StefanM Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Rozdiel bude tiez v tom, ze cez internet tie vone nevyskusas. Ale ja uz podla zlozenia zhruba viem co mozem cakat. Jedna z dvoch najvacsich sieti v SR dostala pokutu tusim 9 mil starých korun za to, ze s dodávateľmi sa dohodli, ze ceny vonaviek budú drzat vyssie pre konkurenciu. Dnes je internet na polovici toho co kamenne predajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 kamenná prodejna znamená vyšší náklady oproti eshopu proto ten rozdíl,nic jiné bych v tom nehledaltak jako v jiné spoustě zboží Jasný. Chápu, že jim tak chodí spousta lidí, co jim vyplácají testery a pak si to koupí na internetu, ale jen se mi zdál ten rozdíl dost velikej. To asi risknu ten nákup přes net a když mi to nebude vonět tak to dám někomu v rodině.... Pamatuju časy, kdy byl rozdíl cen na internetu a v kamenných obchodech kolem 20%, ale dnes se ty nůžky rozevírají čím dál více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 a čím dál více se na internetu objevuje zboží z různých zdrojů, jejiž původ může být poměrně hodně zajímavý pro dobrodruhy...Každopádně dvou uvedených parfumerií se bát nemusíš jsou stálice na českém internetu a nabízí velice kvalitní služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Chtěl jsem se zeptat - u nás v maloměstě je taková malá parfumérka. Ceny asi +60% oproti internetu. Chtěl jsem se zeptat ( asi je to blbost) - je možný, že by tam měli ty parfémy nějaký lepší ? Nebo to na parfemy.cz nebo parfums.cz je úplně to stejný ? Taky existují fóra, stejně jako tady, kde jsou ti schopni poradit s výběrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Chlapi, mate taky nekdo tak agresivni pot, ze temer vsechno na vas za 5 minut voni jako obycejna mydlova voda? Co pouzivate? Na me funguje Hugo Boss No.6, ale uz bych taky rad neco noveho a litat po parfumerce a zkouset 300 parfemu, ktery z nich jak mydlo nebude, me moc neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Chlapi, mate taky nekdo tak agresivni pot, ze temer vsechno na vas za 5 minut voni jako obycejna mydlova voda? Co pouzivate? Na me funguje Hugo Boss No.6, ale uz bych taky rad neco noveho a litat po parfumerce a zkouset 300 parfemu, ktery z nich jak mydlo nebude, me moc neba Otázkou je kam vůni "aplikuješ", místo hodně ovlivní výdrž. Každopádně by asi bylo nejlepší používat nějakou kořeněnou. Zkus třeba Dior Fahrenheit, takovou pánskou klasiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Lacoste sport ale najoblubenejsia zatial je dolce gabana the one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Otázkou je kam vůni "aplikuješ", místo hodně ovlivní výdrž. Snad jsou standardní místa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Snad jsou standardní místa?Předloktí, krk..a napadlo by tě třeba i vůni aplikovat na vlasy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To by mě nenapadlo, poněvadž žádný nemám. Krk a ksicht standardně, předloktí a zápěstí snad u ženských. Nebo nejsem správný metrouš? A kde jinde ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To by mě nenapadlo, poněvadž žádný nemám. Krk a ksicht standardně, předloktí a zápěstí snad u ženských. Nebo nejsem správný metrouš? A kde jinde jeste?Na lemroucha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To by mě nenapadlo, poněvadž žádný nemám. Krk a ksicht standardně, předloktí a zápěstí snad u ženských. Nebo nejsem správný metrouš? A kde jinde ještě? Není už "metrouš" trochu přežitek? Na oblečení? Každopádně vůně, voní jinak na zmíněném oblečení tak jinak na těle. A dokonce i u různých lidí voní jedna vůně rozdílně. Tělesná chemie dělá hodně. Na lemroucha :-) Kreativitě se meze nekladou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 o vikosi jsem zkusil Fahrenheita.. kdyz jsem po 5 minutach dal slecne prodavacce chichnout, v co se to na moji ruce zmenilo, malem natahla backory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 ale zapusobil myslim Versace Eros a Gucci Guilty.. musim je jit jeste jednou checknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 o vikosi jsem zkusil Fahrenheita.. kdyz jsem po 5 minutach dal slecne prodavacce chichnout, v co se to na moji ruce zmenilo, malem natahla backory Nic příjemného. Jsi si jistý, že jsi jí dal přičichnout opravdu k ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Já už 10 let používám Baldessarini od Bosse, zatím jsem nenašel nic, co by mi víc vonělo. K tomu vždycky točím jednu dvě další vůně na střídačku, aktuálně Kouros od YSL a Gucci by Gucci. EDIT: koukám, že už jsem to psal i v lednu, nevadí, aspoň je vidět, že nekecám... Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Já už 10 let používám Baldessarini od Bosse, zatím jsem nenašel nic, co by mi víc vonělo. K tomu vždycky točím jednu dvě další vůně na střídačku, aktuálně Kouros od YSL a Gucci by Gucci. EDIT: koukám, že už jsem to psal i v lednu, nevadí, aspoň je vidět, že nekecám... Ten je super (jako spousta dalších).Teď jsem jasnej z Terre d'hermes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Teď jsem jasnej z Terre d'hermes...Terre d'Hermes Parfum mám po dlouhém, cca dvouletém, Fahrenheitovém období a jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 o vikosi jsem zkusil Fahrenheita.. kdyz jsem po 5 minutach dal slecne prodavacce chichnout, v co se to na moji ruce zmenilo, malem natahla backory Nic si z toho nerob. Setci to ospevuju ale ked som si strekol na skusku smrdelo to jak...jak...no proste hrozne to smrdelo na mne. Skratka hnus. Ale propaganda funguje, takmer som uveril Za mna na leto Clinique Happy a teraz rozmyslam nad Trussardi ... zabudol som aky, taka dreveno-kozena vona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) Parfémy od H?rmes si chválí spousta lidí, jenže mi spíše příjde, že je to tak kvůli samotné pověsti značky a taky určitého pocitu "vyššího" luxusu, které jejich parfémy dodávají. Než aby byly opěvovány opravdu pro jejích vůni. Každopádně Hugo Boss (Bottled) je taková pánská klasika, která neurazí nenadchne. A najít si tu pravou vůní je téměř stejné jako s hodinkama. Je to běh na dlouhou trať. Pořád zastávám to, že muž co má na rukou hodinky, kterým předcházelo několika hodinové vybíraní by měl vonět Vzpomenete si co jste používali jako mladí? Vůně které už dnes nejsou k sehnání....Můj otec třeba používal vůní od Atkinsons Rockford Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem Adam G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se