Dřevák Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 teda takový starosti bych chtěl mít, já tam nic nevidím.
kulix Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Tak to uz je uchylarna..Divam se, ze na Daytonach to mam taky tak a pred tim jsem si toho vubec nevsiml.. Ale asi mi to vubec nevadi a fejkovsky to na me urcite nepusobi.. A to asi proto, ze uz jsem hodne fejku R videl a tam je to zpracovani tak 100krat horsi..Holt tezko se zije s povahou puntickare, co?Zapomen na to a az je poradne ponosis, tak ti to ani uz neprijde.. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem kulix
libor2002 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Ja tomu rozumim, proste pres neco "vlak nejede"... ja bych ty hodinky prodal!!! Proste s 0,07mm se proste clovek nesmiri. Ale ted vazne, az je nekde tuknes o futro, tak ti najednou bude 0,07mm na pojistce u zadnice
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 ja bych spis rekl, ze tohle neni strojove delany, ale spis rucne, bo masina by se nefelila. bud rad, ze se tvejch hodinek dotkla tepla lidska ruka vcera nejakej estet v tv novinach vysvetloval, ze baba, aby byla uspesna modelka, musi mit drobnou nedokonalost, a to je i pripad techdle hodinek
tomas23 Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Tak je to asi v ramci normy, vsem diky za odpovedi.
skalis Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 vcera nejakej estet v tv novinach vysvetloval, ze baba, aby byla uspesna modelka, musi mit drobnou nedokonalost Vetsina modelek ma tu nedokonalost, ze jsou vychrtly . Spona je ok, narozdil od anorektickych modelek, tahle nedokonalost hodinkam opravdu slusi!
organic Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Vetsina modelek ma tu nedokonalost, ze jsou vychrtly . A to ja zase vychrtly muzu. A ta spona, ja bych to reklamoval
Street Glide Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 .....ta "rozlezlá","křivá" a "rozšklebená" spára na té "vychrtlé" Rolex sponě je předzvěst toho,........že onen den se blíží,kdy se spona nepěkně "rozklíží"!!! ...........:-))))))))))............léčba šokem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Co jsi s tim delal? Myslím, že to vyřešil takto .
Street Glide Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Myslím, že to vyřešil takto . .....kdepak,musíš být pozornější,.....vyřešil jsem to takto :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se