odklizec Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Mozne to asi je, kdyz se prodavaji (prodavaly) obe verze, ale nebude jednodussi koupit rovnou to bez terciku? Pocitam, ze to asi nebude zarucni "oprava" takze se ty hodinky zbytecne prodrazi.
Jerryl Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Já jsem při objednávce hodinek trval rovnou na čirém průhledu. Ten kombinovanej s kovem jsem viděl jen na modelu v kombinaci se zlatem. Já mám čistou ocel. Asi bych to neměnil.
here Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Nemáte náhodou někdo už tento model. A co ne něj říkáte ?
odklizec Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Kdyby konecne vyhodili tu datumovku, byly by to skoro dokonale hodinky. Jeste lepsi samozrejme s arabskyma cislicema..
Jerryl Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 To jsou nějaký nový modely??? takový mi vůbec nenabízeli. Stejně bych si vzal ty moje. Stejný jako má Legoxx
Radimk Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 Jojo, ten datum. Ten je tam navíc. Ale tady ta spodní- černý ciferník- ty by se daly. Dát je na kůži, datumovo kolečko v černé barvě.... skoro tak pěkné jako ty moje!
legoxx Odesláno 18. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2006 neviem ci su v BA nejake rozumne hodinarstva... mne pride ze skor iba obchodnici, take slecny co ani nevedia co predavaju:-) keby slo to priehlad doobjednat tak to asi urobim a mozno aj s kozou ...
omni Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 Pred mesiacom som bol v Auparku, s predavackou (mila, mlada pani) som sa asi 2 hodiny bavil o hodinkach. Jej znalosti by sa dali prirovnat k encyklopedii. Bol by som tam aj dlhsie, ale to uz by som psychicky nevydrzal a kupil si nieco.
legoxx Odesláno 18. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2006 ok, pojdem pozriet mal som velmi zle skusenosti v polluse...
legoxx Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 mam problem, datum mi meska o 12h, tj neprehadzuje sa o polnoci ale naobed. existuje ine riesenie ako zastavit hodinky na 12h uplne?
odklizec Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 No pretoc je manualne o 12 hodin dopredu Jina finta na to neni.
mechano Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Přetočit ručky o 12 hodin , podle potřeby dopředu nebo dozadu. (ale byl jsem trapně pomalej)
dehyd Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 legoxx napsal: mam problem, datum mi meska o 12h, tj neprehadzuje sa o polnoci ale naobed. existuje ine riesenie ako zastavit hodinky na 12h uplne? LEGOXXI !!! NEDĚLEJ SI TADY Z NÁS SRANDU !!! ZA TAKOVÝHLE INFORMACE UŽ SE PLATÍ !!!
tom301 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Mohl by mi někdo z majitelů Le Locle změřit průměr pouzdra (bez korunky ?) A jak jsou na tom s přesností ? Díky. Uvažuju o tomhle modelu... A nevíte, co vlastně "le locle" česky znamená ?
grga_pitic Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 mam na ruce uplne stejne a take me prve :-))))
grga_pitic Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 presnost +5 sec/den. primer bez korunky 3,9 cm.
grga_pitic Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 jo a le locle je oblast kde sidli fa. Tissot (a jine hodinarske firmy) - oblast v blkizkosti fr. hranic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se