tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Zdravim vsechny, potrebuji poradit:) Pred skoro 4 mesici jsem si koupil nove suby. Doma jsem zjistil, ze roh pojistky je jemne natukly, tak jsem si objednal novy dil - pojistku asi po 2 mesicich od koupi, prisla asi za 2 mesice. Minuly tyden jsem ji nasadil a podrobne skoumal. Zjistil jsem, ze jedna strana je malinko vice zaoblena a uzsi nez druha. Rovnez jsem zkoumal puvodni a zjistil jsem, ze ta puvodni je o nejake setinky uzsi a konkretne dil, na kterem je upevnena korunka Rolex. Nova pojistka prisla v krabicce kde je cislo dilu a napsano original.Tak mi to nedalo a chci se zeptat, zda u Rolexu se muze stat, ze pri podrobnym skoumani clovek objevi takove nepresnosti. Brousi se veskere casti rucne. Jinak ta nova pojistka sedi stejne dobre jak ta puvodni. Dekuji za odpovedi. Popripade fotky pojistky z anfasu.
tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Takze mala oprava... Pojistky po promereni jsou naprosto stejne, byl to jen ocni klam. Ale ty strany - nozicky, tak tam je to patrne a mam pocit, ze odflaknute. Proste jedna strana neni jako druha, jedna je vice zlestena.
tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Zdravim vsechny, potrebuji poradit:) Pred skoro 4 mesici jsem si koupil nove suby. Doma jsem zjistil, ze roh pojistky je jemne natukly, tak jsem si objednal novy dil - pojistku asi po 2 mesicich od koupi, prisla asi za 2 mesice. Minuly tyden jsem ji nasadil a podrobne skoumal. Zjistil jsem, ze jedna strana je malinko vice zaoblena a uzsi nez druha. Rovnez jsem zkoumal puvodni pojistku a zjistil jsem, ze ta puvodni je o nejake setinky uzsi a konkretne dil, na kterem je upevnena korunka Rolex. Nova pojistka prisla v krabicce kde je cislo dilu a napsano original. Tak mi to nedalo a chci se zeptat, zda u Rolexu se muze stat, ze pri podrobnym skoumani clovek objevi takove nepresnosti. Brousi se veskere casti rucne? Jinak ta nova pojistka sedi stejne dobre jak ta puvodni. Dekuji za odpovedi. Popripade fotky pojistky z anfasu.
lib Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Rolex je celkem znamy svym pristupem: 'Je to funkcni? Vydrzi to dlouho? Tak to neres!'
utrejch Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Brousi se veskere casti rucne. ten milion hodinek rocne asi rucne zpracovat nestihaji ... ;-)
tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Rolex je celkem znamy svym pristupem: 'Je to funkcni? Vydrzi to dlouho? Tak to neres!'
tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 No docela pri podrobnejsim podivani to rusi symerrii a pretciznost, kterou u tak drahych hracek predpokladas. Pak kdyz to vezmes do ruky, tak ti to muze evokovat fake. To musim rict, ze takova Omega je spracovana lip. A mimochodem na te pojistce ten tukanec byl od nova, protoze s hodinkama jsem nikde netuknul. Takze nic moc...
Cyber Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 U nožiček je to z estetického důvodu. Aby pouzdro hodinek, které je lehce přetížené korunkou na pravé straně, byla odlehčeno a celkově působily hodinky symetricky. Něco podobného řeší třeba rozpaly u písma. Nejvíc je toto vidět na Daytonách a rozhodně to není "odfláknuté". .
tomas23 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Myslis na nozicky, ktere jsou soucasti pojistky na spone? Mas nejakou fotografii? Mne to jako zamer nepripada, protoze na puvodni pojistce je to vicemene na chlup stejne. Ale zase nechci se hadat. Tobe tech R. proslo rukama hafo, ja mam jedny, takze nemam s cim srovnavat...
Cyber Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Mluvím o pouzdře, netuším co myslíš nožičkama na pojistce. Můžeš sem hodit fotku? Nebo mi to pošli do SZ. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem Cyber
tomas23 Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Myslel jsem pojistku na spone na ktere je priletovana korunka R. Pojistka je z jednoho materialu, z ktere vystupuji nozicky, ktere se upinaji na stezejku ke spone. Kdyz je pojistka zajistena, tak to vypada jakoby spona byla vytesana z jedneho kusu. Snazil jsem se to fotit iphonem, ale neslo to videt. Skusim dnes s fotakem. Jinak diky.
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 trikrat jsem si precetl tvuj popis, mam tu pred sebou svoje ctvery keramicky suby a stejne netusim, vo cem meles jediny, k cemu sem dospel, ze brousena stredova cast pojistky nelicuje presne se stredovou brousenou casti spony, nicmeneje odchylena na jednu stranu o cca 0,07mm
gougy Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 nicmeneje odchylena na jednu stranu o cca 0,07mm Ještě že nemám oči jako Ty, musel bych všechno vyházet a koupit snad Dufoura..
sery.vlk Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 trikrat jsem si precetl tvuj popis, mam tu pred sebou svoje ctvery keramicky suby a stejne netusim, vo cem meles jediny, k cemu sem dospel, ze brousena stredova cast pojistky nelicuje presne se stredovou brousenou casti spony, nicmeneje odchylena na jednu stranu o cca 0,07mm 2 Tomas23: Jeden obrázek lepší tisíce slov...
tomas23 Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Udel? dnes foto a poslu, vcera uz nebyl cas.
tomas23 Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 trikrat jsem si precetl tvuj popis, mam tu pred sebou svoje ctvery keramicky suby a stejne netusim, vo cem meles jediny, k cemu sem dospel, ze brousena stredova cast pojistky nelicuje presne se stredovou brousenou casti spony, nicmeneje odchylena na jednu stranu o cca 0,07mm
tomas23 Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Tak tohle jsem si nevsiml, ale poslu dneska foto. Ja myslel na nozky, ktere vystupuji z pojistky...
tomas23 Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Vsem se omlouvam, jsem na cestach, tak snad zitra vecer udelam foto ty pojistky a poslu to na posouzeni vami, co mi odpovedeli.
tomas23 Odesláno 29. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Posilam slibene fotky, neni moc dobre svetlo, ale lze to z toho poznat - prava strana nozicky na pojistce je proste uzsi, lepe je to videt pouhym okem. Nejde o tloustku materialu, ta je stejna, ale o zlesteni povrchu, ktery je kartacovany. Tam kde by mel byt povrch kartacovany, ji uz lesteny a proto to vytvari dojem, ze jedna nozicka je uzsi. Na fotkach se svetlo dost odrazi a ja mam jen celkem obycejny fotak, no a neumim taky moc dobre fotit, tak profici prominou... Vim, ze z toho nelze nic extra poznat, ale myslim si, ze zakonceni by melo byt na obou stranach pojistky stejne. Vypada to pak feikovsky... Jinak nejlepe je to videt na prvni fotografii.
Josef01 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Nesmíš to tak řešit, jsou to masově produkované hodinky, které ukazují čas a to je vše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se