parnass Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 jak byste volili mezi těmito 2 modely???? (nová verze iwc ani po 44,5 nepřipadají v úvahu, volím z velikostí 42mm) jak asi víte, cena je vlastně stejná.... tak co? co byste volili? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Když budu hodnotit jen vzhled,tak Omegy.Hezčí tak,hezčí pouzdo.IWC má hezčí cifr a neokoukatelnější styl,ale víc se mi líbí Omega.
Johny111 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Ja osobne by som volil Seamaster Planet Ocean ...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 já můžu hodnotit čistě vzhled, ani jedny hodinky jsem neměl a ještě dlouho mít nebudu, ale já bych šel jednoznačně do PO. Moje dream watche...
Peta-Biker Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Toužíš vyloženě po těhle dvou a nebo chceš prostě nějaké pěkné potápky? Pokud z těchto dvou - bral bych IWC. Pokud by jsi však netrval pouze na značce, mrkl bych na Sinn U2 a Seiko Marinemaster. Všechny jsem měl na ruce a každé maj něco do sebe. Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
honzyk Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 já můžu hodnotit čistě vzhled, ani jedny hodinky jsem neměl a ještě dlouho mít nebudu... já taky a dávám hlas Seamasterům
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Za mě jasně Omegy - pro mě vyváženější- koukatelnější vzhled.
Micey Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 IWC jsou mi sympatičtější, ale ten inhouse.. nakonec bych kvůli tomu strojku šel do Omegy. Ovšem vůbec nejlepší by bylo, koupit od sibiře tu míň barevnou verzi AT a bejt spokojenej..
Almi Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Za mna taktiez PO, tieto nove su užasne.Ale zalezi od tvojho vkusu. Mne sa proste pacia viac PO, aj ked IWC majú zas vyssi MI
onney Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 A měl jsi je na ruce? Já jsem zkoušel jak planety, tak aquatimery. Co se týče fotek, jsou zajímavější omegy, ale živě jsou ty aquatimery taky krásný. Obojí je už fajn hodinařina, vybíral bych podle toho, co se ti bude na ruce víc líbit. Ostatně o tom to je, ne? Prostě běž, vyzkoušej a uvidíš, do čeho se zamiluješ. A co mě se týče, já osobně bych vzal omegy. Ale jak říkám, kupuj podle toho, co se bude líbit tobě.
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Jak napsal Micey. Koukej i na to, co je uvnitř. ETA 2892-A2 je fajn, ale s kalibrem 8500 se nedá rovnat. Např. už jen rezerva nátahu 44 vs. 60 hodin. Pokud vybíráš nové, 4 roky záruka (Omega) je taky fajn.
African Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Jak napsal Micey. Koukej i na to, co je uvnitř. ETA 2892-A2 je fajn, ale s kalibrem 8500 se nedá rovnat. Např. už jen rezerva nátahu 44 vs. 60 hodin. Pokud vybíráš nové, 4 roky záruka (Omega) je taky fajn. Myslím, že ETA 2892 jest super sama o sobě a vytuněná IWC je teprve bomba, spolehlivej a přesnej stroj Omega je asi hezčí na pohled, ale za mě jednoznačně IWC mezi těmito dvouma modely Převzato: Now, here is what I have found about the IWC 32524: IWC uses a 2892 KIT -- not an assembled ebauche. They take this kit and replace parts or use parts of their own design to meet their own specifications for tolerance and strength. These include: the gear train wheels and levers mainspring and barrel a 21 K gold mass is added to the rotor for winding efficiency all parts are finished and assembled by hand
Micey Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 African: Bla,bla (to neni na tebe, ale na ten výčet úprav).. Inhouse je ale furt inhouse, ne:)
gas Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Omega je masove vyrabena lestenka, iwc nastroj, maji koule, na nic si nehraji, iwc, co jineho
African Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) African: Bla,bla (to neni na tebe, ale na ten výčet úprav).. Inhouse je ale furt inhouse, ne:) Budiž, pokud chce Inhouse, tak Omegu, ale pokud hodinky, s kterýma se nebude muset bát jít do sauny, tak za mě IWC Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem African
Murphy97 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Omega je masove vyrabena lestenka, iwc nastroj, maji koule, na nic si nehraji, iwc, co jineho jj, sto lidi, sto chuti... Myslim, ze nejlepe to vidi Onney
Potkan Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 tak co? co byste volili? Jako divery nebo kancldivery?
parnass Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 ale notak..divery přece neexistujou...nikdo se nepotápí s hodinkama....všichni potápěči co znám mají na potápění počítač...a pár lidí suunto..ale nikdo ne "divery" ...hodinky jako tyhle prostě slouží na každodenní nošení a nemusí se sundávat když člověk plave))) jinak - sice mám pot. kurs, ale rozhodně nejsem potápěč a pokud se tu a tam přístrojově potopím, pak bez hodinek Jako divery nebo kancldivery?
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 simysim, že jestli jsi se dostal na level uvalit osm pětek za hodinky, nezahořel jsi pro svého srdce šampionky a zůstaly ti ve výběru tyhle dvoje, tak jsi o tom hodně přemýšlel. A pokud jsi o tom hodně přemýšlel, tak se ti na obou něco líbí. A pokud se ti na obou něco líbí, tak ti po koupi jedněch bude chybět to něco z druhých. A bude tě to žrát. Tak ty první prodáš a koupíš si si ty druhý. Abys měl něco i z nich. Takže je vlastně jedno, kterými začneš. Začal bych omegami, ty budeš snáz prodávat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se