Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pravost posoudit neumím, ale koukal jsem na Chrono24 a podobné Brajtle se tam prodávají za plus mínus 2000 Euro, ovšem jsou v mnohem lepším stavu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Teď ti fotky mazat nebudu, ale příště si nejdřív přečti pravidla.

Odesláno

Já se přidám, ať nezakládám zbytečné vlákno. Kamarád našel před pár lety v ČR na chodníku hodinky Breitling. Měl je doma a najednou přestaly jít..... Tak šel k hodináři, že by potřeboval vyměnit baterii :suicide_anim: Hodinář chvíli nechápavě koukal a poté mu poradil, jak na automatický strojek.... Chvilku si hodinky prohlížel a řekl, že musely být hodně drahé...

Jelikož se chtěl kamarád dozvědět cenu hodinek, tak se asi po týdnu odhodlal zajít do prodejny s hodinkami Breitling kvůli nacenění a ověření pravosti. Ovšem ještě než tam došel, tak mu jeho známý řekl ať to nedělá - prý hodinky Breitling jsou nějak registrované a když on je našel a nejsou vlastně jeho, tak pokud budou pravé, tak mu je obchodník zabaví či co a jeho nahlásí jako potencionálního zloděje..... To se mi zdá osobně jako nesmysl, ale.. Jak je to s ověřením pravosti a jak je to hlavně s tím výrobním číslem - nerad by prý zašel do prodejny a byl následně popotahován jako zloděj hodinek.... proto je má od té doby raději v šuplíku a ani je nenosí....

Odesláno

No nevím co přesně chceš slyšet. Každý výrobce má nějaký blacklist kradených hodinek, takže když o ně příjdeš, můžeš jim to nahlásit a oni je odchytí v případě, že by se objevily v servise. Ovšem šance, že jsou na takovém seznamu nejspíš moc vysoká nebude. Spíš si myslím, že to bude nějaký fake. Ale chtělo by je to samozřejmě vidět

Odesláno

Tak jsi odpověď dostal. Jestli chceš vědět o těch hodinkách více a předejít kamarádově trapasu v autorizovaném servisu, tak sem dej fotky a my ti uděláme posudek :)

Odesláno

Je to fejk :-) Jako vždy stačí historka, fotky netřeba :-)

Jak je k hodinkám nějaká histroka,pro Frantíka je to jasné = fejkPosted Image Ale většinou to tak opravdu je,jen mě to vždy rozesměje,jak to s jasným závěrem konstatuje:-)).Nedávno jsme to taky u čeho psali,ale už vůbec nevím,jak to nakonec dopadlo?!

Odesláno

Neviem, čo si mám o takých "vtipných" príbehoch myslieť - objavilo sa tu viacero verzií - napr. že ich niekto našiel na chodníku (resp. niekde inde - tuším tu už bola čistiareň), resp. príbehy o darovaní vo firme (bez krabice a dokladov), populárna je aj pozostalosť .... Skôr bude pravdepodobnejší dopad meteoritu ako to, že niekde na chodníku sa povaľujú pravé Breitlingy, Omegy, Rolexy.

V skutočnosti ten "nálezca" má o ich pravosti sám pochybnosti. Predpokladám, že skončia na Aukre s podobným vierohodným príbehom.

• po 2 týdnech...
Odesláno

.....no tak kluci,.......ty historky jsou vždycky docela pěkný,třeba já to rád čtu,...hrozně se do toho zažeru, pak se zasním a zdá se mi o tom jak v parku při uklízení hovének po mých psích konících naberu na papírovou lopatku nějaký macatý limitovaný AP-éčka nejraději Montoya :-))

...ale díky těm Frantíkovejm vostrejm hláškám ve vláknech fejk,fejk,jasnej fejk se mi do to ho mýho krásnýho snu nějak v závěru dostaly dvě báby s pudlama co jso také v parku a volaj na mne,...." pane to nesbírejte,to je na hov...no to je fejk,my už jsme to viděly"............tak tedy pěkně děkuji :-))))

Odesláno

.....no tak kluci,.......ty historky jsou vždycky docela pěkný,třeba já to rád čtu,...hrozně se do toho zažeru, pak se zasním a zdá se mi o tom jak v parku při uklízení hovének po mých psích konících naberu na papírovou lopatku nějaký macatý limitovaný AP-éčka nejraději Montoya :-))

...ale díky těm Frantíkovejm vostrejm hláškám ve vláknech fejk,fejk,jasnej fejk se mi do to ho mýho krásnýho snu nějak v závěru dostaly dvě báby s pudlama co jso také v parku a volaj na mne,...." pane to nesbírejte,to je na hov...no to je fejk,my už jsme to viděly"............tak tedy pěkně děkuji :-))))

Se vomlouvam no :-) Když já hovna nesbiram :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...