Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

jo, páč je to čínskej šrot, to odpovídá na nízkou cenu a na to, žes nenašel do jako jsou hloubky.

Odesláno

Jak může někdo s 60 příspěvky psát takové hovadiny?! Dyť to už je snad třetí podobný dotaz. Kam nám to fórum spěje.

Odesláno

Jestli muj dotaz uráží, tak se omlouvám. Zatim rozhodně podle fotek čínský hodinky nepoznám, Slava je pokud vim stará Ruská značka. To nejsou zrovna Omegy, aby se to někomu vyplatilo falšovat. S 1360-ti příspěvky bys mohl vědět, že cena některých ruských hodinek je někdy nižší než u číňanů. U nás prodávaj Vostok Amfibia wr-200m, automat, za1400Kč, Specnaz Ataka Quartz za 1250Kč, a mechanické Komandirskie dokonce jen za 800Kč. Mluvil jsem s klukama z toho kšeftu. Nechávaj si je posílat rovnou z Čistopolu.

Když něco nevim a zajímá mně to, tak se zeptám. Když vim, a někdo se ze zeptá, tak mu odpovím (a nehoním si triko) děkuji za prostor.

Odesláno

Jestli muj dotaz uráží, tak se omlouvám. Zatim rozhodně podle fotek čínský hodinky nepoznám, Slava je pokud vim stará Ruská značka. To nejsou zrovna Omegy, aby se to někomu vyplatilo falšovat. S 1360-ti příspěvky bys mohl vědět, že cena některých ruských hodinek je někdy nižší než u číňanů. U nás prodávaj Vostok Amfibia wr-200m, automat, za1400Kč, Specnaz Ataka Quartz za 1250Kč, a mechanické Komandirskie dokonce jen za 800Kč. Mluvil jsem s klukama z toho kšeftu. Nechávaj si je posílat rovnou z Čistopolu.

Když něco nevim a zajímá mně to, tak se zeptám. Když vim, a někdo se ze zeptá, tak mu odpovím (a nehoním si triko) děkuji za prostor.

Nikdo ti nepodsouva to, ze by jsi mel na prvni pohled rozeznavat cinske hodiny od ruskych. Ale zkus se zamyslet nad odkazem s hodinkami (ktery nejspis modi smazou) - Dealextreme je asi nejznamnejsi server nabizejici cinske zbozi vseho druhu. To by te mohlo "trknout"....

Odesláno

trochu se pionýra zastanu, ani já nevím, že nějaký dealextrem existuje, protože mě to nezajímá a jak říká, když nevím, tak se zeptám, nebo to tady bude jen o oslavách, och to jsou krásné hodinky... gratuluji ke koupi apod. Aspoň se dozvěděl, že to je šunt a že to nemá cenu kupovat.

Odesláno

Ono je to o tom, že se tady značka Slava již několikrát probírala a dokonce i její "Čínská" odnož. Dealextreme znám dobře ... na tytéž hodinky jsem také koukal ... no a za pár minut jsem si tady na fóru přečetl, že není Slava jako Slava ... a nebyl důvod se ptát ... prostě víc číst :smile_anim:

Odesláno

Dealextreme rozhodně neznám, nevim, že je čínskej. Taky neumim anglicky (ve škole mně trefila ruština).

Normálka bych jim sežral, že jsou ty hodinky ruský. Jediný co tam nesedí je ten hnusnej tah. To vypadá na hliníkovej plech. Ale kopírovat zbožím v ceně dvaceti dolarů je trochu divný.

Nic! Ať to tu admin smázne, já jedu na chatu, venku je hezky.

Odesláno

trochu jsem guglil v rustine, tyto slavy se prodavaji v ruskych a ukrajinskych e-shopech, kde se prodavaji hubloty za 70 ojro a podobne, takze asi tak ... co je deal extreme za smejckej obchod nevim, bo me nezaujal a predtim jsem ho nemercil. v kazdym pripade cena ca 20 dolcu za kus je uz od prvniho pohledu jasna a tim i hodinky, pripadne asi jejich puvod a tedy i asi kvalita a vubec ...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Když se podíváte na tu stránku, tak se tam nikde nepíše, že se jedná o hodinky Slava, takže nejde o kopírování. Pokud se nepletu, tak nápis na ciferníku není SLAVA v azbuce, ale prostě CJIABA. Podobnost samozřejmě čistě náhodná :rolleyes:

Divím se, že kluci čínský ještě nevyrábí těžítka pod jménem OMECA :sick01:

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...