Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Dadr je good. Sam se tak nekdy citim. Je to fajny kontrast. Jak nalozit do Rollse sekacku, nebo dat do Vuitona dvacet deka Gothaje. Proste bomba, to se mi libi. Mozna ne na furt, ale sem tam je to prijemne.
marosh Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Hasňo, ne a ne a ne.Sekačku maximálně do Landrovera, a do Vuittonky maximálně uherský salám Pick, s gothajem to prostě niegro i niešpiewo...
parnass Odesláno 21. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) moc díky za rady... budu se pokoušet ještě finálový kousky dát opakovaně na ruku, co to bude se mnou dělat.... momentálně mám dojen, že vlastně asi budu vybírat z různej verzí ING (buhužel jen z těch 42,5) na větší modely nemám ruku... at jsou skvělý, ale asi to není můj svět..mám dojem, že jsou to supr hodinky, ale pocitově pro mě nejsou to tak moc IWC jako ING p.s. asi bych měl sakra nějak udělat jiný vlákno...teď už to najednou vůbec neodpovídá tomu původnímu názvu Nekolik poznamek. Alda ma pravdu s tim NATO strapem. Tu fotku jsem daval I sem, pohledej. Dale ma Alda z pod Radhosta pravdu s tim ze vintage Ingy rozmetaji PO. O tom zadna. To je Weismann MF5 vs. VW EOS 2,0 TDI. Dale pak, jsi tady novej, ale zacinas se mi libit chlapce. Za a) mas rad IWC, za mas rad Mission Earth, za c) se nenechas strhnou konformnosti PO a za d) mas doma ocividne Audionet. A to je bomba! Jejich CD a konce jsem vzdycky chtel a nikdy, bohuzel, nemel. Audionet SAM, to je PRESNE IWC Ingenieur. Ne Vintazky, ty jsou spise Classe, takove zaoblene, vice uhlazene. S tim rikanim si o pochvalu jsi to docela presne trefil. Neni to nutne neco spatneho, ony si tu pochvalu zaslouzi, ale je to trochu moc ne-machisticke, abych tak rekl. Moderni Ingy jsou hard core stroje s famozni heritage. Ty posledni s ochranou I ty predposledni bez. Ja Audionet nahradil BVaudiem. To nejblizsi svou filozofii , kvalitou a projevem za zlomek ceny. Audionet, Spectral, Classe, Audio Research, Meridian, to je formule jedna bez te metrosexualnosti Levinsona, McIntoshe, nebo Burmestera. Stejne jako Ingy jsou formule jedna bez navonenosti PO, nebo Breitlingu. Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem parnass
Daemonultimate Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Za mě jednoznačně Omega.Vedou vzhledem,funkcí i značkou.
skalis Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Bežte to rektálu, na takové hodinky cpát kus plátěného hadru?! Všechny ty NATO, Varšavské smlouvy a RVHP bych definitivně vyloučil z hodinkářského světa. maroshu, ja su s Tebou. Nacpat vintage collection Ingenieury na hadru je strasnej hrich a dotycnemu at se vsechny hodinky zmeni na Festiny . Tyhle hodinky jsou dokonaly, jedinym nedostatkem je pro me prosklene dno, ktere jde proti puvodni idee hodinek. Ale jinak bez pripominek. Jsou vyrazne, maji kule, ale zaroven jsou decentni, takze pujdou (jak pise gas) k obleku i riflim. A moc jich po svete nebeha, rozhodne je clovek nepotka tak casto, jako PO. Uprimne, ja jsem je jeste na nikom nevidel (krome srazu Chronomagu).
schipe Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Za me urcite PO a rohodne ve verzi big size. I na malou ruku jsou krasne. Ty male vypadaji na ruce celkem zvlastne. A to mam obvod zapesti 17,5cm.
Návštěvník jirkapoldapoles Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Vzhledove OMEGA jasna volba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se