Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mozne to asi je, kdyz se prodavaji (prodavaly) obe verze, ale nebude jednodussi koupit rovnou to bez terciku? ;) Pocitam, ze to asi nebude zarucni "oprava" takze se ty hodinky zbytecne prodrazi.

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jsem při objednávce hodinek trval rovnou na čirém průhledu. Ten kombinovanej s kovem jsem viděl jen na modelu v kombinaci se zlatem. Já mám čistou ocel.

Asi bych to neměnil.

Odesláno

Jojo, ten datum. Ten je tam navíc. Ale tady ta spodní- černý ciferník- ty by se daly. Dát je na kůži, datumovo kolečko v černé barvě.... skoro tak pěkné jako ty moje!

Odesláno

neviem ci su v BA nejake rozumne hodinarstva... mne pride ze skor iba obchodnici, take slecny co ani nevedia co predavaju:-) keby slo to priehlad doobjednat tak to asi urobim a mozno aj s kozou ...

Odesláno

Pred mesiacom som bol v Auparku, s predavackou (mila, mlada pani) som sa asi 2 hodiny bavil o hodinkach. Jej znalosti by sa dali prirovnat k encyklopedii. Bol by som tam aj dlhsie, ale to uz by som psychicky nevydrzal a kupil si nieco.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  legoxx napsal:
mam problem, datum mi meska o 12h, tj neprehadzuje sa o polnoci ale naobed. existuje ine riesenie ako zastavit hodinky na 12h uplne?

LEGOXXI !!! NEDĚLEJ SI TADY Z NÁS SRANDU !!! ZA TAKOVÝHLE INFORMACE UŽ SE PLATÍ !!! :lol:

• po měsících...
Odesláno

Mohl by mi někdo z majitelů Le Locle změřit průměr pouzdra (bez korunky ?) A jak jsou na tom s přesností ? Díky. Uvažuju o tomhle modelu... A nevíte, co vlastně "le locle" česky znamená ?

locle-41373.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...