Přejít na obsah

Hodinky pro manžela k narozkám-Omega,Breitling

Doporučené příspěvky

Odesláno

Breitlingy mu sedí nejvíce 44-46mm a to model SuperOceán Heritáge 46mm/Avenger Seawolf 45mm/vůbec řada Avenger se mu hodně líbí

Omegy mu sedí Planet Oceán s oranžovou lunetou 45mm/Bondovky s modrým cifrem,líbí se mu už dlouho,jenže ho štve,že hodně lidí nosí fejky.Prý dva jeho kolegové v práci mají fejky zrovně těchto.

Jeden zásadní dotaz, oblékáš ho?

Pokud ano, víš přesně, které by to v daných manitenelech toho co se mu líbí, měly být...

Pokud ne, je to podstatně složitější. Modely jsou v zásadě dva...

Breitlig, pokud mu sedí a myslím že bude dobře vědět, co má...

Omega, trošku víc otevřená. Marketing s Bondem funguje, ale jestli mu udělá druhou radost, že kolegům ukáže, jak vypadají originály a vychutná si reakci, pak je volba jasná...

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník lvice
Odesláno

Omlouvám se za OT, ale uvést Armani a Cartier vedle sebe...brrr

Edit: sibiř byl rychlejší

V pohodě,ale u Hanáka v Brně mi bylo řečeno,že Cartiery jsou modní značka.I když ta cena oproti Armáni,či Movád byla mnohonásobně vyšší.Nezjišťovala jsem to,prostě když se mi hodinky líbí,tak je beru.

Odesláno (upraveno)

Manzel je taky dobrej posuk.

Neres to, kup modry Breitling SOH na meshi. A do prani mu vloz registraci a heslo sem mezi dalsi posuky.

Kup co chce on, ne co bychom chteli my.

A priste prosim Armani a Cartier nedavat do souvislosti, to je jako bys do jedny mnoziny dala Trinity a triko AJ. Nemaji nic spolecneho ani na poli sperku, ani na poli hodinek.

Edit, u Hanaka musel byt tuplovany debil, Cartier, Tiffany, Chopard opravdu nejsou modni znacky.

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník lvice
Odesláno

Jeden zásadní dotaz, oblékáš ho?

Pokud ano, víš přesně, které by to v daných manitenelech toho co se mu líbí, měly být...

Pokud ne, je to podstatně složitější. Modely jsou v zásadě dva...

Breitlig, pokud mu sedí a myslím že bude dobře vědět, co má...

Omega, trošku víc otevřená. Marketing s Bondem funguje, ale jestli mu udělá druhou radost, že kolegům ukáže, jak vypadají originály a vychutná si reakci, pak je volba jasná...

Ano,oblékám.Ale týká se to pouze obleků,kravat a košilí.Vlastním obchod s pánskou konfekcí.Zbytek je na něm.

Vypadá to na ty Breitlingy.

Z druhé stránky,nosí rád rifle a polo trička.Omegy jsou více sportovnější.

Odesláno

Teď nosí hlavně Damasko DA36,DC56,DC67-má rád tuto značku.Ještě má Xemex Picadilly.Longiny Hydroconquesty,Master Collectiony s lunárem(ale ty jsem už dlouho neviděla,když má s nějakýma problém,tak je vesměs někomu daruje,levnější hodinky vyhazuje).Ještě nosí vintage IWC a Breitling,prostě myš-maš.Má jich víc a je schopen za den vystřídat na zápěstí klidně patery,nikdy mi to připadá,že by bylo vhodné navštívit psychiatra.Ale stejně ho miluju.Chlapi jsou prostě hračičkové.

Bez urážky,pánové.

Jestli to ma takhle, tak uz je tady davno registrovanej a brzy Te zacne navadet presne na to, co by chtel. :D

Tak to tady nechej zivy a cekej!

Zatim ses projevovala dobre, tak is to nepokaz! :) :D

Odesláno (upraveno)

Z druhé stránky,nosí rád rifle a polo trička.Omegy jsou více sportovnější.

Breitling to zvládne taky. Ale, vzhledem k výčtu DAMASKO, bych mu objednal některý z nových modelů DK10 nebo DK14 s inhouse kalibry. Budeš to asi muset vykomunikovat, je o ně docela rvačka a dodací lhůty, ale...

EDIT: link...

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

Osobně si myslím,že pokud se mu líbí Breitlingy a dokonce Ti to řekl i p.Stuchlík,tak není co řešit.

Byl jsem u něho v prodejně a měl jsem je na ruce,jsou fakticky nadherný.Co vím,tak u něho stojí 93tis.kč

• po 2 týdnech...
Návštěvník lvice
Odesláno

Zdravím Vás pánové,

Všem moc děkuji za příspěvky a porady.

Pro manžela jsem objednala Breitling Superoceán Heritage46 s modrým ciferníkem a koženým řemenem.

Doufám,že ho to potěší.

Dáša

Odesláno

Já myslím, že bude mít radost na 100%. Krásné hodinky a ten modrý ciferník je nádherný :). Z praktických důvodů bych možná volil ten mash, ale kožený řemen je zřejmě hezčí.

Návštěvník lvice
Odesláno

Takto.Kožený řemen jsem zvolila já.Ten kovový tah se mi k těmto hodinkám nelíbil.Připadá mi dosti laciný k takovému klenotu.Mesh,ať si koupí sám.Snad ho to potěší.

Odesláno

Takto.Kožený řemen jsem zvolila já.Ten kovový tah se mi k těmto hodinkám nelíbil.Připadá mi dosti laciný k takovému klenotu.Mesh,ať si koupí sám.Snad ho to potěší.

Atoz, lvico, mu ho prikup. Laciny urcite neni ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...