Ondrej71 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 114060 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Ondrej71: bez data a zvětšovací bradavice jsou tyhle hodinky mnohem pěknější. Copak jsem to vyfotil dneska? (tmavý styl na druhou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 ťuklanec na SKX, pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 JJ , SKX007 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 No jo, pebe se holt vyzná :-) Ten ťukanec je epesní, psal jsem to ve svém vlákně. Chytil jsem hodinkama stolici pro nastavení posedu na kole a celou ji o notný kus posunul. Divím se, že mi to neutrhlo ruku. Holt mají holky další jizvu z bojiště. Křivý armovák, ne úplně symetricky zpracované pouzdro, šrámy na hardlexu, ťukance na pouzdru... Ale stejně je mám rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Old Patek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 philiper: nádherná strojovna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 philiper: nádherná strojovna!Jojo, strojovna super, akorát fotit se teprve učím. Mimochodem, také Ti blahopřeji k Marušce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 philiper: děkuji, má se holka k světu :-) Opět SKX007. Po přezutí zpět na tah je nosím furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Tak to byla dlooouhá expozice. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Málo světla, vysoké clonové číslo, ISO 100, nešlo to jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Kdo si hraje nezlobí, ale s výsledkem moc spokojený nejsem - narazil jsem na limity techniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Samý, krásný fotky tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 556i-prasátko.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Nemůžu se jich nabažit. Už jsem musel objednat přírůstek do rodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 ..ani se nedivim..jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Seiko ty dialy prostě umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se