Návštěvník kupec Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Zdravím všetkých. Spravil som obchod s Pavlom. Super človek. Obchod prebehol bez problémov a rýchlo.Doporučujem s ním obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Zdravím všetkých. Spravil som obchod s Pavlom. Super človek. Obchod prebehol bez problémov a rýchlo. Doporučujem s ním obchod. Dík a nápodobně. P.S. Jen malá poznámka. Jsem Pavel K. (s tečkou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Dík a nápodobně. P.S. Jen malá poznámka. Jsem Pavel K. (s tečkou) Prepáč, všimol som si to ale už sa to nedalo opraviť. Kupec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 I já děkuji za rychlost a výbornou komunikaci. Bylo mi ctí. Děkuji Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Děkuji Pavlovi za obchod, rychlovka, bleskovka, spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Super domluva, rychlá pošta, vše OK na jendičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Rychlý, bezproblémový, skvělá domluva. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Super domluva. Pohodovej obchod. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ahoj. Dneska jsem měl tu čest od Pavla koupit jeho "osobní" Fortisky a moc si toho vážím. Bylo prima posedět si s fajn člověkem a fandou pro hodinky. Dohoda proběhla rychle a nakonec došlo i k částečnému započtu jinými hodinkami.Fajn jednáníByl jsem kupec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Příjemné setkání na které budu dlouho vzpomínat.Obchod proběhl na jedničku,určitě Pavla doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Díky a nápodobně. Těším se na další setkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ja jsem jeste nepsal? Tak to se omlouvam - Pavle diky za obchod, super pokec a celkove moc fajn setkani a doporucuji te vsem jako cloveka, ktery drzi slovo a je s nim radost jednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Za mě také vše na 1! Děkuji a určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se