Jay Doll Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Upozorňuji, protože mezi lidmi stále panuje chybné přesvdčení, že schizofrenie = rozdvojená osobnost. Není to pravda. Schizofrenie se projevuje převážne bludy, halucinacemi a zmateností. Rozdvojená osobnost je anglicky Dissociative identity disorder (taky Split personality nebo multiple personality) a jedná se o úplně jiné onemocnění. Konec mé vsuvky
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 No, mám tu minimálně 15 identit.
Street Glide Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 .....kluci,kdo je to ten Nick,...................já ho vůbec neznám :-))))
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 0:45, 'Street Glide' napsal: .....kluci,kdo je to ten Nick,...................já ho vůbec neznám :-)))) Přece Nick Twisp. ten měl taky několik identit btw. doporučuji přečíst v jakémkoli věku..
Pavlucha Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 0:45, 'Street Glide' napsal: .....kluci,kdo je to ten Nick,...................já ho vůbec neznám :-)))) KLIK
Rudykopalsson Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 8. 5. 2012 v 18:03, 'Qvido' napsal: A je to venku :-) hahá!
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 4:29, 'Pavlucha' napsal: KLIK Ale to je ten pravej, toho není třeba odhalovat Jinak co se tématu vlákna týká, potřebu používat paralelně více nicků nechápu a jsem proti tomu. Až na vyjímky bych to charakterizoval slovy zbabělé až sprosté (a nebo tomu jen nerozumím ) Na straně druhé toto "přiznávací vlákno" taky nechápu, ******* zůstanou ******* a veřejná možnost odhalení z nich člověka, co stojí za svým názorem, jménem, činy atp., neudělá. Bohužel nevím, jestli se například vícero identit nezneužívá v prodejním vlákně, jsou členové (dva) od kterých bych si nekoupil ani balenou vodu a rozhodně bych jim neprodal žádné ze svých hodinek, ale budu naivně doufat, že se jedná jen o schovávání za máminu sukni v případě, že mají potřebu a nemají koule něco napsat.
kdojinej Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 8. 5. 2012 v 23:00, 'Jay Doll' napsal: Upozorňuji, protože mezi lidmi stále panuje chybné přesvdčení, že schizofrenie = rozdvojená osobnost. Není to pravda. Schizofrenie se projevuje převážne bludy, halucinacemi a zmateností. Rozdvojená osobnost je anglicky Dissociative identity disorder (taky Split personality nebo multiple personality) a jedná se o úplně jiné onemocnění. Konec mé vsuvky Jak se to či ono projevuje není zase tak důležité. Důležité je to, že schizo-frenie evokuje v lidech rozdvojení, rozštěpení osobnosti, ale ve skutečnosti označuje rozštěpení psychických funkcí. Mnohočetná porucha osobnosti (Multiple personality disorder) patří mezi disociativní poruchy (podle MKN-10 F44.8) a je dost vzácná - i oproti schizofrenii. To jsou všeci modi tak vzdělaní?
bandicoot Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 7:26, 'kdojinej' napsal: To jsou všeci modi tak vzdělaní? Touha nachytavat lidi na necem neobvyklem, vetsinou i offtopickem, co sam nahodou vim, a delat z nich blbecky je taky diagnoza?
kdojinej Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Taky, ale myslím že kód MKN nemá ale důvěrně se to označuje jako sydrom salonního blba, idiot savant
Jay Doll Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 No co kdybychom se vrátili k tématu vlákna, co říkáte?
montemar Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) ... mezi námi, ruku na srdce, kdo používá jen jeden emailovej účet... edt.: já teda ne... Upraveno 9. května 2012 uživatelem montemar
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) já jich mám 6nějak nemám důvod se za to stydět Upraveno 9. května 2012 uživatelem Horhe
kdojinej Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Ok, tak já mám identitu jednu. Mít dvě a víc identit zkousnu v případech zapomenutého hesla (ale mám dojem, že tu snad funguje posílání nového hesla ne?), nebo jak psal Kamil v rámci bezpečnosti. Mít víc identit a používat je při prodeji/nákupu, tomu fakt nerozumím. Natož mít je proto, aby dotyčný mohl někde v klidu škodit nebo oslavovat sám sebe pod různými nicky.
Andrew Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 8. 5. 2012 v 21:22, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: Já se taky musim přiznat.Muj druhej nik je Dantechno...pánové sorry....kdyš m.dník,tak pořádnej. To už týden víme
Viktor Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 7:49, 'kdojinej' napsal: Taky, ale myslím že kód MKN nemá ale důvěrně se to označuje jako sydrom salonního blba, idiot savant Tady musím ještě off-topic reagovat. Milovníci hodinek v anglicky mluvících zemích sami sobě říkají WIS - Watch Idiot Savant, jako označení fanouška se spoustou vědomostí, který jsou z praktickýho pohledu k hov.nu. Takže bych to nedával do jedný škatulky se salónním blbem, please . I když, řada debat na fóru má salónní charakter, to zas musím uznat. Jinak skrytá a jediná identita jsem já, a nejmenuju se Viktor. Na norníku/mašerovi mám teda jinej nick , to se přiznávám.
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 7:55, 'montemar' napsal: ... mezi námi, ruku na srdce, kdo používá jen jeden emailovej účet... edt.: já teda ne... Nebavíme se o možnosti třídění příchozí a odchozí pošty, bavíme se o vystupování pod různými identitami, osobně v tom vidím rozdíl
montemar Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 ... čím jsem starší, tím víc beru "BÝT SÁM SEBOU" jako jednu z nejvyšších morálních hodnot. ... dokonce to došlo tak daleko, že ocením víc upřímnýho "debila", než pokryteckýho pana(-í) "dokonalýho(-lou)"
StanoBare Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Ale už s tými identitami pomaly, pomaly...lebo začínam mať dojem, že sice tu je cez 17000 užívateľov, ktorých však predstavuje len hŕstka členov.
lexa Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) V 9. 5. 2012 v 7:55, 'montemar' napsal: ... mezi námi, ruku na srdce, kdo používá jen jeden emailovej účet... edt.: já teda ne... Ja :-), jeden email od zacatku co jsem zacal vyuzivat net, jeden nick ve vsech forech, pri obsazeni pouze menim pocet "X", a za svuj zivot pouze 2 telefoni mobilni cisla od vzniku mobilu, a to jsem zmenu planoval asi 2 roky, a dodneska jsem se z toho vzpamatovavam, a to nove si nepamatuju :-(,a cely zivot pouze quartz , nikdy nic jineho- nemam rad zmeny a menit neco co funguje :-))( Upraveno 9. května 2012 uživatelem lexa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se