Pavel K. Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Tak ještě pár fotek. Dnes jsem měnil kožený řemínek za tah, tak jsem si i pohrál s fotkama A zase mám pocit, že mám jiný hodinky
Pavel K. Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Jsou to prostě nejkrásnější Fortisky
Bells Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Pěkný to máte a jelikož už jsem také šťastným vlastníkem jedněch B-42 (Marinemaster), tak prohrabu foto a také něčím přispěju
Pavel K. Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Koukám, že máš škráblou lunetu. To na...re Taky sem něco šoupnu
Bells Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Už jsem je tak koupil, nejdřív jsem jí chtěl vyměnit, ale nakonec se na to asi vykašlu, je to vidět jen někdy, takže to není až tak hrozné a tak nějak to i podtrhuje toolovost Přejel jsem akorát tah, aby z něj zmizely škrábance, které jsou na fotkách také vidět a teď jsou skoro jako nové a spokojenost je opravdu velká. Jsou to opravdu skvělé hodinky a nechápu, jak jsem je mohl takovou dobu skoro úplně opomíjet
Pavel K. Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Rozumím. Jinak B-42 jsou asi nejpovedenější moderní Fortisky Pak se mě ještě líběj moc od Fortisu ty vintage chrona.
kuncák7 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Panove,jak ja vam zavidim ten tah,ani nevite. Za rozumnou cenu ho nemuzu sehnat.V tom bilem provedeni jsem je nazivo jeste nevidel,ale ty modrene rucky vypadaj fakt skvele.
Mechac Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Bells koukam ze mas take flekatou vterinovku. Zpocatku jsem to ignoroval, ale brzy jsem ji vymenil za novou, jen se kvuli te vterinovce musi vzit sada vsech rucek. Jinak pekne fotky, asi ty sve v prodeji necham doma :-) take se mi moc libi vintage chrona, ty modre. Ma je tu nekdo?
Bells Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Flekatou? To bude možná zkreslovat na fotkách, přece jen je to focené jen mobilem..koukám na ní a žádné fleky v reálu nevnímám
Mechac Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Ja vim, ze je to blbost, ale je misty takova pobledla v krouzku kolem luminiscence, je to bezny jev u tech starsich kusu, po par letech to ma tak vetsina kusu.
Bells Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jo tááák, hele po pravdě, kdybys mi to neřekl a neukázal, tak bych si toho ani nevšiml, takže u mě se to obejde i bez výměny
Bells Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Tak ještě něco málo Jsou opravdu skvělé, vlastně mě ani moc nenapadá co bych koupil místo nich, na ostatních hodinkách mi proti nim vždy něco chybí, asi jsem opravdu Fortis polapen
xda2 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Několik B-42 jsem vlastnil, následně prodal, znovu koupil, prodal, ale něco taky zůstalo, proto taky přidám pár fotek.
tano Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Několik B-42 jsem vlastnil, následně prodal, znovu koupil, prodal, ale něco taky zůstalo, proto taky přidám pár fotek.Ktere jsi mel nejradeji? Nejake vyzpominky, nebo prihody, by nebyly?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se