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Nekolik poznamek. Alda ma pravdu s tim NATO strapem. Tu fotku jsem daval I sem, pohledej. Dale ma Alda z pod Radhosta pravdu s tim ze vintage Ingy rozmetaji PO. O tom zadna. To je Weismann MF5 vs. VW EOS 2,0 TDI. Dale pak, jsi tady novej, ale zacinas se mi libit chlapce. Za a) mas rad IWC, za mas rad Mission Earth, za c) se nenechas strhnou konformnosti PO a za d) mas doma ocividne Audionet. A to je bomba! Jejich CD a konce jsem vzdycky chtel a nikdy, bohuzel, nemel. Audionet SAM, to je PRESNE IWC Ingenieur. Ne Vintazky, ty jsou spise Classe, takove zaoblene, vice uhlazene. S tim rikanim si o pochvalu jsi to docela presne trefil. Neni to nutne neco spatneho, ony si tu pochvalu zaslouzi, ale je to trochu moc ne-machisticke, abych tak rekl. Moderni Ingy jsou hard core stroje s famozni heritage. Ty posledni s ochranou I ty predposledni bez. Ja Audionet nahradil BVaudiem. To nejblizsi svou filozofii , kvalitou a projevem za zlomek ceny. Audionet, Spectral, Classe, Audio Research, Meridian, to je formule jedna bez te metrosexualnosti Levinsona, McIntoshe, nebo Burmestera. Stejne jako Ingy jsou formule jedna bez navonenosti PO, nebo Breitlingu. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Bežte to rektálu, na takové hodinky cpát kus plátěného hadru?! Všechny ty NATO, Varšavské smlouvy a RVHP bych definitivně vyloučil z hodinkářského světa. Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem marosh
marosh Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Alino, s hujerama jsem odfáral dvě léta s gumou úplně v pohodě.Bych ty hadráky zakázal, jak drogy.Howgh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se